çıkmazdayım nolur yardımı olun

hayır brde biliyosun sende vajinismus olayı olmasa zaten gelsin ben zaten eşime o tarz alısamamısım erkeklere ne kolay geliyo bazı seyler. senin bi b.....k yapacagın yok gelsin kızcagız diyor.

afedersin ama eşin tam anlamıyla bir kütük anlayışsılk var sen onu tatmin etmediğin için sana şiddet uygulamış demekki diğerleri bahane

yerden göğe kadar haklısın canım şiddetin başı sonu yok birkez yapınca arkasından geliyor malesef rabbim kimsenin başına vermesin

yazdıklarını okurken ben bile sinir oldum resmen kaynanalık yapıyo başında ona ne be senin çocuk yapıp yapmayacağına kendisimi karar veriyo oldu canım senin evlenmei beklerim deseydin

Son düzenleme:
eşimden önce sevdiğim evlenme planları kurdugu bir genc vardı 2 sene birlikte olmustuk ama olmadı yani beni aldatmıs inkar etti peşimde cok dolandı sevsemde olmaz dedim sonunda bi gün aradı konustuk bana ne demişti biliyomusunuz emin ol ayrıldıgımıza şükür edeceksin cünku sen en iyilerine layıksın ben sana layık olamadım dedi su an aklıma geldide demek ben bunlara layıkmısım keşke su anki aklımla 21-22 yaslarıma geri dönebilsem hersey nede güzel olabilirdi

Bence eşin sana layık değil. Öyle düşünme...

Dediğim gibi inat et yen şu vajinismusu , sonra da değişmezse boşan! Dünyanın sonu değil... İnsanın zoruna giden şey en çok bu oluyor zaten... Yıllarca çıktığı adamın evlenince değiştiğini görmek

kac sene cıkmayı geç maddi manevi elinden geleni yaptıgını hep destek verdiğin onuda ailen saydıgın insan bi gün geliyor el oluyor el bile ondan daha yakın oluyor.
cok zoruma gidiyor bundan bi sene önce olsam ne dayagı derdm ama mecburum beklemeye öyle evlenip boşanmak kolay olmuyor bir kere daha sans vericem ama içim sogumuyor
cxok kötüyüm

Canım madem çok istiyorsun, tekrar şans ver. Ama dikkat et. İkinci olursa ki inşallah olmaz. Bu sefer affetme...

Ve lütfen bu inatla yen şu vajinismusu! O kaynana kılıklı görümceye de eşine de ders olsun!

msj tekrarı............................................................

Son düzenleme:
Canım bir de sende şu his var. Vajinismus olduğun için kendini eksik hissediyorsun... Bu biz farketmesek de bizde psikolojik olarak eziklik hissi yaratıyor. O yüzden eşine karşı çok güçlü bir duruş sergileyemiyorsun!

Son düzenleme:
Canım madem çok istiyorsun, tekrar şans ver. Ama dikkat et. İkinci olursa ki inşallah olmaz. Bu sefer affetme...

Ve lütfen bu inatla yen şu vajinismusu! O kaynana kılıklı görümceye de eşine de ders olsun!

canım inan su an cok kötüyüm anlatamam değil c... ilişkiye girmek yüzünü bile görmek istemiyorum o derece.
ama içim sogurmu bilmem bakacaz artık..

Bir acı var kördüğüm boğazımda
Tadım yok biraz bu aralarda
Dağıttım birazda son zamanlarda
Yüreğim artık beni yormasana

Gönül gözüm kapandı sesim çıkmaz
Artık bu odalarda
Heves ederdimya eskiden artık gücüm yok bu hayata
Çekip gidesim var artık yalan dünyadan

Önüme çıkıp duran sahte yüzlerden
Hiç bir söz bir nefes kesmiyor beni
Nedense bikaç gündür gidesim geldi
Çekip gidesim var artık yalan dünyadan

