Çıkmazdayım Fikirlerinizi Bekliyorum.

çok afedersiniz ama sabah sizin koynunuzdan çıkıp anasının koynuna giden bir adam için tedavi olmayı kabul eder miydiniz? vajinismus olduğumu öğrendiğim zaman çok anlayışla karşılayıp sorun değil ne kadar beklemem gerekirse beklerim demişti. ama gerçekten sadece bekledi ben birlikte olabilmek için yöntemler aradıkça o haftalarca yanıma yaklaşmadı bile. bir adam karısını hiç mi arzulamaz sevdiği kadını hiç mi özlemez ben yanaşmadıkça dönüp bakmıyordu bile. şimdi söyleyin siz olsanız ne yapardınız? zaten her türlü kadınlık gururum kırılıyor neden birlikte olup da daha büyük bir yıkım yaşayayım ki.

Aynı benim yaşadıklarım . Görümce anne baba . Onları hergün görmeden yapamayan bir koca . Ve her kavgada Karısını evden kovan bir adam . Değişmesine ihtimal vermiyorum ama yinede içinizde acaba kalmaması için birşeyler yapabilirseniz yapın düzelmesi adına . Bu durumda altın düşünüp kendinizi altınlarla garantiye alacağınızı düşünüyorsanız hiç beklemeden boşanın . Zira benim altın falan gözüm görmüyordu yaşadıklarımın ağırlığı Yanında .

siz ne yaptınız peki? tavsiye edebileceğiniz bişeyler var mı?

siz ne yaptınız peki? tavsiye edebileceğiniz bişeyler var mı?
Ben elimden geldiği kadar ailesine uyum sağlamaya çalıştım . Ilk bir yıl sürekli ailesi Yüzünden kavgalar çıktı . 3 ay ayrı kaldık . Sonra yeniden biraraya geldik . Artık bıraktım . Nezaman gidelim dediyse gittim . Problem çıkartmayı bıraktım . Sonrada başka Şeyler çıktı . Neticede bitti . Oluru yoksa hiç boşuna uğraşmayın . Daha dört ay olmuş . Herkesin yaşadığı farklıdır . O kararı siz vereceksiniz . Sadece içinizde şöyle yapsaydım düzelirmiydi diyeceğiniz bir şey kalmasın . Zira benim öyle oldu .

Yakın zamanda bir dügün varsa bilezik milezik ne varsa iste. Dugunde takicam de. Şahsen ben bileziklerimi öyle aldım ve geri vermedim. Isteyecek kadar da yüzsüzluķ etmediler.

ben bir yılımı harcamayı göze alamıyorum açıkcası. kendimi bildim bileli çalıştım gerekirse tuvalet temizlerim yine aç açıkta kalmam ailem desem sonuna kadar arkamdalar. babamın evinde ne yemek yapardım ne de bulaşık yıkardım allah biliyo ya annem işten yorgun argın geliyorum diye üzerime gelmezdi pek rahatım yerindeydi. niye evlendim ben bu adamla sevdim dedim o da beni seviyo dedim kimseden mal mülk para pul beklemedim. ama sevgi ilgi alaka yaptığın fedakarlıkların karşılığını alamadığın zaman evliliğinde bir anlamı kalmıyor.

Yakın zamanda bir dügün varsa bilezik milezik ne varsa iste. Dugunde takicam de. Şahsen ben bileziklerimi öyle aldım ve geri vermedim. Isteyecek kadar da yüzsüzluķ etmediler.

bende öyle isteyeceğim. muhtemelen geri vermediğim zaman eşim ve ablası kıyameti kopartıcaklar

bende öyle isteyeceğim. muhtemelen geri vermediğim zaman eşim ve ablası kıyameti kopartıcaklar
Eşimin söylemesine bırakmadım ben. Kullanıcam vermiycem diye soyledim peşin peşin. Daha hevesimi alamadım niye sandıkta duruyormuş dedim. Oda sen bilirsin dedi. Altin yuksekken bi kac defa bozuralim dedi. Hayır dedim. Sen bilirsin dedi. Babasina vermeyi teklif etti ( kp ev yaptiriyor guya kendisi ). Bende hayirdir altinin mi var ne verceksin dedim. Onlar benim ben vermiyorum dedim. Sustu. Sakın onları kaptirma. Zaten yeni kararla gelinin dugunde takilan takiyi isteme hakki var diye biliyorum. Hatta versen bozdursalar bile geri verdiriyor mahkeme diye bir haber dinlemistim vakti zamaninda

evet duymuştum bunu. ablasına asla güvenmiyorum olası bir boşanma durumunda bende altın falan yok diyeceğine adım kadar eminim

Bence bu olayların temelı ortak olarak yapamadıgınız o eylemden oturu
Oturun tedavı olun ıkınızde

Bence bu olayların temelı ortak olarak yapamadıgınız o eylemden oturu
Oturun tedavı olun ıkınızde

Bir insanın anasının ablasının ağzına bakmasıyla cinsel birlikteliğin ne ilgisi olabilir bilmem kaç çocuklu ana ağızlı adamları boşuyan kadınların sorunları ne peki?

Özellikle son kısımda annenizin dediği lafa takıldım.
Yanlış anlamayın annedir. Ondan iyi bilecek değilim ancak zırnık koklatmasınlar, altınlar da mal da mülk de onların olsun. Sizin hayatınızdan, huzurunuzdan, kendinize saygınızdan daha mı önemli?

Bir insanın anasının ablasının ağzına bakmasıyla cinsel birlikteliğin ne ilgisi olabilir bilmem kaç çocuklu ana ağızlı adamları boşuyan kadınların sorunları ne peki?
Bak burda Nasıl da güzel cevap vermişsin peki öncedende anladığın halde bu durumu yani niçin kabul ettin
Küçük ve tecrübesizsin mutlaka tedavi gör çünkü bahsettiğin o eşine düşkün erkeklerin düşkünlüğünün çok çok çok büyük bir kısmı yataktan geçiyor
Kabaca eşin " icraat yok dırdırını mı dinleyeceğim" diyor olabilir
Henüz 4 aylık evlilikde eşine ailesinin gerçek (!) yüzünü gösterme düşüncesine kapıldığına göre söyleniyor olmalısın
Ve son olarak altınları dert etme yasal olarak senin hakkın bir düğün videosu ile tek tek tesbit edilip hepsi sana verilir
Ama eğer eşini seviyorsan önce tedavini ol bir de ailesi ile aşık atmayı bırak
Hani demişsin ya "gerçek yüzlerini görmesini Nasıl sağlarım "diye hah işte onu daha başarabilen olmadı ancak kendi kendine olabilir belki ama sen birşey yapamazsın

Evlendiğimiz güne lanet olsun demişsiniz üzgünüm ama adamı ailesinin kucağından çekeceğinize daha da itmişsiniz. Kesinlikle tedavinizi olun, her şey yoluna girecektir. Sinirleriniz yıpranmış ve olur olmaz her şeye sinirlenir hale gelmiş gibisiniz. Sakinleşmeye ve eşinizle yumuşak şekilde konuşarak sorunları aşmaya çalışın lütfen. Seviyorsanız evliliğinizi bu kadar çabuk gözden çıkarıp kasadaki paraları düşünmenize anlam veremedim. Üzgünüm.

ya bırak altınlar onların olsun sevgi altınlara karşı bence eşine değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…