Bdv de neredeyse sizin gibi sorun yaşayan tüm bayanların ve benim de zamanında yaptığım en büyük hata sanırım eşimizin ailesiyle ilgili tüm hissettiğimiz ve düşündüğümüz şeyleri onlarla paylaşmak,çoğu erkekte bu durum ters tepiyor;misal kv dem çok yalan konuşur,olmayan bir şeyi oldu der, olan birşeyin üstüne 3 koyar ,ben annen yalancı dediğimde elime hiçbirşey geçmedi,bilakis onun avukatı kesilen eşimin gözünde darağacında asılacak bir anne zavallı oldu çıktı!şimdi bu tip şeyleri yüzüne vurmuyorum,sadece kendi birebir şahit olduğu konularda bunu ima ediyorum!Biraz kafanı dinle bence,yani uzaklaş ve düşün,bu konularda kendime hiç yakıştıramadığım,beceremediğim,taktiklerle biraz çözersin bu durumu aslında!ama sorun şu ki sen bunu yapabilecek biri misin?ya da buna değer mi?
Benim de bir oğlum var, daha ufak ama ilerde bende kaynana adayıyım.ınan kı boşandıktan sonra tanıdık kım varsa erkek anası aynen bunu soluorum. benımde basım yandı bole adamdan.
Harcayacağın çeneye ve zamana yazık.
Ne diyeyim, balık baştan kokar.
Vajinismus muş, yok falanmış filanmış hikaye.
Evet, el üstünde tutan kocalar var hayatta, evet nadir bulunuyorlar ama var!
İnsan şunu düşünüyor "çalışıyorum, didiniyorum, elimden geldiğince sorunsuz bir evlilik yürütmeye çalışıyorum, o el üstünde tutulan hanımlardan eksiğim ne?"
Gerçekten hiç bir kadının diğerinden eksiği yok.
Sadece biz bazı kadınlar gönül bu derken "öküzüne" denk geliyoruz.
Evlenmesin kardeşim böyle erkekler.
Böyle erkeklerin anneleri, evlendirmeyin böyle çocuklarınızı!
Etek altından ayıramayacaksanız oğullarınızı, yakmayın başka evlatların - kızların başını!
Hakikaten kal geldi bu konulardan. Yazık ya.
Ha benim de başımda bi tane var, o ayrı terane...
Allah yardım etsin, karar senin.
Ailen arkanda durduktan sonra, sırtın yere gelmez.
Altınmış falanmış filanmış fasa fiso ben sana diyeyim!
Hayatının önceliklerini belirleyerek hareket etmelisin, tek diyeceğim bu!
Geleceğin için ne istiyorsan ona göre davran, ona göre hareket et...
Hayat senin hayatın, şekil verecekte sensin, başkalarının şekillendirmesine müsade etme!
en dogrusu da bu degılmıdır zaten. Cocuklarının mutlulugu ıcın elınden gelenı yap, sana ihtiyacları oldugunda maddi-manevi destegını ver ama herseyın ıcınde olma.Benim de bir oğlum var, daha ufak ama ilerde bende kaynana adayıyım.
Uzak olsun mutlu olsun, ahım var, kimle evlenirse evlensin karışmayacağım seçimlerine.
Maddi manevi imkanlar doğrultusunda desteğimi yapar çekilirim kenara.
Bu ne canım... Ne dibimde olsun, ne de mutsuz olsun...
Böyle konuları gördükçe, kendim de yaşadığım için asabım bozuluyor.
Hayır bir kadının oğlunun evindeki huzursuzluk, o kadına ne gibi bir çıkar sağlayabilir, bunu biri bana anlatsın.
Benim kafam basmıyor çünkü...
Bu arada vajinusmus için tedavi görüyormusunuz?
görmeyi çok isterdim ama böyle bir kocayla birlikte olmak istemiyorum.
