ciddi ilişki !!

Önden yürü ne ya hayat kadını mısısın sen ahlaksız adam sen de izin veriyor he canım he evlenirsiniz bekle. Bu konuyu ki kadın mı açtı inanamıyorum.

Evet ben öyle söyleyince o da öyle bir cevap verdi, yaşanmalı yaşamalıyız demek istedi, ve hâlâ daha diyor bunu

Ama işte ilk yazdıgın şekilde böyle algılanmadı insanlar tarafından.
Sanki o sana bunu ima edip sevişmemiz lazım gibi bir dayatma da bulunmuş gibi oldu.

Ama aslında sen nasıl duygularını paylaştıysan, oda sen söyledikten sonra kendi açısından paylaşmış seninle ne düşündüğünü.
Sevişmezsen soğurum dememiş.
Sen sevişirsek soguruz deyince o da asıl sevişmez isek sogukluk olur demiş.
Yani gercek anlamda bir birleşme sogutmaz, daha çok birleştirir demek istemiş.
Ki bende öyle düşündüğüm için adamın sadece tutkulu oldugunu düşündüğümü yorumlarımda belirtmiştim.

Anlatabildim mi pek emin değilim :)

Yanlış ifade etmiş olabilirim özür dilerim, ben evlilijj öncesi yaşanırsa aramızda soğukluk olur uzaklaşırız dedim , erkek arkadaşımda yaşanmazsa soğukluk olur cinsellik önemli diye konuştu, ve şu süre gelen zamanda da belirtiyor istediğini, ona göre yapınca asla soğukluk olmaz, cinsellik yaşanınca soğukluk mevzusu ayrılık konusu bile olmaz diyo

iyide bu ifade tarzıyla adamın söylediğinde birşey yok gibi duruyor.. oysa siz adamın söylemini sevişmezsek senden soğurum diye ifade etmiştiniz..
adama bakış açımı değiştirdiniz şimdi.. gerçi yürüde endamını göreyim kısmı hala muallak ama..

Ben de bunu diyecektim. İlk başta anladığımız gibi değil sanki olay. Adam sevişmeye zorlamıyor, sadece istediğini dile getiriyor bu durumda.

Evet, böyle değil, şimdi yazdım konu sahibine orada açıkladım.

Aslında konu sahibi konuyu açıp, sevişirsek sogukluk olur deyince
oda kendince aslında sevişme olmazsa sogukluk olur demek istemiş.

Karşılıklı paylaşım var yani araların da.

''Bazı erkekler köpek balığı misali avlanmaya çıkar , yemleri de genelde evlilik ciddi ilişki vs. vs. olur'' Bu herifte tipik Abazalardan. Hiç bir ciddiyet göremedim kaldı ki 1 aylık ilişkide ciddi veya ciddi diil diye konuşulması yanlış. Zamanla mantık ve kalp orta yolda buluşur sonra ciddi veya ciddi diil diye gerekli adımlar atılır. Ayrıca lütfen ona taviz verme , bu tarz isteklerle gelirse veya gelmeye devam ederse direkt lafını da esirgeme.

Sadece bu yürüme olayı değil onuda anlatayım, mesela araba içinde mesela eli hiç rahat durmuyor , benimle sürekli bir oynayış içinde

niye muallak yaaa, bence o kısım da da bişey yok :)
Keşke konu sahibi orada hem yürüyüp hem bakma utanırım deseydi,
Ver odunu, ver odunuuu

Sadece bu yürüme olayı değil onuda anlatayım, mesela araba içinde mesela eli hiç rahat durmuyor , benimle sürekli bir oynayış içinde

Ama şimdi siz belli ki hafiften bişeyler yaşıyorsunuz. Liseli aşıklar gibi elele gezmekten ibaret değil ilişkiniz. Arabada oynaşmaya izin veriyorsunuz, öpüşüyorsunuz, elleşiyorsunuz ama sevişmiyorsunuz. Bu doğrultuda bu adamı ne kadar daha oyalayabilirsiniz bilmiyorum. Şu son iki üç sayfada konuya bakış açım değişti, sevgilinizi haklı bulmaya başladım sanki. Her şeyi yaşa ama sevişme olayı bana hep çok ters gelmiştir.

Bence sen çok kasıyorsun kendini,
anladığım kadarıyla
sürekli acaba sadece bana o anlamda mı yaklaşıyor diye
bir düşünceye kapılmışsın.

Daha önce evlenip ayrıldıgın için farkında değilsin ama bunu içsel anlamda sıkıntı haline getirmişsin.

İlişkini biraz oluruna bırak, Sıkma kendini.
Farzet ki hiç evlenmedin, ayrılmadın.

Adam sadece sevgilisiyle tensel temas da bulunmaya çalışıyor.

e oynaşmak güzeldir..bunlar güzel cilveleşmeler .. bana fazla önyargılı geldiniz bir önceki sayfadaki mesajınızda 1 ayda gibi bir ifadeniz var.. iki kişi arasında çekim oluşması için zaman kısıtlaması mı var ..

Seni rahatsız ediyor mu? Yani ne bileyim, sen dokunmasından rahatsızsan bir şey diyemem ama aynı evde yaşamayan çiftlerin özellikle de ilişkinin başlarında ellerinin kollarının ağızlarının durmaması çok garip gelmiyor bana.
Ha seni rahatsız ediyordur, istemediğin bir şey yapıyordur, bilemem. Ama adam ellerini senden uzak tutamıyorsa 30 yaşında bir erkek için garip de değil be sanki.

Rahatsız oluyor olsa tepki verir adam da bir daha elini kolunu uzatmaya cesaret edemezdi.

Konu sahibi oynaşmak konusunda sıkıntı yaşamıyor sevişmek konusunda yaşıyor bence.

Rahatsız oluyor olsa tepki verir adam da bir daha elini kolunu uzatmaya cesaret edemezdi.

Konu sahibi oynaşmak konusunda sıkıntı yaşamıyor sevişmek konusunda yaşıyor bence.
işte bilinçaltında "erkekler dul kadına iyi gözle bakmaz" fikri var. Yoksa iki genç yetişkinin sevişip oynaşmasında ne sorun olabilir ki, sorumluklarını bildikten sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…