Çıkmazdayım, ne yapacağım????

Kızım hiç bişe bilmiyorsan elinin altında net var gir oku nikahın kabul şartlarını. Allah aşkına gece gece deli etme insanı onca insan sana o nikah nikah degil diyor sen hala nasıl emin olabilirim diyosun.
haklısınız offff...

3 defa bos ol demisse bosanma oluyor. onun disinda istemiyorsan güzel bi dille söyle,zaten bosanma da olmus.
nikah geçerli miydi peki? ve sinirle de söylense şahitsiz de söylense boşama oluyor mu?

Nikah yaptin ve ailenin haberi yok. O nikah gecersiz zaten. Cocuk musunuz ya?

size katılacağım günlerde gelecekmiş demek:))

arkadaşım senin ananın babanın haberi olmadan ne nikahı ne imamı.. nasıl kandırılıyorsunuz siz böyle nasıl bir cahillik bu..

ailem öğrenemez çünkü sevgilimin ailesini tanıyor. hatta sevgilimin ailesi bizi tembihledi sakın ağzınızdan kaçırmayın bu nikahı biz senin ailenle kötü olmak istemiyoruz diye. bunu kesinlikle göze alamazlar eminim

Nikahiniz gecersz aileden habersiz. Bosverin ayrilin kendinizi hırpalatmaya izin vermeyin. Kimse icin degmez

evet 23 yaşındayım halledebilirim sanırım ailemin haberi olmadan

23 yaşındasın ama imam nikahı nedir bilmiyorsun ama nikahlanıyorsun.. insan içine girdiği durumu bir araştırmaz mı yahu.. nasıl bodozlama dalıyorsunuz böyle..

ailenin haberi niye olsun ortada nikah yok.. ayrıl heryerden engelle bitti gitti..

Nikahiniz gecersz aileden habersiz. Bosverin ayrilin kendinizi hırpalatmaya izin vermeyin. Kimse icin degmez
haklısınız. inşallah geçersizdir de ahirette de kocam diye hakkını almaya çıkmaz karşıma.

Bir de tanışıyolar mı yani ? O aileye de pes yani göz göre göre kandırılıyor ailen. Bence asıl şimdi haberleri olmalı. Bu karekterdeki insanları tanımalılar çünkü.

Kafanı topla! O adamı .iktir et! Nasıl bir inançmış o, anasını babasını saymayan adamdan eş mi olur yahu?
Okulunu bitir, bu Adam hayatını karartır!
Sözümü dinle!!!!

Nikahın 3 şartı vardır.

1 - iki tane erkek şahit olacak
2- ayrılma boşanma ölüm olduğunda kadına 6 ay yetecek kadar maddi değeri olan bişey verilecek para altın gibi
3- etraftaki herkes nikahlandiginizi bilecek..

Sizin yaptığınız nikah bu şartları sağlamıyor. Daha da emin olmak istiyorsan en yakın caminin imamina sor

tamam iyi güzel söylüyorsunuz ailemin haberi zaten olmasın da, bu çocuk ve ailesi bizi nikahlı biliyor kendi kendime nikah yok by mı diyeceğim ne yapacağım onlara nasıl anlatayım

Ben senin yerinde olsam parayla adam tutar onu bir güzel dövdürür biton asagliyici yerin dibine sokucu mesajlar atar tekmeyi basardim böyleleri adam olmaz çünkü.

iki erkek şahit vardı maddi değeri olan hiçbir şey verilmedi anlaştık ama verilmedi etrafımızdaki kişiler nikahtaki şahitler dahil 10 kişi ya biliyor ya bilmiyor

tamam iyi güzel söylüyorsunuz ailemin haberi zaten olmasın da, bu çocuk ve ailesi bizi nikahlı biliyor kendi kendime nikah yok by mı diyeceğim ne yapacağım onlara nasıl anlatayım

arkadaşım kendine saygın olsun biraz seni defalarca döven bir adama laf mı anlatacaksın.. aynen bye diyeceksin.. nasıl bir aile ki hem senin aileni tanıyor hem gizli kapaklı iş yapıyor birde bunu muhafazarlık kılıfı altında yapıyor..
gizli kapaklı nikah nerde görülmüş.. nikahın hem resmi hem dini amacı ilan etmektir.. bu benim kocam bu benim karım vs..

bilmiyorum olabilir. ayrılmayı kabul eder mi onu da bilmiyorum offffff
Ya ben inanamadım insan helede güya imanına bağlı bir şahsiyet size,sevdiğine nasıl şiddet gösterebilir bu nasıl bi kalptir nasıl bi kabiliyettir aklım almıyor. Siz zaten ayrılmak istiyorsunuz o sizi boşamış hemde kavga edip döverken. Kaçıp kurtulun böyle hayat olmaz ailenizinde haberi yokmuş ama yapmışsınız bi hata şimdi düzeltmeniz gerekiyor tabi ki söyleyemezsiniz söylencek birşey değil çünkü reddeder diyorsunuz yapıcağınız o insandan kurtulmanız bir an önce ve sevmişsiniz benim her zaman sevgiye saygım vardır ama erkek arkadaşınız veya kocanız size bunu yaptıysa ilerde komalık eder kim bilir sizin yerinize koydum kendimi yıpranmışsınız sevgi yok bişi yok alışkanlık acıma diyorsunuz size acımayan birine neden acıyasınız merhamet kalmamış vicdan kalmamış adamın içinde.En kısa zamanda bitirmelisiniz başınıza bela olur mu bilemeyiz ama sizi dövecek kadar görüyorsa bi kadın olarak onun etrafında olmanız bile hata gerçekten inanamadım.

iki erkek şahit vardı maddi değeri olan hiçbir şey verilmedi anlaştık ama verilmedi etrafımızdaki kişiler nikahtaki şahitler dahil 10 kişi ya biliyor ya bilmiyor

Nikah geçersiz.. madem sevgilin o kadar inançlı önce nikahın geçerlilik şartlarını arastirsaymis
sonra da kadın dövmenin dinimizde yasak olduğunu bilseymis...

Ayrıl gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…