Eşinizin hataları var illaki ama 4 aydır ben vajinusmusum diye kenara çekilmek de çok mantıklı bişey değil, bunun için bi çaba göstermeniz gerekiyor, siz şuan evli değil ev arkadaşı gibi yaşıyorsunuz. Evlilik illaki birlikte olmak değildir ama siz başta bu problem için eşinizle ve bir terapistle görüşürseniz, Hem eşiniz hem de siz bir aile olma konusunda adımlar atarken olması gerekenleri de konuşabilirsiniz. Şunu merak ettim vajinusmussunuz diye birleşme olmuyor ok ama önsevişme falan da mı olmuyor.
Amin canim benim.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ve-bosaniyorum.951874/ burada yaziyor canim nedenlerim
Aynı benim yaşadıklarım . Görümce anne baba . Onları hergün görmeden yapamayan bir koca . Ve her kavgada Karısını evden kovan bir adam . Değişmesine ihtimal vermiyorum ama yinede içinizde acaba kalmaması için birşeyler yapabilirseniz yapın düzelmesi adına . Bu durumda altın düşünüp kendinizi altınlarla garantiye alacağınızı düşünüyorsanız hiç beklemeden boşanın . Zira benim altın falan gözüm görmüyordu yaşadıklarımın ağırlığı Yanında .Arkadaşlar hepinize merhaba,
Ben evleneli 4 ay oldu. fakat kocamla hiç yeni evlilerin yaşadığı gibi mutlu mesut günler yaşayamadık. üstelik vajinismus olmam da cabası. cadı bir görümcem, kaynanam ve her ikisine de çok düşkün bir kocam var.
Sorun şu ki bunları evlenmeden önce de biliyordum fakat eşim olacak adam bana değer verdiğini beni sevdiğini her fırsatta hissettirdiği için pek önemsemiyordum. ama evlendik evleneli adam öyle bir değişti ki ne bir ilgi ne alaka. eşimin ailesi ile yakın oturuyoruz işten gelirken ilk önce onlara uğramadan evine gelmez. kayınpederimin bakkalı var her pazar gününü bakkalda geçirir. bende çalışan bir bayanım hemde evime çok uzak bi yerde çalışıyorum ömrüm yollarda geçiyor eve kendimi nasıl attığımı bilemeyip yemekti ev işiydi diye kendimi hırpalıyorum. kocam ise bulduğu her fırsatta ailesi ile vakit geçirmek istiyor. yeni evli birlikte doyasıya vakit geçiren eşlerinin yanından hiç ayrılmayan adamları gördükçe o kadar özeniyorum ki artık bu durum benim sinirlerimi iyice yıprattı. sürekli kavga eder tartışır hale geldik ağza alınmayacak laflar ediyoruz birbirimize. son tartışmamızda seninle evlendiğim güne lanet olsun dediğimde o da bana S***** G** (Defol) o zaman bu evden dedi. artık dayanamadım ve ailemi arayıp beni gelip almalarını istedim. ben eşyalarımı toplarken o hiç oralı olmayıp çıkıp gitti evden. ailem geldiğinde babam eşimi de arayıp eve çağırdı sorunlarımızı dinledi. annem beni bir köşeye çekip böyle çekip gidersen kaybeden sen olursun hiçbir hak talep edemezsin düğün takıların bile görümcenin kasasında allah korusun bir boşanma halinde sana zırnık koklatmazlar dedi ve söylediğinde haklıydı. babam nasihatlarda bulunup bir daha böyle bir olay yaşanırsa kızımı çeker alırım deyip gittiler. iki gündür aynı evin içinde doğru düzgün konuşmuyoruz değişen birşey yok yani. çok gururuma dokunuyor yaptıkları. bir şekilde görümcemin kasasından altınlarımı alıp boşanma davası açmak istiyorum ancak ona karşı hala içimde sevgi besliyorum. ne yapmam gerekir? bu adam evine bağlanıp düzelir mi? sabretmeli miyim sizce?
Aynı benim yaşadıklarım . Görümce anne baba . Onları hergün görmeden yapamayan bir koca . Ve her kavgada Karısını evden kovan bir adam . Değişmesine ihtimal vermiyorum ama yinede içinizde acaba kalmaması için birşeyler yapabilirseniz yapın düzelmesi adına . Bu durumda altın düşünüp kendinizi altınlarla garantiye alacağınızı düşünüyorsanız hiç beklemeden boşanın . Zira benim altın falan gözüm görmüyordu yaşadıklarımın ağırlığı Yanında .
Ben elimden geldiği kadar ailesine uyum sağlamaya çalıştım . Ilk bir yıl sürekli ailesi Yüzünden kavgalar çıktı . 3 ay ayrı kaldık . Sonra yeniden biraraya geldik . Artık bıraktım . Nezaman gidelim dediyse gittim . Problem çıkartmayı bıraktım . Sonrada başka Şeyler çıktı . Neticede bitti . Oluru yoksa hiç boşuna uğraşmayın . Daha dört ay olmuş . Herkesin yaşadığı farklıdır . O kararı siz vereceksiniz . Sadece içinizde şöyle yapsaydım düzelirmiydi diyeceğiniz bir şey kalmasın . Zira benim öyle oldu .siz ne yaptınız peki? tavsiye edebileceğiniz bişeyler var mı?
Ben elimden geldiği kadar ailesine uyum sağlamaya çalıştım . Ilk bir yıl sürekli ailesi Yüzünden kavgalar çıktı . 3 ay ayrı kaldık . Sonra yeniden biraraya geldik . Artık bıraktım . Nezaman gidelim dediyse gittim . Problem çıkartmayı bıraktım . Sonrada başka Şeyler çıktı . Neticede bitti . Oluru yoksa hiç boşuna uğraşmayın . Daha dört ay olmuş . Herkesin yaşadığı farklıdır . O kararı siz vereceksiniz . Sadece içinizde şöyle yapsaydım düzelirmiydi diyeceğiniz bir şey kalmasın . Zira benim öyle oldu .
