öyle olmuyor işte kız calısmayacagım diyor kardeşide pek alaa memnun bu durumdan evlenmeyide simdilik düşünmüyor zengin kocada arıyor kendisini cok güzel sanıyor birde bana cocuk yapma ben gidene kadar diyor kardeşide gayet şakasına söylüyodur takma diyor hadi takmayayım ama eşim her ne olursa olsun görümcemi savunuyo o bir numara gözünde ben hiçbişeyim diediğimdede ne alakası var sen kafanı bulanıdırıyosun diyor en son haddide dövmesi oldu kollarımdan tuttu sıktırdı ittirdi yere
Daya25 belli ki boşanmayacaksınız ve belli ki görümceniz de değişmeyecek. Siz evde oturup evdekilere sinir olarak hizmet ettiğiniz için huzursuz olacaksınız. Neden siz çalışmayı düşünmüyorsunuz? Bİr işe girin, ortamınız biraz değişsin, sevmediğiniz görümcenizle dip dibe vakit geçirmek zorunda kalmayın, ev işlerinde iş bölümü olmamasından şikayet ettiğinizde bütün gün evde durup, küçücük şeyleri gözünde büyütüyorsun diyen birileri olmasın. Tek yapması gereken şey o iş olan onu da yapmayan eş konumundan kurtulun kocanızın gözünde. Hem kendinize güveniniz artar daha güçlü hissedersiniz kendi paranızı kazanmaya başlayınca. HEm de birdaha başınıza dayak yemek gibi bir olay geldiğinde sırf anne evine değil kendinize de güvenebileceğinizi anlarsınız.
ablasının gidecek bi yeri yok diye bişi yok.
28 yaşında bir insan pek de ala tek kalabilir.
çalışmıyorsa da evde malaklayıp kardeşine asalaklık yapacağına bi zahmet poposunu kaldırıp işe girsin.
hoş burda konu görümce değil zaten öküz koca.
ne demek sen şey yapamıyorsun diye yahu.
öküz.
öyle mi söylenir kadına.
zaten insan olsaydı dövmezdi de.
yol yakınken boşan.
bi kere kalkan el inmez
ablasının gidecek bi yeri yok diye bişi yok.
28 yaşında bir insan pek de ala tek kalabilir.
çalışmıyorsa da evde malaklayıp kardeşine asalaklık yapacağına bi zahmet poposunu kaldırıp işe girsin.
hoş burda konu görümce değil zaten öküz koca.
ne demek sen şey yapamıyorsun diye yahu.
öküz.
öyle mi söylenir kadına.
zaten insan olsaydı dövmezdi de.
yol yakınken boşan.
bi kere kalkan el inmez
Kızlar cok kötüyüm daha 2 aylık evliyiz eşimle cinsel birlikteliğimiz olamadı bende vajinismus oldugu için ugrasıyoruz elimden geleni yapıyorum ama istem dısı bir durum oldugundan olmadı neyse eşim anlayıslıydı ama ben artık iyice takmıs durumdaydım olsada rahatlasam diye cunku biz eşimle yalnız kalmıyoruz birde ablası var bizimle kalan ablam demiyo aramızda bir yas var ama genede ablası eşim 27 ablası 28 yasında anne babaları onlar lisedelerken ölmüşler hep birlikte yasamıslar diger kardeşler evlenince 2si kalmıs ee simdi benm eşimde benle evlendi kızı yalnız bırakmamk için bizle kalsın dedi bende üzldüm durumlarına tamam dedim ama nişanlılık döneminini son evresinde kızı iyice tanıdım resmen eşimi kıskanıyo ama eşim bunu kabul etmiyo bana neler neler söyledi laf soktu ben gene bişey demedim her neyse evlendik biz ablasıda diger kardeşine gitti yalnız bıraktı bizi bayramda gelicek bende eşime dedim ki askım keşke ablan gelmese en azından su vajinismus sorunumuz asılana dek gelmese dedim sen sey yapamıyorsun diye kıza ne dicem dedi ben bizim iyiliğimz için dedim yoksa gelsin banane dedim ama anlarmıs basladı saymaya bi sevemedinde işte arayacam gelmesin de ya anlatıyorum anlamıyor tabii sonra konustu konustu bagırdı küftetti en son bende dayanamadım neymiş bu kız ya perimi ne dedim ben karın değilmiyim benden önce o var herseyde o var dedim ben sadece sana derdimi acıyorum dedim sen beni yanlıs anlıyosun dememe kalkmadı üstüme yürüdü ve beiii dövdüokadar kötüyümki anlatamam o ablası yüzünden dayak yedim ve bana yaptıklarını anlattgım zamanda hep ablasının öyle demek istememiştir sen yanlıs anlamıssındır demeleri hep onu koruması savunması bunları geçtim en son hadde dayaktı daha 2 aylık evliyiz ya bu nedir ona dedim 2.si tekrar ederse durmam giderim dedm ama cok üzülüyorum kac sene sev bekle eylee sonu böyle olsun kızlar napayım ben heee
ne kadar kötü cümleler bunlar ya! Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin!
kızın anası yok babası yok öksüz yetim .
28 yaşında olabilir. Türkiyet şartlarından haberiniz yok sanırım. bi maaşla kira ve ev geçindirmek kolay değil. bu nasıl kelimeler asalak, malak... sizin evladiniz olduğunda 28 yaşında bırakıp çalişip ayrı evde oturtursunuz. ya da kardeşiniz. tebrik ederim.
muhtac olmasi icin herhangi bir sebep goremedim. annesi babasi yok diye 28 yasina gelmis koskoca essssssek kadar kadin yan gelip yatip hazir yiyp bi de kardesinin evliliginin icine etmemeli
ben 27 yasindayim 4 yildir kendi evimi gecindiriyorum. benim gunahim ne? annem babam var diye gidip evlerine yatip totomu mu buyuteyim??
o ablanin yaptigi bildigin asalaklik. gitsin calissin oksuz yetimlere is vermiyoruz diyen birini hic duymadim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?