Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle allah yardımciniz olsun çocuklarinizi birakip nasil rahat olacaksiniz,2 tanede benim çocugum var ve onlarsiz nefes alamam ben..Çok Sağolun ...30 yaşındayım hayata Şahit cesaret im hiç yok güvensizim acaba cocuklarımı bıraksam Onlarsız drabilirmiyim hep bir korkum endişem var Burdada durum bu aslında daha kötüydü ben sadece bu şekilde yazabildim Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun benimde ..
o kadar zorki durumum okuyunca hak vericeksiniz..23 Yaşında evlendim ki evlilik degil bir işkence evlendiğim günden beri Hayatım işkenceye döndü şiddet aldatma hakaret küfür herşey ..iki Çocuğum var kızım 6 oğlum 4 Yaşında o kadar zor büyüttümki onları anlatamam resmi nikah yapmadı nr yaptıysam ne ettiysem resmi nikahı Mutluluğu huzuru bana cok GÖRDÜ evden bir yere çıkartmıyor bişey desem kapı orda git diyor annemler de artık sahip çıkmıyor bana cok mutsuz vR umutsuzdum cezaevi hayatı yaşıyorum kimseyi görmüorm konuşmuyorum sadece iki Çocuğum onlarla babalarından gördüğü hareketleri şimdiden bana uygulamaya başladılar Babalarına cok düşkünler şimdi bıraksam hiç umurlarında olmam..defalarca aldatılan hor Görülen şiddet gören ama Çocuklarıyla gidicek yeri olmayan bir kadınım lütfen bana akıl verin Ne yapmalıyım ya çocuklarımı ona bırakıp sıfırdan hayat kurucam yada burda durup beni Kapıya attıgı yada Delirdigim günü beklicem hangisi ?(
benimde çocuklarım var cnm ayrı kalamazsın mahvolursun al çocuklarını git karakola bu durumu anlat gidecek yerin olmadığını kadın sığınma evine gitmek istediğini söyle hafta içi git onlar seni kadın sığınmaya kadar götürüyo can güvenliğin için kimseye yerini söylemiyorlar seninde söylemeni yasaklıyorlar giyecek yiyecek sigarana kadar alıyorlar kaymakamlıktan maaş bağlanıyo sana ve çocuklarına çocukların servis ve güvenlik eşliğinde okula gidip geliyo sana iş buluyorlar çalıştığın saatlerde çocuklarınla ilgilenen öğretmenler var kadın sığınmada kendini toparladın ayrı eve çıkmak istiyorsun ev ve eşya yardımı da yapıp bırakıyolar bu arada boşanma davanada yardım ediyolar bide tekrar vurursa darp raporu al allah yardımcın olsun
Çok Sağolun ...30 yaşındayım hayata Şahit cesaret im hiç yok güvensizim acaba cocuklarımı bıraksam Onlarsız drabilirmiyim hep bir korkum endişem var Burdada durum bu aslında daha kötüydü ben sadece bu şekilde yazabildim Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun benimde ..