Hayırlı günler hanımlar...
Bende çalışmaya başladım. Eşimde çalışıyor.
Nişanımızı, Düğünümüzü kendimiz yaptık. Evimizde eşimin ailesinin aldığı birşey yok. Borcumuz var. Bebeğim bakıcıda. Ev kira...
Eşim askere gittiğinde maaşı kesildi. Bende çalışmayı bıraktım. Çünkü düşük tehlikem vardı. Bu arada da doğum, muayene, hastahane vs yine borcumuz oldu.
Eşimin ailesi hiç durumunuz ne vs diye sormadı. Sorsun ya da sormasınlar umrumda değil. Ama eşim derdini anlatınca "fakir edebiyatı yapma" diyorlar. Eşime ha bire kendileri parasızlıktan dert yanıyorlar. 50 000 eyakın araba alacakmış. Bizden yardım istiyor.Nede olsa çift maaşlıyız. Daha araba alamamış mıyız? AAA nasıl evimiz olmazmış..
Çevredeki inanlarda tutturmuşlar çift maaşlısınız ohh keyif de sizde diye laf vuruyorlar. Zannediyorlar ki karı-koca ikisi de maaşlı olunca hiç dert yok. Her gün helva yiyoruz:))
Gerçekten artık sinirlerimi bozuyor yorumlar. Bir de maaşımı ne kadar aldığımı sormaları ayrı bir sıkıntı. Hiç hoşlanmıyorum.
Çalışan hanımlar. Sizde bu durumu yaşıyor musunuz? Tepkilerinizi nasıl ortaya koyuyorsunuz.
Al benden de o kadar. Benim esimin ailesinde dw ayni durum var. Cekinmeden maasimi soruyorlar arti gecen hafta eltim resmen ne kadar birikmisimizin oldugunu sorguladi. Midemi bulandiriyorlar. Onlar evde toto buyuturken ben sabah uc araba degistirerek okula gidiyorum. Cok kiskaniyorsa kendileri de calissinlar. Hem is hem ev hem bebek le ugrasiyorum. Kazandigim uc kurusu sorguluyorlar. Insani kendilerinden sogutuyorlar resmen
Çift maaşlısınzı diye laf sokan kadınlara sende evde totoş büyültceğine sende çalış çift maaşlı ol de. ya da nazar etme nolur çalış seninde olur de onlara :) Bu arada Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini inşallah :)Hayırlı günler hanımlar...
Bende çalışmaya başladım. Eşimde çalışıyor.
Nişanımızı, Düğünümüzü kendimiz yaptık. Evimizde eşimin ailesinin aldığı birşey yok. Borcumuz var. Bebeğim bakıcıda. Ev kira...
Eşim askere gittiğinde maaşı kesildi. Bende çalışmayı bıraktım. Çünkü düşük tehlikem vardı. Bu arada da doğum, muayene, hastahane vs yine borcumuz oldu.
Eşimin ailesi hiç durumunuz ne vs diye sormadı. Sorsun ya da sormasınlar umrumda değil. Ama eşim derdini anlatınca "fakir edebiyatı yapma" diyorlar. Eşime ha bire kendileri parasızlıktan dert yanıyorlar. 50 000 eyakın araba alacakmış. Bizden yardım istiyor.Nede olsa çift maaşlıyız. Daha araba alamamış mıyız? AAA nasıl evimiz olmazmış..
Çevredeki inanlarda tutturmuşlar çift maaşlısınız ohh keyif de sizde diye laf vuruyorlar. Zannediyorlar ki karı-koca ikisi de maaşlı olunca hiç dert yok. Her gün helva yiyoruz:))
Gerçekten artık sinirlerimi bozuyor yorumlar. Bir de maaşımı ne kadar aldığımı sormaları ayrı bir sıkıntı. Hiç hoşlanmıyorum.
Çalışan hanımlar. Sizde bu durumu yaşıyor musunuz? Tepkilerinizi nasıl ortaya koyuyorsunuz.
güzel bir teknik bir ata söüz geldi aklıma -aç gezer tok salınır- en iyisini yapıyorsun takdir ettim seni .:):):)Cok fazla duydugum bir laftir bu.
esim de ben de ogretmeniz. Esimin tarafinda gelir duzeyi bizimkine gore daha dusuk.
basta kayinvalidem olmak uzere pek cok akraba ' o kadar kazaniyorsunuz daha eviniz yok, ne yapiyorsunuz onca parayi ' gibi laflar eder.
hic kendimi bozmam, yiyip icip keyfime bakiyorum, yalan dunyada sıkıntı cekmeye gerek yok, para biriktirmiyorum harciyorum gibi laflar ederim.
yok borcumuz var yok kredi oduyoruz gibi seyler soyleyince iyice cosuyorlar cunku.
boyle deyince susup kaliyorlar :)
Ve ayrica evlendigimden beri borç oduyorum evet :)
Gec de olsa ben de en etkili teknigin bu oldugunu anladim :)güzel bir teknik bir ata söüz geldi aklıma -aç gezer tok salınır- en iyisini yapıyorsun takdir ettim seni .:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?