Çift sim kart

Diğer sim için şifre ister mi diye sormuşsunuz ancak Ekran görüntüsünden iki sim kartın da aktif kullanımda olduğunu anladım ben. Çünkü operatör ismi yazmaz kapalı hatta. Googledan eşinizin telefon modeli için çift sim özelliği ile ilgili kısa bi araştırma yaparak diğer sim karta ulaşabilirsiniz bence. Örneğin benim telefonum samsung s20+ benimkinde şu şekilde oluyor; ayarlar-bağlantılar-sim kart yöneticisi-sim kartlar. Ben bu şekilde gittiğimde telefonumda kaç tane sim kart takılı olduğunu görebiliyor ve aramaları/mesajları istediğime yönlendirebiliyorum ya da her ikisini de aynı anda aktif kullanabiliyorum.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ediyorum bu bilgiler çok işime yarayacak.

Çok sakinsiniz yalnız tebrik ederim.. sakinliğinizi koruyun allah kolaylık versin.. inşallah kötü bi sonuç olmaz

Eğer aradığınız anda dıııt sesi geliyorsa o hattan engellenmiş olmanız büyük ihtimal bu durum sanırsam operatör firmalarına göre değişiyor, bazen bir defa çalıp telesekreter mesgule atıyor bazen de hic çalmadan kapanıyor. Arkadaslar uygulama vs demiş o sekilde ulasıp vs bakabildiniz mi, insallah tahmin ettiğimiz gibi birşey değildir

Uyandığı için hiçbir şeye bakamadım malesef...

Hayatta herkesten her türlü şeyi beklerim. Kimseye güvenmem o yüzden soğukkanlıyım. Umarım dediğiniz gibi olur...
Ama bazen bazi insanlara guveniriz ve bazi seyleri onlardan beklemeyiz.
Zaten bu yuzden esimiz olurlar, dostumuz olurlar.
Ama ben sizi cok guvensiz, bir o kadar da soguk kanli buldum. Sadakat konusunda ilk yıkımınız gibi gelmedi bana.
Daha once ihaneti, yeltenmesi ya da en azindan suphe uyandiran birseyleri olmus oldugunu dusunuyorum, haksiz miyim?

Peki yakaladıktan sonra boşanacak mısınız? yoksa çocuk için devam mı ettireceksiniz? bunu göz önünde bulundurarak takip edin konuyu aldatıyorsa ve siz bu durumu yakalarsanız kesin olarak delil toplayın ve boşanma davası açmayı düşünün ama olurda affetmeyi seçeceğinizi düşünüyorsanız çünkü çocuk var arada zordur biliyorum boşanmak ona göre hareket edin kısaca. Hakkınızda hayırlısı olsun dilerim rabbim kalbinizi ferahlatır, kocanızın yalanı er ya da geç ortaya çıkacak içiniz rahat olsun 2. hat ne demek yahu? ne karıştırıyor? şehir dışı gezileri , 2. hat ? akla direk aldatmak geliyor zaten.

Evet iki hatlı bende kullanmıstım iş nedeniyle hatta acık yanı tel çift simli olur ama ıcınde tek hat olur oyle degıl ıcınde acık kullanılan ıkı hat var demek bu

E devlet şifresini biliyorsanız oradan bakın.hatta şu anda açık olan hatların dışında geçmişte aldığı,kapalı olan hatlar internet vs gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…