çok güzel yazmışsın arkadaşım. sırtım yere gelmez biliyorum. gerekirse ekmeğimi taştan çıkaracak bir bayanım. ben sadece yaşadığım haksızlıkları ve hayalkırıklıklarını hazmedemiyorum. hırs yapıyorum kendime sevdim dediğim gönül verdiğim adam nasıl bunları bana reva görür diye diye kendimi yiyip bitiriyorum.
Ben tam senin anlattığın gibi, 4. - 5. ayında evliliğimin fark ettim birşeyleri.
Karşısına geçip sordum "niye benimle evlendin o zaman bu kadar memnundun ailenden kendi yuvanı niye kurdun? Niye bana bunları yaşatıyorsun" diye diklendim.
Sonuç hep aynı "sen haklısın, doğru söylüyorsun, düzelecek" ve koca bir 4 sene geçti...
Ne düzeldi, hiç birşey....
Şimdiki aklım o zaman olsaydı, evlenmezdim diyorum içimden.
Rahmetli annanemin bir lafı var, koca iyi birşey olsaydı adını "lale sümbül" koyarlardı. Koca koymuşlar, insan kocatıyor başka bişey değil...
Hele ki böylesi ömür törpüsü.
Daha önce de dediğim gibi, senin kararın senin hayatın.
Nasıl şekil vermek istediğin de kendi elinde.
Allah yardımcın olsun...
Sen birde 1 çocuk doğurmuş, 2. si yolda iken bunları yaşadığındaki hazımsızlığı düşün...
O yüzden, yine altını çiziyorum senin karar ve hayatın, fakat ben olsam 1 dk tutmam o herifi başımda.
Adam olan adam önce karısına sahip çıkacak.
Erkek dediğin kendi karısına sahip çıkmazsa, kimse sahip çıkmaz.
Adam kendi evinden önce ailesine gidiyorsa, zaten evliliğin ne olduğunu anlamamış, anlamazda, bekleme yani...
sımdı bak benım boşandıgım manyak evlenmıs ustelık benım mobilyalarımda oturuolar. ama ben ne dıorum ohhhhhhhhhhhhhhh kurtuldum sımdı heptennn. kendısı gıbı manyak bulmustur cunku onun dılınden ancak onun gıbı bı manyak anlar. kurtulduguma bır kere daha sevındım yanı duydugumda.şimdi bana kalsa boşanacağım ama tüm yaşadıklarıma acaba onu özler miyim? başkasıyla birlikte görürsem üzülür müyüm? ondan başkasıyla yine mutluluğu tadar mıyım diye düşünmekten kendimi alamıyorum hatta kendime hayret ediyorum
zaten hep öyle olmaz mı cefasını çektiğimiz adamların sefasını başka kadınlar sürer. bir de bakmışsın sana yaşatmadığı mutlulukları senden sonrakine yaşatıyor.
şimdi bana kalsa boşanacağım ama tüm yaşadıklarıma acaba onu özler miyim? başkasıyla birlikte görürsem üzülür müyüm? ondan başkasıyla yine mutluluğu tadar mıyım diye düşünmekten kendimi alamıyorum hatta kendime hayret ediyorum
zaten hep öyle olmaz mı cefasını çektiğimiz adamların sefasını başka kadınlar sürer. bir de bakmışsın sana yaşatmadığı mutlulukları senden sonrakine yaşatıyor.
Ya görsün, görmesin diyen yok.ona kalsa her gün annesini kapıdan 5 dakka görmesinin nesi varmış. evliliğe hevesli bir adam olsan koşa koşa evine karına gelirdin dediğim zaman susup kalıyor.
yok daha neler tabi ki eşimin yanında söylemedi ayrı bir oda da konuştuk
Canim uzuldum hayirlisi olsun hakkinda. Bende 3 ay oldu evleneli hic yeni evliler gibi yasayamadim suan bosanicam evi terkettim.
hayırlısı olsun canım allah yardımcın olsun. senin sorunların neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?