çıkmazdayım nolur yardımı olun

Ya ben anlamıyorum bu haksızlığa da tahammül edemiyorum..
Adama evlenmeden önce verme, seni hafif kadın sanar, evlendikten sonra ilk gecede hemen ver yoksa gerginlesir, haklı adam ne yaparsa.
Bu ne ya, bu ne çifte standart? Bu baskılar yüzünden kadınlar vajinismus denen illetle uğraşıyor .
Yazıklar olsun bu zihniyete, bu haksizliga.
Belki konuşmak benim icin kolay ama ; ben bana bu konuda anlayış göstermeyen adamla devam etmem, kaldiki bir de şiddet . Asla ve asla. Kimse kimsenin kölesi degil. Kimse eziyet çekmek icin evlenmiyor.

Daya25 belli ki boşanmayacaksınız ve belli ki görümceniz de değişmeyecek. Siz evde oturup evdekilere sinir olarak hizmet ettiğiniz için huzursuz olacaksınız. Neden siz çalışmayı düşünmüyorsunuz? Bİr işe girin, ortamınız biraz değişsin, sevmediğiniz görümcenizle dip dibe vakit geçirmek zorunda kalmayın, ev işlerinde iş bölümü olmamasından şikayet ettiğinizde bütün gün evde durup, küçücük şeyleri gözünde büyütüyorsun diyen birileri olmasın. Tek yapması gereken şey o iş olan onu da yapmayan eş konumundan kurtulun kocanızın gözünde. Hem kendinize güveniniz artar daha güçlü hissedersiniz kendi paranızı kazanmaya başlayınca. HEm de birdaha başınıza dayak yemek gibi bir olay geldiğinde sırf anne evine değil kendinize de güvenebileceğinizi anlarsınız.

2. 'si olursa durmam giderim demekle zaten 2.'ye davetiye çıkarmışsınız..

Eşinize anlayışlı diyorsunuz ama bence bunu bir kez daha düşünün...

zaten ben calısıyorum kendi ayaklarım üzerindeyim asklı basındayım ama aklı basında kac kadın var ülkemizde şiddete magruz kalmıyor
eşimi cok seviyordum ama bu siddetinden sonra sogudum bugunde agladı yalvardı yakardı konusmadım yemek bile yapmadım kendi yeedi bişeyler gene ynı yataga yatmıcam ceksin cezasını ne yapsamda affedilmez ama napayım hatasını anlarda değişir diye ümit ediyorum.vajinismus durumumu ilk ay ögrendiğinde cok anlayıslıydı abla konusu acılınca agzı kötüleşti ne yani ablama abla gelme biz daha sey yapamadık nasıl diyim dedi buda beni kırdı ben kendim isteyerek bunu yapmıyorumki dedim evt haklısın dyio birde böle konusuyor celişki. ablasını her konuda benden üstün tutuyo. en son keşke benle evlenmeseydn ablanla mutlu mesut yasasaydın dedim bişey demedi

dövdüğünüde sadece ittirdim diyor hepten cıldırdm
beni kollarımdan tuttu sıkıca sıktırdı ittirdi bu şiddet değilde nedir?
ve kollarım mosmor oldu sona gelmiş aglıyor affet diye.
neyini affedicem dedim bu ilk ve sondu bir daha aynısı olsun terkederim seni dedim
kalırsın ozaman sevdiği ablacınla basbasa dedim

canım çok geçmiş olsun. ben de yedi yıllık evliyim ve daha yeneli bir hafta oldu.bunu yaşamayan bilmez.ama çok şükür artık hepsi bitti.sen de yeneceksin herşey beyinde bitiyor.beynindeki korkuları silmeye çalış.

Bu kadardır diyorum...

hayat senin canım sen bundan sonrası için karar vereceksin ama genel bir şey varsa 1 kere aldatan affedilirse bidaha mutlaka aldatır. 1 kere şiddet gösteren affedilirse birdaha gösterir. şimdye kadar bunun tam tersini hiç görmedim malesef inşalah sende tekrarlamaz. ama oda kardeşi sen ne dersen de onun gözünde 1 tane. benim eşim evlenmeden önce kız kardeşi ve yengesi için onlarla görüşmeni istemiyorum biyere çağrırlarsa gitme falan derdi. bikere beraber kuaföre gittik burnumdan getirmişti. şimdi ne olsa nere gitsem kardeşimle git diyo :)) dengesizler yani napıcaksın.

