çiftlerin kendi aralarında yüzük takması

Gereksiz görmüyorum sevdiğim adamla daha 1 aylıkken gittik birlikte seçip yüzük aldık ve 7 senedir parmağımızda Tek taşınıda alarak evlenme teklifini etti ve kabul ettim.
7 senedir herkes sözlüm olarak biliyor.

Şuan askerde söz yapmak muhabbeti falan yok gelince nişanımız var.
Düşünüp bu yüzüğü bana takması harika birşey, severek ve isteyerek taktım takıyorumda :)
Takmak önemli değil ki taşıyabilmek taşımak önemli .. Askerde oldugu halde bile takıyor kıyamam ona ben

ergenlikte yapılan ama şöle dönüp baktığında çocukça gelen davranıştır

resmiyet olmadığı için gereksiz buluyorum

ilişki ciddilikten uzaklaşıyorsa, kısmette kapatıyor kimse gelipte açılamıyor bu kızın başı bağlı diye...

Geçtiğimiz aylarda aynı şeyin teklifini aldım üstelik benim çok karşı olduğum birşey.En azından millet sahipli diye bakmaz düşüncesi...Evet sevdiği için olabilir ama benim için hic bir anlam ifade etmiyor biz zaten kendi aramızda sevgiliyiz kimse bilmeyecekse yüzüge ne gerek var ???
Madem olacaksa aile arasında olur dedim tepki gösterdim,Gerek yok yani ben ailemden o yüzügü gizliycemde dısarda takcamda,söyledim ama o yüzügü bir kere cıkarmamak üzere takarım oyuncak değil bu iş diye..oda anladı istemediğimi daha üstelemedi..Bu kendi aramızda yüzük meselesi bana göre sadece oyalama...Ne biliyim karşıyım işteee...:44:

Son düzenleme:
Bazı insanlar gereksiz tepkiler veriyorlar;gereksizmiş,ne anlamı varmış,ergenlikte takılıyormuş falan filan
Yahu yüzük yani bir sembol aileler bilmese de sembol işte
Aileler arasında olursa daha güzel tabi ama ne yapalım o zaman 7-8 sene sözlü kalmamız lazım o da garipsenir değil mi?

bende gereksiz görüyorum ve takmaya hazırlanıyorum :/
takalım bakalım ne olacak ..

kendi arasında yüzük takan kızlara bir sorum var :)
kendi aramızda taktığımız yüzük nasıl olmalı fark edermi yada sizinki nasıldııı ???

kendi arasında yüzük takan kızlara bir sorum var :)
kendi aramızda taktığımız yüzük nasıl olmalı fark edermi yada sizinki nasıldııı ???

pardon soruyu anlayamadım??

4. aydan itibaren takmaya başladık yaklaşık 7 yıldır parmağımda, takmadığımda boşluk hissediyorum aileler içinde bir önemi var mı? yok ama bizim için bir önemi var ve bunu onlar da biliyor. sözlümüsün diyenlere evet diyorum bazen bana da resmiyet olmadan altın yüzük takmak gereksiz geliyor.

7 yıl mı vay be !
maşallah ... :)

benim de yüzüğüm var
uzun yıllardır takıyoruz, hatta eskidi moda değişti, yeni çeşitler gördüm falan diyerek geçen sene yenilettim yüzüklerimizi..

şimdilerde de başka bir model beğendim
ama almıyor :105:
artık sıra altında diye :111:

daha iyi bir şey diyor farkındayım ama
bananee, hevesim var o modeli de takcam iştee

4.ayımızda taktık bizde..Ondan bir parça taşımaktan gurur duyuyorum...

Bizde takıyoruz yaklaşık 3 senedir..Babamın haberi olmadığı için çok takamıyorum ben ama sevdiğim sürekli takıyor :97:

daha 3,5 ay olmuştu. bana soğuk karlı bi günde yüzük takmayı teklif etti.. inanın seven bi erkeğin gözlerinden anlaşılıyor ne kadar istediği. hala unutamıyorum ya.. ben biraz beklettim cevap vermek için de yüzü kızarmıştı evet dedım cok sevindi sarıldı hemen.. 9 ,5 ay oldu. yüzügünü takmak güzel.. arada kırgınlıklarımız kavgalarımız hatta ayrılmak üzere oldugumuz günler de oldu.. ama sevgimden hiç vazgeçmedim. tekrar sevmek ve sevilmek güzelmiş..

altın olmazmı sence canım :/ ben gümüş takmak istemiyorum ... herkeste var ne bileyim basitleşti gibi

altın dırekt nişan yuzugu ya da evlılılk yuzugu olarak anlasılıyor. ama ıstıyorsan altın tak tabi

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…