Çıkmazdayım.

O kendilerinin arasında. Karı Koca arasında ister boşanır ister boşanmaz. Her erkek metroseksüel değil. Maço erkekler de var.

konu metroseksüelliğe nasıl geldi anlamadım ama yazdıklarınızı okuyunca sizin gibi maço kadınlar olduğunu hatırladım. bu konu epey değişik oldu, takipte kalıcam.
 
konu metroseksüelliğe nasıl geldi anlamadım ama yazdıklarınızı okuyunca sizin gibi maço kadınlar olduğunu hatırladım. bu konu epey değişik oldu, takipte kalıcam.
İnsanlar böyle işte. Sizin gibi. Önyargılı ve sadece birşeyler yazmak için yorum yapıyorlar ama hepsi değil ba-zı-la-rı-nız. Bence sizde maçosunuz. Nasıl sizi tanımadan maço demek hoşunuza gitti mi? Ya da bence sizde evlilikte iyi aşama kaydedemeyen erkek altında yaşamaya mahkum birisiniz. Nasıl hoşunuza gitti mi? Sizi tanımadan konuşmam si-zi memnun etti mi?
 
İnsanlar böyle işte. Sizin gibi. Önyargılı ve sadece birşeyler yazmak için yorum yapıyorlar ama hepsi değil ba-zı-la-rı-nız. Bence sizde maçosunuz. Nasıl sizi tanımadan maço demek hoşunuza gitti mi? Ya da bence sizde evlilikte iyi aşama kaydedemeyen erkek altında yaşamaya mahkum birisiniz. Nasıl hoşunuza gitti mi? Sizi tanımadan konuşmam si-zi memnun etti mi?

bayılıyorum bu tepkilere :) hıncını gerçek hayatta alamayıp sanal alemde yüklenmeler şahane :)
maçosunuz demedim, yazdıklarınızdan maço kadınların da olduğunu hatırladım dedim, keza kocamı döverim yazan sizsiniz. yazınız bana bunu anımsattı. ben de özgür şekilde fikrimi belirttim.

şimdi klavyeyi sakince yerine bırakıp gerçekte kime sinirliyseniz gidip tepkinizi ona gösterin. böyle sanal platformlarda birilerini, hem de ne yazdığını tam anlayamadan tokatlamaya çalışmak, insanı sadece komik duruma düşürüyor çünkü.
 
Eşimle 1 buçuk yıldır evliyiz. Sürekli aynı problemin etrafında dönüp dolaşıyor bir türlü aşamıyoruz. İletişimsizlik...
Dün gene kavga ettik. Ya da ben tek başıma ettim. Eşime ne zaman bir fikrimden bahsedicek olsam saçmalama der üfler püfler. Ben de dün böyle demesin diye "Sana bir şey danışıcam ama saçmalama dersin şimdi" dedim. Alaycı bir tavırla demek ki saçma bir şey söylüyceksin dedi. Saçma olmasa bunu söylemezdin dedi. Sormadı bile ne olduğunu. Küstüm odadan gittim sinirden ağladım hiç oralı olmadı. En sonunda dayanamadım gidip alakalı alakasız bağırdım çağırdım. Her zaman olduğu gibi sadece suratıma bakıp sustu. Zaten bu susmaları beni bağırmaya itiyor. Bu iletişimsiz hali. Susma be küfret daha iyi yeter susma diyorum susuyor boş boş yüzüme bakıyor.
Sakinleşince konuştuk. Ben 5 yaşındaki çocuklara öğretici olarak atandım ama meb'de öğretmenlik yapmak istiyorum gençlerle olmak istiyorum hayalim de hep buydu yıllardır ve hiç istemedi. Söyleyince evet saçmaymış nankörlük ediyorsun dedi.
Beni önemsemiyor fikirlerimi hayallerimi önemsemiyor. Çok ağır bir rahatsızlık geçirdim önemsemedi. Hiçbir şeyi önemsemiyor.
Söyleyince tamam diyor ama kendiliğinden asla düşünmüyor.
Benim gözümde problemli bir evlilik ama ona göre bir sorun yok. Konuşalım diyorum ne konuşucam ki diyor. Ben evlilikten eşimden şunları beklerim senin evlilikten beklentin ne hayalindeki eş ne sorunu çözelim diyorum ne biliyim diyor onu mu düşündüm diyor.
Olmuyor olmuyor olmuyor.
eşiniz kova burcu
 
Evet dediğim gibi bazı insanları değiştiremeyiz. O sebeple ben her zaman evlenmeden önce birini çok iyi tanımak gerektiğini düşünüyorum. Ama siz yine de boşan filan demeyin bu mübarek günlerde. İlerde iyi olur belki ya da kötü olurlar bilemeyiz ama bazı şeylere sebep olmamızı istemem. 🙏🏻❣️🌸

Hadi hepsini anladım da boşanmakla mübarek günün alakasını anlamadım? Boşanmak günah mı?
 
Back
X