Çok sinirlendim ben okuyunca.İnan onu sandalyeye bağlayıp suratına suratınaa kemerle vurmak istiyorum sonrada o ağzındaki dişleri sökücemki konuşamasın .En sonundada kaynar su dökecem başından aşağı.Ne demek ya bi bayanı dövmek hemde suçsuz yere. Ya inan çok kızdım.Allah sana yardım etsin canım benim.

Çok kötü olmuş eşin çok pasif bir adammış ne demek ablası için eşini dövmek...Ablasıda evlenecek ve siz yalnız kalacaksınız sen ppaylaşacaksın hayatı onunla.. Böyle erkeklere bayanlar şiddet uygulamalı aslında böyle gözüne gözüne vurmalı. Cinsel problemininde üstüne git canım benim çok yakın arkaşımda senin yaşadıklarına çok yakın şeyler yaşadı ama sonunda aştılar... İnşallah senin durumunda düzelir ama kendini ezdirme derim...

ne kadar kötü cümleler bunlar ya! Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin!
kızın anası yok babası yok öksüz yetim .
28 yaşında olabilir. Türkiyet şartlarından haberiniz yok sanırım. bi maaşla kira ve ev geçindirmek kolay değil. bu nasıl kelimeler asalak, malak... sizin evladiniz olduğunda 28 yaşında bırakıp çalişip ayrı evde oturtursunuz. ya da kardeşiniz. tebrik ederim.

yerinizde olsam bekarete önem veriyorsam ilk iş kocamı boşardm. vermiyorsam kafam rhatlsın diye önce vajinismusu yener . sonra kocamı boşardım. ama her türlü o adami boşardim.

muhtac olmasi icin herhangi bir sebep goremedim. annesi babasi yok diye 28 yasina gelmis koskoca essssssek kadar kadin yan gelip yatip hazir yiyp bi de kardesinin evliliginin icine etmemeli

ben 27 yasindayim 4 yildir kendi evimi gecindiriyorum. benim gunahim ne? annem babam var diye gidip evlerine yatip totomu mu buyuteyim??

o ablanin yaptigi bildigin asalaklik. gitsin calissin oksuz yetimlere is vermiyoruz diyen birini hic duymadim..

Son düzenleme:
dayak olayı çok vahim canım hemen git boşan demek içimden gelmiyor daha çok yenisin ama iyice eşinin gözünü korkut onu süründür kolay affetme ve tekrarı olduğunda gideceğini iyice hissettir ve gerçekten tekrar el kaldırırsa o evde durma git canım çünkü bil ki bunun sonu gelmez

Canım bende sen gibi iki aylık evliyim, en başlarda bizde sorun çektik her açıdan şimdi ama çok iyiyiz hamd olsun. Bende kendime vajinusmus teşhisi koymuştum bile, ama öyle değişmiş en başlarda acı çektim denemekten vazgeçmedik ve şu an herşey tıkırında maşAllah. Birde keşke eşinin üzerine gitmeseydin. Biz daha onların yeni eşiyiz onlar ise kırk yıllık akrabaları. Bir daha ablasına yorum yapma es geç,, iyice kendini benimset evliliğiniz rayına otursun sonra başlarsın ufaktan eleştirilerine )

Boşarım boşan demek çook kolay kızlar... çevre baskısı ,aılem destek olsada üzülücek mantıgı.vs vs.... türk toplumnda kadınlar sadece kendı ıcın cekmıyrkı bu ınsanca olmayan durumu
'daya25' eşinde belli bazıı seyler birikmiş ve sonuc kötü olmus vajinsms ıllet bısey sorumluluk sucluluk beynını kemırıyor cogumuz esımızın anlayıstan bahsedıyrz aslında sözde anlayıslılar ufacık bıseyde altını cızerek ımaa edıyorlar buda ınsanın ztn dövmektn beter edıyor emın ol vajınsmsla mucadele ederken bır cougumuzz bunu yasadık sevdıgım adamı tanıyamıyordum agresıf ufacık bıseyde eskı mevzuları gundem olup kavga cıkıyrdu.... bıraz egzerszlere falan ara ver eger ımkanın varsa esınden bır kac gun zaman ıste kafanı dınlee kendınıde üzme hıc bır seyde senden kıymetlı deıl....kafanı rahatlattıgın gun vajınısmusuda yenersın emın ol bılıyrsn bu psıkolojık bılıncaltında yatan ynlıs bılgı ve dusuncelerden kaynaklanıyr ...

o nası kaba bi eş ya öle
seni dövdüğü an basıp gidicektin evden
manyağa bak ya karın sana laf anlatmaya çalışsın sen pat küt dal karına
delimidr nedir!!!

hele o lafı nedir ya sen bilmemne yapamıyorsun falan
öyle söyler mi hiç insan karısına !!

ablasıda ayrı bi vaka sizle kalmayı nasıl kabul etti ya
komşu olun ama aynı evde olmak nedir
koskoca kadın !!!

