• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıkmazdayım lütfen okuyun ..

Derdi ne bilmiyorum sahipsiz Olduğum için mi beni koruyan birileri olmadıgı için mi bilmiorum hiç bir şeye Layık Görmüyor beni sadece çocuklar için şu saate hala buradayım özgürce yaşıyor hayatını istediği Kadınla bara gidebiliyor konuşabiliyor yani beni cocukların bakıcısı gibi Görüyor maddi durumu iyi sen ne zaman gittin ben o zaman çocuklarıma dört dörtlük bakıcam diyor çocuklarına karşı cok iyi tek sorun benim burda cocuklarımı bırakmamak için verdiğim sabır ve mücadele

Senin kaderin o ev olmamali hemen çık o evden merak etme çocuklarında seni zamanla anlar önce kendini kurtar sonra cocuklarinida alırsın yanına ne mezunusun işin mesleğin varmi

İlkögretim mezunuyum babam vefat ettiği için annem okutamadı bizi kimsede destek olmadı babam ölünce herkes elini çekti bizden şimdi olduğu gibi ama bu engel degil insan yeterki çalışmak istesin..Evden çıkmam Lazım evet ama cocukları bırakacak cesaretim yok kendime olan güvenim gitti..cocuklar zaten onu seciyorlar özellikle kızım ben babamı daha cok seviyorum diyor onun bana olan bazı hareketlerini onlarda bana yapıyor özellikle Babaları olduğu zamanlarda şimdiden seçimleri belli

İlkögretim mezunuyum babam vefat ettiği için annem okutamadı bizi kimsede destek olmadı babam ölünce herkes elini çekti bizden şimdi olduğu gibi ama bu engel degil insan yeterki çalışmak istesin..Evden çıkmam Lazım evet ama cocukları bırakacak cesaretim yok kendime olan güvenim gitti..cocuklar zaten onu seciyorlar özellikle kızım ben babamı daha cok seviyorum diyor onun bana olan bazı hareketlerini onlarda bana yapıyor özellikle Babaları olduğu zamanlarda şimdiden seçimleri belli

cocuklar babalarinin yaptigi hareketleri bana yapiyorlar derken? vurup dovmeye mi calisiyorlar? hakaret mi ediyor bacaksizlar?

bak ben böle bı abla tanıyorum bızım burda maasaallah kadın ıkı cocugunuda okuttu bırı hemsıre bırı öğretmen yaptı ama nasıl onun kocada ıcer bunu dövermıs çalışmazmış herısı yaptırımıs cok kötuymus anlıcan kadın bırgun cesaretımı topladım dıokı en son bı kadınla basmıs bunu kendı yatağında sonra valıye cıkıyo böle böle oldu dıo bana iş verecen ötesı yok ben bunları okutacam demıs illa vardır bıse demıs hasta bakıcılık vermısler bunu bıtane yaslı tezeye bakmış sımdı kadın varya massallahı var ev bıle aldı cesaret harekete gec olmaz deme yap valla hep bahane deıl elbette ama bıseylerın altına sığınıyoruz bence silkelen kendıne gel .olma esır yeter bence kımsenın yapmadığını kendıne kendın yap

Tartışma olunca benim Yanımda degil Babalarının yanında oluyorlar sen git diyorlar bana..ben sizin dediğinizi Yaptım cocuklar küçük olduğu için bakıma muhtaçlar birilerinin Desteği olmadan heleki cocuklar küçükse yapamıyorsunuz çalışmanız gerekıyor cocuklar kendi başlarına bakıcak durumda olsalar zaten düşünmem bu kadar biri 6 biri 4 Yaşında kime bırakıcam Çalışıcam yani o kadar kolay degil herşeyi düşünüyorsunuz Yanınızda size destek olucak bir el yoksa zor denedim başarısız oldum çünkü

Tartışma olunca benim Yanımda degil Babalarının yanında oluyorlar sen git diyorlar bana..ben sizin dediğinizi Yaptım cocuklar küçük olduğu için bakıma muhtaçlar birilerinin Desteği olmadan heleki cocuklar küçükse yapamıyorsunuz çalışmanız gerekıyor cocuklar kendi başlarına bakıcak durumda olsalar zaten düşünmem bu kadar biri 6 biri 4 Yaşında kime bırakıcam Çalışıcam yani o kadar kolay degil herşeyi düşünüyorsunuz Yanınızda size destek olucak bir el yoksa zor denedim başarısız oldum çünkü

Bir işiniz varsa hemen çalışmaya başlayın derim.
Bu şartlar altında çekin kapıyı çıkın madem çocuklarınız umursamayacak 1 hafta sizsiz kalsınlar görürler nasıl bir şey annesizlik .
Ailenizin yanına geçin hemen ne kadar bıksalar da siz onların çocuğusunuz kapı dışarı edilmezsiniz.

Tabı dısarıdan durumu degeelendırmek kolay ama sızın yerınızde dusunmek bıraz zor. Ortada nıkahsız yapılan cocuklar ve bır odun koca var. Sızın ılk once kendınıze guvenınızı kazanmanız lazım kı buda ekonomık ozgurlukden gecer.cocuklarının umrunda deyılsen ve buyuklerse kendı secımlerıyse babalarında kalsınlar sen de hayatını toparla.omrun gecıyo bosuna tuketme hıc ugruna

Hayatını duzene sokdukdan sonra cocuklarınla gorusuraun yanı paylasa bılırsınız onların anneyle de babayla da gorushmelerı shart

Kapı dışarı ettiler valla iki çocuğumla hemde biri çocuğun ağlamasından biri oynadıgı oyundan Yediği Yemeğe kadar battı cocuklar çıktım ablama gittim nereye kadar oda evli onlarda rahatsız oldu bir süre sonra yine soluğu burda aldık..başka anneler cocuklarını bıraktığı için suçlu olur ben bırakmadığım için suçluyum ve bunun bedelini ödüyorum

Eski karısıyla boşanmamıştı hala iki yıl sürdü Boşanma davaları boşandılar ama brn ne yaptıysam nikah yapmadı bunun dayağını bile yedim kaç kez yapmadı

Kapı dışarı ettiler valla iki çocuğumla hemde biri çocuğun ağlamasından biri oynadıgı oyundan Yediği Yemeğe kadar battı cocuklar çıktım ablama gittim nereye kadar oda evli onlarda rahatsız oldu bir süre sonra yine soluğu burda aldık..başka anneler cocuklarını bıraktığı için suçlu olur ben bırakmadığım için suçluyum ve bunun bedelini ödüyorum
Aılen nasıl ızın verdı nıkahsız yasamana?

Canim kadin siginma evine gidip kocana tedbir nafakasi davasi acabilirsin.madem durumu iyi ,cocuklar icin nafaka odetirler.

Daha sonra cocuklarinla olan iletisimini duzeltmek ve kendine guvenini kazanmak icin psikolog yardimi al derim ben.allah yardimcin olsun

ailem cocuklar olduğu için hep kendini geri çektiler erkek kardeşim bir kez konuştu bu nikah yap diye Yapıcam dedi yine yapmadı işine geliyorsa kapı orda dedi hep oturup konuşulacak biri degilki beni o kadar küçümsüyor anlatamam sürekli kadınlarla ilişkileri olduğu için maddi durumuda iyi olduğu için ailem ver cocukları o baksın başkaları yicene cocukları yesin verme o Rahatlgı diye buna kızdıkları için sahip çıkmıyorlar

Back
X