Çıkmazdayım Fikirlerinizi Bekliyorum.

Kekostar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2014
206
187
103
Arkadaşlar hepinize merhaba,

Ben evleneli 4 ay oldu. fakat kocamla hiç yeni evlilerin yaşadığı gibi mutlu mesut günler yaşayamadık. üstelik vajinismus olmam da cabası. cadı bir görümcem, kaynanam ve her ikisine de çok düşkün bir kocam var.
Sorun şu ki bunları evlenmeden önce de biliyordum fakat eşim olacak adam bana değer verdiğini beni sevdiğini her fırsatta hissettirdiği için pek önemsemiyordum. ama evlendik evleneli adam öyle bir değişti ki ne bir ilgi ne alaka. eşimin ailesi ile yakın oturuyoruz işten gelirken ilk önce onlara uğramadan evine gelmez. kayınpederimin bakkalı var her pazar gününü bakkalda geçirir. bende çalışan bir bayanım hemde evime çok uzak bi yerde çalışıyorum ömrüm yollarda geçiyor eve kendimi nasıl attığımı bilemeyip yemekti ev işiydi diye kendimi hırpalıyorum. kocam ise bulduğu her fırsatta ailesi ile vakit geçirmek istiyor. yeni evli birlikte doyasıya vakit geçiren eşlerinin yanından hiç ayrılmayan adamları gördükçe o kadar özeniyorum ki artık bu durum benim sinirlerimi iyice yıprattı. sürekli kavga eder tartışır hale geldik ağza alınmayacak laflar ediyoruz birbirimize. son tartışmamızda seninle evlendiğim güne lanet olsun dediğimde o da bana S***** G** (Defol) o zaman bu evden dedi. artık dayanamadım ve ailemi arayıp beni gelip almalarını istedim. ben eşyalarımı toplarken o hiç oralı olmayıp çıkıp gitti evden. ailem geldiğinde babam eşimi de arayıp eve çağırdı sorunlarımızı dinledi. annem beni bir köşeye çekip böyle çekip gidersen kaybeden sen olursun hiçbir hak talep edemezsin düğün takıların bile görümcenin kasasında allah korusun bir boşanma halinde sana zırnık koklatmazlar dedi ve söylediğinde haklıydı. babam nasihatlarda bulunup bir daha böyle bir olay yaşanırsa kızımı çeker alırım deyip gittiler. iki gündür aynı evin içinde doğru düzgün konuşmuyoruz değişen birşey yok yani. çok gururuma dokunuyor yaptıkları. bir şekilde görümcemin kasasından altınlarımı alıp boşanma davası açmak istiyorum ancak ona karşı hala içimde sevgi besliyorum. ne yapmam gerekir? bu adam evine bağlanıp düzelir mi? sabretmeli miyim sizce?
 
Birincisi o örnek gösterdiğiniz karısının dibinden ayrılmayan eş, her yerde yok,çok nadirdir!İkincisi annenizin verdiği akıl çok şaşırtıcı....Siz kararlımısınız boşanmaya,bu anneci erkeklerin pek te şaşırtmayan hallerinden malesef gına geldi!ama umarım çözersiniz!
 
Bence vajinismus olmanız bu olayda en büyük etken gibi. Bence ilgi bekliyorsunuz ama eşinizi gerçekten sevmiyorsunuz öyle olsa kasada kalan altınları düşünüp ayrılığı aklınıza getirmezdiniz.
 

annem eşimin umursamaz tavırlarını ve ana aklıyla hareket ettiğini bildiğinden beni korumak için böyle bir fikir verdi. normalde çok fesatça bulurdum ama kocam olacak adamın hakettiğini düşünüyorum.
 
Annen bunu eşinin yanında söyledi bir de heee?? Ada'm diyecek 'bana mecbur'
 
Birbirinize saygınızı kaybediyosunuz.
Tartışırken kontrol etmelisin kendini.
Laf söylüyerek haklı olucagını sanma.

Ailesine gittiği için farklı bi yol izlemelisin. Tanıyorsundur eşini. Ona göre bir yol izle.

Annende yangına körükle gidiyo resmen.

Altınlar neden görümce kasasında. Görümcenle anlaşamadıgını da söylüyosun. Ne geziyorki altın orda.
 
Bence vajinismus olmanız bu olayda en büyük etken gibi. Bence ilgi bekliyorsunuz ama eşinizi gerçekten sevmiyorsunuz öyle olsa kasada kalan altınları düşünüp ayrılığı aklınıza getirmezdiniz.

bence de vajinismus olmam büyük bir etken ama olmasaydım da bu adamın böyle davranacağını bildiğimden iyi ki de yapamıyoruz diyorum. kasadaki altınları düşünüyorum çünkü bu adam oturup ablasıyla benim dedikodumu yapabilecek kadar iğrençleşmeye başladı ve benim de herkes gibi kendimi düşünmem ve garanti altına almam lazım
 
annem eşimin umursamaz tavırlarını ve ana aklıyla hareket ettiğini bildiğinden beni korumak için böyle bir fikir verdi. normalde çok fesatça bulurdum ama kocam olacak adamın hakettiğini düşünüyorum.
Onunla bu konuyu sakince konuşmalı,rahatsızlıklarınızı,davranışlarının sizde yarattığı izlenimi,his durumunu güzel bir dille paylaştınız mı?Ben aileci erkeklerin, zor erkekler olduğunu kabul ediyorum ama boşanmak için nedense çok farklı nedenler yaşayabiliyor insanlar,sizce gerçekten hayatı paylaşamayacağınız,çocuklarınızın babası olamayacak kadar yetersiz birisi mi?sizi hiç mutlu etmez mi?şu an burada 1 yıllık evlilik sürecinde olan çoğu bayan gibi bir hayalkırıklığı yaşamanızın tek nedeni,gerçekçi bir gözlükle ,eşinizin bu taraflarını görmek istememeniz olmuş....Yani daha önce böyle olacağını hissetmiş,gözlemlemiş olmanız gerekli,bunun karşısında alacağınız tepkiyi,yaşattığı hissi kestirememiş görünüyorsunuz!
 

eğer eşime göre bir yol izlersem yüzüme gülüp sürekli arkamdan konuşan o aileyle yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyecek. bu yüzden bütün uğraşım ama eşime ailesinin art niyetli olduğunu bir türlü kabul ettiremiyorum çünkü eşimde art niyetli.
altınlar görümcemin kasasında çünkü evlenirken en güvenli yerin orası olduğunu düşünmüştük.
 