şimdi evden git diyceğim aklı başına gelsin diye ama artık ne fayda

şimdi ablası sizinle kalabilir normal fakat sizle anlaşamıyorsa olmaz ki, eşiniz çıkmazda kalmış ablasını da kovmak istemiyor size de vajinusmusu yenecek desteği veremiyor belli ki, bu sorunları da dayak atarak geçiştirmeye çalışıyor,siz susacaksınız en azından onun da kafası rahat edecek, sorunlar bu şekilde çözülmez, güçsüz bir erkek bunu yapar bence, ama boşan bence diyemem çünkü 2aylıksın bir sürü problem var birbirinize dahi alışamamışsınız boşanmak çok erken olabilir. Sana tavsiyem boşanma fikrini şimdilik aklından çıkar, ablası gelince rahat olamayacaksın biliyorum eminim zor günler seni bekliyor olacak o sebeple o gelinceye kadar eşinle iyi geçin beni yanlış anladın ablana kötü birşey demek istemedim de, sonucta sizin birbirinizden başka kimseniz yok biliyorum ama seni mutlu edemediğim için kendime de kızıyorum herşeye sinirleniyorum de, ablanın başımın üstünde yeri var yoksa diye konus, o da senden özür dileyecektir emin ol ablası eve gelince onla konuş, bizim böyle bir problemimiz var ve ben bunu yenmeye çalışıyorum eşimle başbaşa kalmak istediğimde bana yardımcı olurmusun de bence olacaktır akşamları odasına çekilecektir eminim, kötü bir insan değilse, sorununu paylaşmaktan zarar gelmez diye düşünüyorum, sonucta onunda kardeşi mutsuz olsun istemez, o da sana destek olur belki bilemeyiz ki. bunları dene derim
bir de erkekler gerçekleri direkt yüzlerine söylediğinizde ne yazıkki kaldıramıyorlar biraz alttan alttan söylemek lazım yoksa yıllardır şişirilen egoları aniden sönerse kabak da sizin başınıza patlar, zamanla direkt söylemenize de alışacaktır fakat yeni evlisiniz her sorununuzu anlayışla karşılaması küçük bir ihtimal, daha yumuşak ve eşinizin neye ne kadar tepki vereceğini ölçerek konuşun, sınırlarını bilir ona göre davranırsınız, sınırları sizi aşıyorsa da boşanmaktan başka çare yok tabi.mesela ablan orda kalsa nolur değilde ablan benle yaşamaktan rahatsız olmaz dimi aşkım diyebilirsiniz yada sen şimdi paylaşılmayan erkek olcaksın yandın diyebilirsiniz, tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler doğrudur unutmayın :)

sizin çalışıp kendinizi geçindiriyor olmanız o tanımadığınız ve hakaret ettiğiniz insanın da aynı şartlara sahip olduğu anlamına gelmez. psikolojik koşullardan tutun da mesleğine, işin şartlarına, bulunduğu semtin koşullarına kadar binlerce parametre var. Hiç tanımadığınız bir insan için bu sözleri sarfetmeniz hoş değil. Bu arkadaşın durumu için yorum yapılabilir. istemiyorsa aynı evde yaşamyı en baştan bunu söylemeliydi. şartlar değişti şu anda istemiyorum diyorsa ona göre hayatını yönlendirmeli. biraz hoşgörü lütfen.

tam gençlik dönemlerinde annesiz ve babsız kalmışlar ve haliyle kardeşler birbirine daha düşkün şekilde büyümüşler.en zor zamanları birlikte aşmışlar.belki de birbirlerinin eğitimine katkıda bulundular.bu kız kardeşi konusunda sert çıkman yanlış olmuş.1 yaşta olsa ablası ona yerine göre annelik yapmıştır

bu durumu bilerek evlendin.keşke baştan ablasıyla yaşamayı kabul etmeseydin

aslında anlayış gösterip 2 ay sizden uz<ak kalmış ve bayramda geleceğim diyen ablasına eşin nasıl gelmesin desin

eşinin şiddet göstermesi hiç hoş değil.eğer evliliğe devam edeceksen eşinin üzerine gitme,bu şiddet tekrarlanabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…