Önüme çıkıp duran sahte yüzlerden
Hiç bir söz bir nefes kesmiyor beni
Nedense bikaç gündür gidesim geldi

Tuğba Özerk - Gidesim Geldi - YouTube

Bence şarkı paylaşmak yerinde oturup geç olmadan hayatınıza bir yön verin.
Henüz 2 aylık evlilikte yenen dayak,beraber yaşanan görümce ve vajinusmus illeti.
Belki de rahatsızlığınız bile bu yaşadıklarınızdan kaynaklanıyor hiç mi düşünmediniz?

sarkı paylasmam hayatıma yön vermediğim anlamınamı geliyor hey allahım.ben zaten buraya yazarak sizden öneri almak istedim kimselere anlatamadıgım için zaten düşünüyorum su an ne yapacam ne edicem diyee.

üzüldüm olayına geçmiş olsun erkekler biraz idareci olmalı ama önceliği eşlerine göstermeli çünkü kadınlar yapılan kötülüğü hiç bir zaman unutmaz. yaşlandıklarında yanlarında sevgiyle bakan bir eş istiyorlarsa bırakın dayağı kötü söz bile ederken 2kere düşünmeliler

sarkı paylasmam hayatıma yön vermediğim anlamınamı geliyor hey allahım.ben zaten buraya yazarak sizden öneri almak istedim kimselere anlatamadıgım için zaten düşünüyorum su an ne yapacam ne edicem diyee.

Dayak yediğiniz halde boşanmak istemediğiniz belli.
Yoksa gider çoktan davayı açardınız.
Bence en iyisi bir süre eşinize tavrınızı sürdürün. En azından sizi kaybedebileceğini görsün.
Vajinusmus için tedaviye de bence sonra devam edin. Önce kendi aranızdaki sorunları çözmelisiniz.
Şiddet cinsellikten daha önemli bir konu bence.

evet şiddet cinsellikten cok cok önemli zaten böyle yapan bir insana cinsel yönden vermek dogru olmaz onuda geçin içim kabul etmez.
hemen su koyvermedim tabi iyice ugrassın egerki inanırsam ona belki affederim bi kereye mahsus ama inanın cok zor.
evlenmeden soran olsaydı kesinlikle boşan drdim bende ama olmuyo işte evlenince öyle kolay olmuyo işler
bi sans son sans veriyorum bakalım ne olcak

gorumcenı kabul etme bundan sonra evıne gıtsın evlı ablasında abısınde kalsın 2 aylık evlılerın yanında kara kedı gıbı ne ısı var ya hu !

Vajinismusu yense ne olacak ki?
Sorun o değil zaten,vajinusmusu da yense,
7/24 bulutların üstünde de dolaşsa adam aynı adam değil mi?
Bence özellikle uğraşma bu aralar vajinismus sorunuyla.
Çok kaba,çok çiğ bir adamla evli konu sahibi.
2 aylık evlilik de,kız kardeşi için karısını döven,hakaret edip,küfür eden bir adam bahsettiğimiz.
Ama ne desek boş,nasıl olsa tatlıya bağlıyacaklar.
Bu olay da tozlu raflarda ki yerini alacak...

gorumcenı kabul etme bundan sonra evıne gıtsın evlı ablasında abısınde kalsın 2 aylık evlılerın yanında kara kedı gıbı ne ısı var ya hu !

öyle olmuyor işte kız calısmayacagım diyor kardeşide pek alaa memnun bu durumdan evlenmeyide simdilik düşünmüyor zengin kocada arıyor kendisini cok güzel sanıyor birde bana cocuk yapma ben gidene kadar diyor kardeşide gayet şakasına söylüyodur takma diyor hadi takmayayım ama eşim her ne olursa olsun görümcemi savunuyo o bir numara gözünde ben hiçbişeyim diediğimdede ne alakası var sen kafanı bulanıdırıyosun diyor en son haddide dövmesi oldu kollarımdan tuttu sıktırdı ittirdi yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…