- 5 Eylül 2014
- 625
- 369
- 123
- Konu Sahibi incirkusum
-
Evet bende doğrudan sorma taraftarı değilim. Umarım yapıyorsa yakalarım.Bence sakin kalın, gözlemleyin, çaktırmadan kontrol edin herşeyi. Asla doğrudan sormayın, o zaman birşey yapıyorsa da dikkat eder, açığını yakalayamazsınız.
Geçmiş olsun :lEki Görüntüle 2972696
Kızlar bu telefonda şu anda 2 tane hat var demek değil mi?
Şu halde güldürdün beni sağ olKuzenin arkadasinin falandiracip bak istersen emin olmak icin dikiş ignesiylede acabilirsin
Ne mutlu.insallah düşündüğün gibi degildir canimŞu halde güldürdün beni sağ ol
Gözümden uyku akıyor ama çok üzüldüm adınıza,inşallah aldatma gibi bir durum yoktur.Bir kadın herşeye katlanır ama aldatma çok zor bir durum.Adınıza duacıyım.Şu halde güldürdün beni sağ ol
Bu çok tehlikeli bir durum. İlk eşim böyleydi. Nitekim ihanet sebebiyle boşandık.Tuvalete bile telefonla gidiyor döndüğünde karıştıracağım artık.
Her şeyin hayırlısı olsun. Teşekkür ederim.Gözümden uyku akıyor ama çok üzüldüm adınıza,inşallah aldatma gibi bir durum yoktur.Bir kadın herşeye katlanır ama aldatma çok zor bir durum.Adınıza duacıyım.
Çok teşekkür ediyorum bu bilgiler çok işime yarayacak.Diğer sim için şifre ister mi diye sormuşsunuz ancak Ekran görüntüsünden iki sim kartın da aktif kullanımda olduğunu anladım ben. Çünkü operatör ismi yazmaz kapalı hatta. Googledan eşinizin telefon modeli için çift sim özelliği ile ilgili kısa bi araştırma yaparak diğer sim karta ulaşabilirsiniz bence. Örneğin benim telefonum samsung s20+ benimkinde şu şekilde oluyor; ayarlar-bağlantılar-sim kart yöneticisi-sim kartlar. Ben bu şekilde gittiğimde telefonumda kaç tane sim kart takılı olduğunu görebiliyor ve aramaları/mesajları istediğime yönlendirebiliyorum ya da her ikisini de aynı anda aktif kullanabiliyorum.
Herkesin bildiği şirket hattı var zaten işte ve özelde onu kullanıyor. Başka hat yoktu.Bence şirket hattı öyle hissettim.
Hayatta herkesten her türlü şeyi beklerim. Kimseye güvenmem o yüzden soğukkanlıyım. Umarım dediğiniz gibi olur...Çok sakinsiniz yalnız tebrik ederim.. sakinliğinizi koruyun allah kolaylık versin.. inşallah kötü bi sonuç olmaz
Uyandığı için hiçbir şeye bakamadım malesef...Eğer aradığınız anda dıııt sesi geliyorsa o hattan engellenmiş olmanız büyük ihtimal bu durum sanırsam operatör firmalarına göre değişiyor, bazen bir defa çalıp telesekreter mesgule atıyor bazen de hic çalmadan kapanıyor. Arkadaslar uygulama vs demiş o sekilde ulasıp vs bakabildiniz mi, insallah tahmin ettiğimiz gibi birşey değildir
Ama bazen bazi insanlara guveniriz ve bazi seyleri onlardan beklemeyiz.Hayatta herkesten her türlü şeyi beklerim. Kimseye güvenmem o yüzden soğukkanlıyım. Umarım dediğiniz gibi olur...
Kesinlikle konuyu açmayın bir şey karıştırıyorsa bir kılıf bulur muhakkak. Eşinizin üzerine olan numaraları sorgulayabilirsinizEvet çift sim var telefonda.
Eşinize açmayın konuyu gizlice takip edin bence :)
Bir haltlar yiyorsa çaktırırsanız dikkat etmeye başlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?