Birincisi o örnek gösterdiğiniz karısının dibinden ayrılmayan eş, her yerde yok,çok nadirdir!İkincisi annenizin verdiği akıl çok şaşırtıcı....Siz kararlımısınız boşanmaya,bu anneci erkeklerin pek te şaşırtmayan hallerinden malesef gına geldi!ama umarım çözersiniz!
Bence vajinismus olmanız bu olayda en büyük etken gibi. Bence ilgi bekliyorsunuz ama eşinizi gerçekten sevmiyorsunuz öyle olsa kasada kalan altınları düşünüp ayrılığı aklınıza getirmezdiniz.
Annen bunu eşinin yanında söyledi bir de heee?? Ada'm diyecek 'bana mecbur'
Onunla bu konuyu sakince konuşmalı,rahatsızlıklarınızı,davranışlarının sizde yarattığı izlenimi,his durumunu güzel bir dille paylaştınız mı?Ben aileci erkeklerin, zor erkekler olduğunu kabul ediyorum ama boşanmak için nedense çok farklı nedenler yaşayabiliyor insanlar,sizce gerçekten hayatı paylaşamayacağınız,çocuklarınızın babası olamayacak kadar yetersiz birisi mi?sizi hiç mutlu etmez mi?şu an burada 1 yıllık evlilik sürecinde olan çoğu bayan gibi bir hayalkırıklığı yaşamanızın tek nedeni,gerçekçi bir gözlükle ,eşinizin bu taraflarını görmek istememeniz olmuş....Yani daha önce böyle olacağını hissetmiş,gözlemlemiş olmanız gerekli,bunun karşısında alacağınız tepkiyi,yaşattığı hissi kestirememiş görünüyorsunuz!annem eşimin umursamaz tavırlarını ve ana aklıyla hareket ettiğini bildiğinden beni korumak için böyle bir fikir verdi. normalde çok fesatça bulurdum ama kocam olacak adamın hakettiğini düşünüyorum.
Birbirinize saygınızı kaybediyosunuz.
Tartışırken kontrol etmelisin kendini.
Laf söylüyerek haklı olucagını sanma.
Ailesine gittiği için farklı bi yol izlemelisin. Tanıyorsundur eşini. Ona göre bir yol izle.
Annende yangına körükle gidiyo resmen.
Altınlar neden görümce kasasında. Görümcenle anlaşamadıgını da söylüyosun. Ne geziyorki altın orda.
Onunla bu konuyu sakince konuşmalı,rahatsızlıklarınızı,davranışlarının sizde yarattığı izlenimi,his durumunu güzel bir dille paylaştınız mı?Ben aileci erkeklerin, zor erkekler olduğunu kabul ediyorum ama boşanmak için nedense çok farklı nedenler yaşayabiliyor insanlar,sizce gerçekten hayatı paylaşamayacağınız,çocuklarınızın babası olamayacak kadar yetersiz birisi mi?sizi hiç mutlu etmez mi?şu an burada 1 yıllık evlilik sürecinde olan çoğu bayan gibi bir hayalkırıklığı yaşamanızın tek nedeni,gerçekçi bir gözlükle ,eşinizin bu taraflarını görmek istememeniz olmuş....Yani daha önce böyle olacağını hissetmiş,gözlemlemiş olmanız gerekli,bunun karşısında alacağınız tepkiyi,yaşattığı hissi kestirememiş görünüyorsunuz!
Ona istediğini verin demedim.eğer eşime göre bir yol izlersem yüzüme gülüp sürekli arkamdan konuşan o aileyle yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyecek. bu yüzden bütün uğraşım ama eşime ailesinin art niyetli olduğunu bir türlü kabul ettiremiyorum çünkü eşimde art niyetli.
altınlar görümcemin kasasında çünkü evlenirken en güvenli yerin orası olduğunu düşünmüştük.
Ona istediğini verin demedim.
Yani onu göndermeme adına yapabiliceğiniz şeyler.
Bdv de neredeyse sizin gibi sorun yaşayan tüm bayanların ve benim de zamanında yaptığım en büyük hata sanırım eşimizin ailesiyle ilgili tüm hissettiğimiz ve düşündüğümüz şeyleri onlarla paylaşmak,çoğu erkekte bu durum ters tepiyor;misal kv dem çok yalan konuşur,olmayan bir şeyi oldu der, olan birşeyin üstüne 3 koyar ,ben annen yalancı dediğimde elime hiçbirşey geçmedi,bilakis onun avukatı kesilen eşimin gözünde darağacında asılacak bir anne zavallı oldu çıktı!şimdi bu tip şeyleri yüzüne vurmuyorum,sadece kendi birebir şahit olduğu konularda bunu ima ediyorum!Biraz kafanı dinle bence,yani uzaklaş ve düşün,bu konularda kendime hiç yakıştıramadığım,beceremediğim,taktiklerle biraz çözersin bu durumu aslında!ama sorun şu ki sen bunu yapabilecek biri misin?ya da buna değer mi?Tabi ki de evlenmeden önce herşeyin toz pembe olmayacağını biliyordum hele ki kayınvalideme bu kadar yakın otururken. ama eşimin bana olan sevgisine saygısına güvenerek yapabileceğimi sağlıklı bir evlilik yürütebileceğimi düşündüm ama yanılmışım ne yazık ki! ailesi ve kendi davranışları ile ilgili rahatsızlıklarımı dile getirdikçe kulaklarını tıkıyor kendi bildiğini okuyor.
ınan kı boşandıktan sonra tanıdık kım varsa erkek anası aynen bunu soluorum. benımde basım yandı bole adamdan.
Evlenmesin kardeşim böyle erkekler.
Böyle erkeklerin anneleri, evlendirmeyin böyle çocuklarınızı!
Etek altından ayıramayacaksanız oğullarınızı, yakmayın başka evlatların - kızların başını!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?