Tabi ki de evlenmeden önce herşeyin toz pembe olmayacağını biliyordum hele ki kayınvalideme bu kadar yakın otururken. ama eşimin bana olan sevgisine saygısına güvenerek yapabileceğimi sağlıklı bir evlilik yürütebileceğimi düşündüm ama yanılmışım ne yazık ki! ailesi ve kendi davranışları ile ilgili rahatsızlıklarımı dile getirdikçe kulaklarını tıkıyor kendi bildiğini okuyor.
 
bir adam düşünün ki annesinin köyüne gittiğimiz zaman sabah benim yanımdan kalkıp gidip annesinin yanına yatan bir adam şimdi söyleyin bu durumda hala ona karşı içimde sevgi beslemem mi normal olan yoksa kasadaki altınlarımı düşünmem mi?
 
Ona istediğini verin demedim.
Yani onu göndermeme adına yapabiliceğiniz şeyler.
 
Ona istediğini verin demedim.
Yani onu göndermeme adına yapabiliceğiniz şeyler.

onu göndermeme adına yapabileceğim en önemli şeyi vajinismus nedeniyle yapamıyorum ay artık acınacak halime güler oldum. adam evimde oturup karımla sohbet ediyim film izleyim diyen bir tip olsa her akşam ayrı bir film çevirirdim ama evde olduğu zamanlar yaptığı tek şey KÖMÜŞ gibi televizyon karşısına oturup telefonuyla ilgilenmek.
 
Bdv de neredeyse sizin gibi sorun yaşayan tüm bayanların ve benim de zamanında yaptığım en büyük hata sanırım eşimizin ailesiyle ilgili tüm hissettiğimiz ve düşündüğümüz şeyleri onlarla paylaşmak,çoğu erkekte bu durum ters tepiyor;misal kv dem çok yalan konuşur,olmayan bir şeyi oldu der, olan birşeyin üstüne 3 koyar ,ben annen yalancı dediğimde elime hiçbirşey geçmedi,bilakis onun avukatı kesilen eşimin gözünde darağacında asılacak bir anne zavallı oldu çıktı!şimdi bu tip şeyleri yüzüne vurmuyorum,sadece kendi birebir şahit olduğu konularda bunu ima ediyorum!Biraz kafanı dinle bence,yani uzaklaş ve düşün,bu konularda kendime hiç yakıştıramadığım,beceremediğim,taktiklerle biraz çözersin bu durumu aslında!ama sorun şu ki sen bunu yapabilecek biri misin?ya da buna değer mi?
 
Harcayacağın çeneye ve zamana yazık.
Ne diyeyim, balık baştan kokar.
Vajinismus muş, yok falanmış filanmış hikaye.

Evet, el üstünde tutan kocalar var hayatta, evet nadir bulunuyorlar ama var!
İnsan şunu düşünüyor "çalışıyorum, didiniyorum, elimden geldiğince sorunsuz bir evlilik yürütmeye çalışıyorum, o el üstünde tutulan hanımlardan eksiğim ne?"

Gerçekten hiç bir kadının diğerinden eksiği yok.
Sadece biz bazı kadınlar gönül bu derken "öküzüne" denk geliyoruz.

Evlenmesin kardeşim böyle erkekler.
Böyle erkeklerin anneleri, evlendirmeyin böyle çocuklarınızı!
Etek altından ayıramayacaksanız oğullarınızı, yakmayın başka evlatların - kızların başını!


Hakikaten kal geldi bu konulardan. Yazık ya.
Ha benim de başımda bi tane var, o ayrı terane...

Allah yardım etsin, karar senin.
Ailen arkanda durduktan sonra, sırtın yere gelmez.
Altınmış falanmış filanmış fasa fiso ben sana diyeyim!
Hayatının önceliklerini belirleyerek hareket etmelisin, tek diyeceğim bu!
Geleceğin için ne istiyorsan ona göre davran, ona göre hareket et...
Hayat senin hayatın, şekil verecekte sensin, başkalarının şekillendirmesine müsade etme!
 
ınan kı boşandıktan sonra tanıdık kım varsa erkek anası aynen bunu soluorum. benımde basım yandı bole adamdan.
 
hamile kalma ve altınlarını almaya bak ondan sonrada bas tekmeyi bu adamdan sana hayır gelmez
 
tırnaklarını bıle nerdeyse anası keserdı boşandıgm herıfın. calısmazdı anası yardım ederdı, bı olay olurdu aman kızım annen duymasın bılmem ne. sankı babamın evınde rahat batmıstıda bu adamda cıkıs yolu bulmustum. ne oldu pekı sonunda. altını bırakın, ceyızı bırakın kıyafetlerımı bıle almadan kactım o evden. Allah sana da hayırlı bır kapı acsın tez zamanda ona dogru uru ınsallah. Hakkında hayırlısı ne ıse o olsun, başka ne dıyebılırım ki.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…