Evet aynen öyleanlamadım siz eşiniz ile kv evinde oda oğlu ile sizin evdemi kalacak
Arkadaşlar durum şu kaynım evi sadece yatmak için kullanıyor ama kayınvalidem öyle değil eminim ki evin düzenini karıştırıcak orda yemek pişirecek istemediğim şekilde bir sürü malzememi kullanacak eve misafir çağıracak bunada eminim neden bende kalmak istediğini anlamıyorum kayınvalidemin annesinin evi ile 1 sokak var aramızda orda kalıp yemek pişebilir orda kalabilir benim inadıma yapıyor ve eşime kalmasını istemiyorum dediğimde bana tepki gösteriyor
Evet aynen öyle
Arkadaşlar durum şu kaynım evi sadece yatmak için kullanıyor ama kayınvalidem öyle değil eminim ki evin düzenini karıştırıcak orda yemek pişirecek istemediğim şekilde bir sürü malzememi kullanacak eve misafir çağıracak bunada eminim neden bende kalmak istediğini anlamıyorum kayınvalidemin annesinin evi ile 1 sokak var aramızda orda kalıp yemek pişebilir orda kalabilir benim inadıma yapıyor ve eşime kalmasını istemiyorum dediğimde bana tepki gösteriyor
Bende kayınvalidem olmadan burda kalmak istemiyorum zaten sonuçta ben burda misafirim ayrıca eşim kızına çok düşkün 2 hafta ayrı kaldılar yanyana vakit geçirebilmeleri için geldimsiz de onların evinde kalıyorsunuz ne olmuş ki kv de sizde kalsa?
Sadece uyumak için geliyor zaten aile apartmanı alt katta kuzenimi oturuyorbekar adam sade yatmak için kullanmaz
mutfağıda kullanıyordur
tuvalet/banyoyu söyelmeye gerek bile yok
eve arkadaş (kız/erkek) getirmediğini nerden biliyorsunuz
sizin yatak odanıza girip çıkmadığına eminmisiniz falan
baştan hata olmuş gerçekten
Mutfağı kullnaıp yemek pişirince ne oluyor? Yatak odasına sokmayanları zar zor anlamaya çalışıyoruz da mutfak da mı kutsal?
Ben bunu anlayabiliyorum , 42 yasindayim daha yeni alistim kendi anneme bileMutfağı kullnaıp yemek pişirince ne oluyor? Yatak odasına sokmayanları zar zor anlamaya çalışıyoruz da mutfak da mı kutsal?
Ben bunu anlayabiliyorum , 42 yasindayim daha yeni alistim kendi anneme bile
Benim gibi insanlar rahatsiz olabiliyor mutfaklarinin kendileri yokken baskalari tarafindan kullanilmasina
Benim bulasik sungerlerim bile farkli farklidir , her tencereyi her yemege kullanmam vs vs , simdi bu duzeni bilmeyen ya da umursamayan bir insan ben yokken gelip mutfagimda yemek yapsa rahatsiz oluyorum bu duygu gercektrn onune gecebildigim bir duygu degil
Kendi annem bile mutfagimda yemek yaparken dudaklarimi isririrdim agzimi acip da birsey soylemiyim diye , yeni yeni kendimi alistirabildim bu duruma , zor bir durum gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?