Üç aşağı beş yukarı aynı yaşamışız olayları.. Bende bişey yaşadım adına ilişki diyemediğim. O da çok çapkındı. Sanal ortamda çokça şahit oluyodum buna. Çokda sevmeye başlamıştım ama. Ben sevdikçe o uzaklaşıyordu. Lafta edemiyodum sonuçta adımız yoktu. Her sözünden olumlu bişey aramaya baslamıstım. Ve biliyodum tek ilgilendiği ben değildim. Ama bana çok değer verdiğininde bilincindeydim.
Sonra durdum düşündümde.. Kendime haksızlık yapıyodum artık, kendime saygımı yitirmeye başlamıştım. O bişeye karar veremiyosa ben vermeliydim. Hayatımda arada oynamasındansa yokluğunu tercih ettim. Sonra ona uzunca bir mail attım ve geri cevap yazmasını bile istemedim. Yazarsa eğer ben kararımdan vazgeçerdim, biliyordum.
Bunu yapalı cok kısa süre oldu 6 gün henüz. O da sözümü dinledi ve ses etmedi. Simdi yoğun olarak özlüyorum. Ama bu sorun değil o varkende özlüyodum zaten.. Ulaşabildiğim heryerden cıkardım onu. Dısarda karsılasmazsakta sorun olmaz baska..
Bence sende kendin karar vermelisin. Ne karar verirsen ver onurlu bir karar olsun bu. En azından bununla gurur duyuyor insan. Onu çok özlesemde yaptığımdan hiç pişman değilim suan.