Arkadaşlar hepinize merhaba,
Ben evleneli 4 ay oldu. fakat kocamla hiç yeni evlilerin yaşadığı gibi mutlu mesut günler yaşayamadık. üstelik vajinismus olmam da cabası. cadı bir görümcem, kaynanam ve her ikisine de çok düşkün bir kocam var.
Sorun şu ki bunları evlenmeden önce de biliyordum fakat eşim olacak adam bana değer verdiğini beni sevdiğini her fırsatta hissettirdiği için pek önemsemiyordum. ama evlendik evleneli adam öyle bir değişti ki ne bir ilgi ne alaka. eşimin ailesi ile yakın oturuyoruz işten gelirken ilk önce onlara uğramadan evine gelmez. kayınpederimin bakkalı var her pazar gününü bakkalda geçirir. bende çalışan bir bayanım hemde evime çok uzak bi yerde çalışıyorum ömrüm yollarda geçiyor eve kendimi nasıl attığımı bilemeyip yemekti ev işiydi diye kendimi hırpalıyorum. kocam ise bulduğu her fırsatta ailesi ile vakit geçirmek istiyor. yeni evli birlikte doyasıya vakit geçiren eşlerinin yanından hiç ayrılmayan adamları gördükçe o kadar özeniyorum ki artık bu durum benim sinirlerimi iyice yıprattı. sürekli kavga eder tartışır hale geldik ağza alınmayacak laflar ediyoruz birbirimize. son tartışmamızda seninle evlendiğim güne lanet olsun dediğimde o da bana S***** G** (Defol) o zaman bu evden dedi. artık dayanamadım ve ailemi arayıp beni gelip almalarını istedim. ben eşyalarımı toplarken o hiç oralı olmayıp çıkıp gitti evden. ailem geldiğinde babam eşimi de arayıp eve çağırdı sorunlarımızı dinledi. annem beni bir köşeye çekip böyle çekip gidersen kaybeden sen olursun hiçbir hak talep edemezsin düğün takıların bile görümcenin kasasında allah korusun bir boşanma halinde sana zırnık koklatmazlar dedi ve söylediğinde haklıydı. babam nasihatlarda bulunup bir daha böyle bir olay yaşanırsa kızımı çeker alırım deyip gittiler. iki gündür aynı evin içinde doğru düzgün konuşmuyoruz değişen birşey yok yani. çok gururuma dokunuyor yaptıkları. bir şekilde görümcemin kasasından altınlarımı alıp boşanma davası açmak istiyorum ancak ona karşı hala içimde sevgi besliyorum. ne yapmam gerekir? bu adam evine bağlanıp düzelir mi? sabretmeli miyim sizce
Daha yeni yolun başındasın bence sabretmen lazım kocanı karşına al ve onunla konuşmaya çalış sizinle ilgili sorunları 3 şahıslara aktarmayın annen ve baban olaya her zaman duygusal bir şekilde yaklaşır işin içine aileler girdimi durum dahada karışık hale geliyor o yüzden sabret