Çift sim kart

Benim telefonum samsung a51 ve çift sim kart özelliği var eğer ki bir şey karıştırıyorsa 2.bir telefon çok daha fazla dikkat çekerdi.O yüzden almamıştır.
Telefonu alıp bir kurcalasan görüşme falan varsa ortaya çıkardı.E devletten bakabilirsin,biri daha yazmış.
Başka numaradan arayacam diyordun o hattı noldu aramadın mı?

Yağmurda çıkamadım küçük çocukla. Bir de bu kartın arkasında yazan 18 haneli numaradan kime ait olduğu anlaşılabilir mi? Çünkü hat her sorguya kapalı bildiğin gizli yani. Sanıyorum telefonu karıştırmaktan başka çarem kalmıyor

Siz e devletten bakmadiniz mi?hat eşinizin üstüne mi

Kime ait olduğu çıkmaz e devletten ama eşinize aitse çıkar.Aa aklıma geldi 118 80'i arasanız onlardan öğreniliyodu sanki böyle şeyler.

Ya hani engelli olunca önce meşgul gibi çalıyor ya bu öyle değildi dıııt sesi geliyor kapanıyor. Ama ben gizli numaradan aradım açıktan aramadım kanıt lazım bana. Üste çıkamaması gerek.
ben engelledıgımde mesgul gıbı calmıyor karsı tarafa aynen dedıgınız gıbı dıt yapıp dırekt düşüyor hat hıc calmıyor bıle yanı sebeke sorunu varmıs gıbı oluyor

cıft hat kullanıyor takıpta kalın en ıyısı hıc caktırmadan

Konuyu çok takip edemedim yalnızca ben de tuvalete telefonla gidiyorum demeye geldim hem istenmeyen sesleri önlüyor hem can sıkıntısını

Eğer çok cahilmişsin demezseniz arabadaki kart araç takip siteminin kartıymış şirketin yani Ama bu telefonunda ikinci bir hat olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Şu an elimde hiçbir bilgi yok iş seyehatinin bitmesini bekliyorum telefonu karıştırabilmek için.

Bunu yazmaya gelmiştim. Araç şirkete ait ise konumunu vs takip etmek için kullanılıyordur. Gariptir ki ben eşinizden çok şüphelenmedim yahu. Eğer araçla şehir dışına çıkıyorsa, izlenen bir araçla öteki bir kadının yanına "iş" bahanesiyle gitmez diye düşünüyorum.
Sakin bir şekilde takipte kalın, hırsınıza yenilip her boşlukta telefon karıştırmaya çalışmaktansa tek seferde bakın. Kendi telefonunuz da yanınızda olsun bir şey görürseniz kendi telefonunuzdan fotoğrafını çekip güvendiğiniz bir arkadaşınıza atın.
Ama bence eşinizin bir günahı yok yahu, şirketin hattı olabilir yine. Konuyu takipteyim.

Çok sevindim, en azından 3.bir hat karmaşası kalktı kafanızdan.
İnşallah bu 2.hattın da mantıklı bir açıklaması vardır.

Ya şöyle şirketin hattı olsaydı haberim olurdu, gizlemezdi diye düşünüyorum. %90 ikinci bir hat var çünkü attığım görseli kime sorsam iki hattın o anda açık olduğunu söylüyor. Bir de gözlerimle gördüm bildirimlerin olduğu yeri aşağı kaydırdığımda sim2 2 cevapsız arama 2 mesaj yazıyordu. Telefonda tek kart olsaydı böyle yazmazdı herhalde. Fevri davranmayacağım kesinlikle olabildiğince sakin davranacağım.

Çok sevindim, en azından 3.bir hat karmaşası kalktı kafanızdan.
İnşallah bu 2.hattın da mantıklı bir açıklaması vardır.
Mantıklı açıklaması olsa gizli olmazdı herhalde. Çünkü benim ne kadar sakin bir insan olduğumu, sinirlenmeyeceğimi, öfkeyle hareket etmeyeceğimi bilir.

İsterseniz bana özelden numarayı yazın bir uygulamam var ordan hattın kime ait olduğu bazen cıkabiliyor

Biran önce telefonu karıştırmalısınız çünkü karıştırmadan birşey öğrenmeniz çok zor

Ne alaka yaaa.. onun yerine uygulamanın adını söylesene ! Herkes kendini akıllı sanıyor
Ben akıllıyım da buradan bir numara almanın nesi çakallık onu anlamdım ben o sebeple ben akıllıyım evet sende çakalsın demekki. Napıyım ben elin numarasını deli misin nesin sen. Kadına yardım olsun diye söyledim isterse uygulamayı da söylerim sananr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…