Yakın zamanda bir dügün varsa bilezik milezik ne varsa iste. Dugunde takicam de. Şahsen ben bileziklerimi öyle aldım ve geri vermedim. Isteyecek kadar da yüzsüzluķ etmediler.
Eşimin söylemesine bırakmadım ben. Kullanıcam vermiycem diye soyledim peşin peşin. Daha hevesimi alamadım niye sandıkta duruyormuş dedim. Oda sen bilirsin dedi. Altin yuksekken bi kac defa bozuralim dedi. Hayır dedim. Sen bilirsin dedi. Babasina vermeyi teklif etti ( kp ev yaptiriyor guya kendisi ). Bende hayirdir altinin mi var ne verceksin dedim. Onlar benim ben vermiyorum dedim. Sustu. Sakın onları kaptirma. Zaten yeni kararla gelinin dugunde takilan takiyi isteme hakki var diye biliyorum. Hatta versen bozdursalar bile geri verdiriyor mahkeme diye bir haber dinlemistim vakti zamanindabende öyle isteyeceğim. muhtemelen geri vermediğim zaman eşim ve ablası kıyameti kopartıcaklar
Eşimin söylemesine bırakmadım ben. Kullanıcam vermiycem diye soyledim peşin peşin. Daha hevesimi alamadım niye sandıkta duruyormuş dedim. Oda sen bilirsin dedi. Altin yuksekken bi kac defa bozuralim dedi. Hayır dedim. Sen bilirsin dedi. Babasina vermeyi teklif etti ( kp ev yaptiriyor guya kendisi ). Bende hayirdir altinin mi var ne verceksin dedim. Onlar benim ben vermiyorum dedim. Sustu. Sakın onları kaptirma. Zaten yeni kararla gelinin dugunde takilan takiyi isteme hakki var diye biliyorum. Hatta versen bozdursalar bile geri verdiriyor mahkeme diye bir haber dinlemistim vakti zamaninda
evet duymuştum bunu. ablasına asla güvenmiyorum olası bir boşanma durumunda bende altın falan yok diyeceğine adım kadar eminim
Bence bu olayların temelı ortak olarak yapamadıgınız o eylemden oturu
Oturun tedavı olun ıkınızde
Arkadaşlar hepinize merhaba,
Ben evleneli 4 ay oldu. fakat kocamla hiç yeni evlilerin yaşadığı gibi mutlu mesut günler yaşayamadık. üstelik vajinismus olmam da cabası. cadı bir görümcem, kaynanam ve her ikisine de çok düşkün bir kocam var.
Sorun şu ki bunları evlenmeden önce de biliyordum fakat eşim olacak adam bana değer verdiğini beni sevdiğini her fırsatta hissettirdiği için pek önemsemiyordum. ama evlendik evleneli adam öyle bir değişti ki ne bir ilgi ne alaka. eşimin ailesi ile yakın oturuyoruz işten gelirken ilk önce onlara uğramadan evine gelmez. kayınpederimin bakkalı var her pazar gününü bakkalda geçirir. bende çalışan bir bayanım hemde evime çok uzak bi yerde çalışıyorum ömrüm yollarda geçiyor eve kendimi nasıl attığımı bilemeyip yemekti ev işiydi diye kendimi hırpalıyorum. kocam ise bulduğu her fırsatta ailesi ile vakit geçirmek istiyor. yeni evli birlikte doyasıya vakit geçiren eşlerinin yanından hiç ayrılmayan adamları gördükçe o kadar özeniyorum ki artık bu durum benim sinirlerimi iyice yıprattı. sürekli kavga eder tartışır hale geldik ağza alınmayacak laflar ediyoruz birbirimize. son tartışmamızda seninle evlendiğim güne lanet olsun dediğimde o da bana S***** G** (Defol) o zaman bu evden dedi. artık dayanamadım ve ailemi arayıp beni gelip almalarını istedim. ben eşyalarımı toplarken o hiç oralı olmayıp çıkıp gitti evden. ailem geldiğinde babam eşimi de arayıp eve çağırdı sorunlarımızı dinledi. annem beni bir köşeye çekip böyle çekip gidersen kaybeden sen olursun hiçbir hak talep edemezsin düğün takıların bile görümcenin kasasında allah korusun bir boşanma halinde sana zırnık koklatmazlar dedi ve söylediğinde haklıydı. babam nasihatlarda bulunup bir daha böyle bir olay yaşanırsa kızımı çeker alırım deyip gittiler. iki gündür aynı evin içinde doğru düzgün konuşmuyoruz değişen birşey yok yani. çok gururuma dokunuyor yaptıkları. bir şekilde görümcemin kasasından altınlarımı alıp boşanma davası açmak istiyorum ancak ona karşı hala içimde sevgi besliyorum. ne yapmam gerekir? bu adam evine bağlanıp düzelir mi? sabretmeli miyim sizce?
Bak burda Nasıl da güzel cevap vermişsin peki öncedende anladığın halde bu durumu yani niçin kabul ettinBir insanın anasının ablasının ağzına bakmasıyla cinsel birlikteliğin ne ilgisi olabilir bilmem kaç çocuklu ana ağızlı adamları boşuyan kadınların sorunları ne peki?
ya bırak altınlar onların olsun sevgi altınlara karşı bence eşine değilArkadaşlar hepinize merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?