öyle olmuyor işte kız calısmayacagım diyor kardeşide pek alaa memnun bu durumdan evlenmeyide simdilik düşünmüyor zengin kocada arıyor kendisini cok güzel sanıyor birde bana cocuk yapma ben gidene kadar diyor kardeşide gayet şakasına söylüyodur takma diyor hadi takmayayım ama eşim her ne olursa olsun görümcemi savunuyo o bir numara gözünde ben hiçbişeyim diediğimdede ne alakası var sen kafanı bulanıdırıyosun diyor en son haddide dövmesi oldu kollarımdan tuttu sıktırdı ittirdi yere
Barışır da vajinismusu yenersen,
görümcen ısrar etse hatta yalvarsa bile çocuk yapma bence.
Erteleyebildiğin kadar ertele.
Bu adamı yont,yola getir önce(ki takriben bi 5-10 seneni alır,düzelme garantili değil tabi)
çocuk çok sonra ki düşüncen olmalı...
öyle olmuyor işte kız calısmayacagım diyor kardeşide pek alaa memnun bu durumdan evlenmeyide simdilik düşünmüyor zengin kocada arıyor kendisini cok güzel sanıyor birde bana cocuk yapma ben gidene kadar diyor kardeşide gayet şakasına söylüyodur takma diyor hadi takmayayım ama eşim her ne olursa olsun görümcemi savunuyo o bir numara gözünde ben hiçbişeyim diediğimdede ne alakası var sen kafanı bulanıdırıyosun diyor en son haddide dövmesi oldu kollarımdan tuttu sıktırdı ittirdi yere
Canım buraya yazman iyi olmuş. Vajinismus topiğinden az çok biliyordum problemini.
Ama oraya da yazdığım gibi. Şiddete çok farklı bakıyorum ben. 1 yıllık evliyim. Eşimin bana karşı hiç öyle kızgın tavrı olmamasına rağmen başlarda onu uyarmıştım. İleride kavgalarımız olur, tartışmalarımız olur, şunu bil ki bana bir tokat dahi atsan anında biter demiştim. Bu konuda çok katıyım. Dayak erkeğin karşısındaki kadını susturmak için ezmesi, güç göstergesidir bana göre
Yaşamadan konuşmak kolaydır elbet... Ama şu da bir gerçekki bir kere affettiğinde bir sonraki tartışmada tekrar ettiği çok oluyor şiddet olaylarının
Vajinismusu yense ne olacak ki?
Sorun o değil zaten,vajinusmusu da yense,
7/24 bulutların üstünde de dolaşsa adam aynı adam değil mi?
Bence özellikle uğraşma bu aralar vajinismus sorunuyla.
Çok kaba,çok çiğ bir adamla evli konu sahibi.
2 aylık evlilik de,kız kardeşi için karısını döven,hakaret edip,küfür eden bir adam bahsettiğimiz.
Ama ne desek boş,nasıl olsa tatlıya bağlıyacaklar.
Bu olay da tozlu raflarda ki yerini alacak...
böyle insana cocukmu yapılır yaa en cok istediği seydi cocuk sahibi olmak sanırım olamıcam
Ben de vajinismus problemini çözdüm. Eşim daha ılımlı, daha anlayışlı biri haline geldi, o yüzden belki onun da eşi değişebilir diye söyledim.
Ayrıca eşi vajinismusu çözemediği için anlayışsız yaklaşıyor ve farkettirmeden de olsa eziyor. Vajinismusu çözüp ona ders verirse daha güçlü olur karşısında.
Bizim gibi hanımların toplandığı bir topik var, vajinismus topiği. Ve orada vajinismusu yendikten sonra boşanacağım yazan sonra da eşi kuzu gibi olup boşanmaktan vazgeçen hanımlar var.
Bunların hepsini bir arada toplayınca vajinismusu yenmesi ilişkiyi daha iyi bir noktaya sürükler diye düşündüm.
Haaa tabi böyle bir adam için değer mi asla
Biliyorum arkadaşım,iyi biliyorum.
Bende bir dönem o topiği okuyordum.O sorunu da biliyorum,yarattığı huzursuzluğu da.
Ama bu noktada iş erkeğe düşüyor.Kim ister ki sevdiği adamla birlikte olamamayı.
Kaldı ki bu tek başına bir rahatsızlık değil,erkeğin rolü çok büyük,yaklaşımı,tavrı...
Anlatmak istediğim şey,konu sahibinin sorunu salt vajinismus değil işte...
Evlilik bu ya,bugün vajinismus olur yarın başka bir sorun.
Her sorun da böyle vahşileşip,psikoya bağlayacaksa eşi nerede kaldı bu birliktelik,evlilik?
Bunu aşsalar başka bir engel de tökezleyecekler.
Adamın tarzı belli,cümleye bak''sen şey yapamıyorsun diye kız eve gelmesin mi''
Hadsiz şey...
Yani demek istediğimi yazmışsın zaten,değer mi...
Bence değmez!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?