Çikolata kisti hastası olup tüp bebek yaptıranlar

2 cm ve 1 cm iki kistim var baska hic bi sorunumuz yok.Bende izmirde 2 kere denedim kimyasal gebelik oldu simdi istanbulda 3. denemeyi yapmayi planliyorum

tinaztepe hastanesinde cnm. aslinda doktor ve ekibi cok iyi insanlardi ama sanirim benim durum biraz zor olduğu icin daha progesyonel bi yer lazim bana
Kent hastanesı Dilek Aslan araştır derin ben hem emriyolog çok iyi hem Dr

Canım ilk başta geçmiş olsun küçük diye banada müdahale etmediler. Sonra büyüdüğü için ameliyat oldum. İnşallah sana öyle bir şey olmaz yavrunu alırsın kucağına
geçmiş olsun kaç cm di kist benimde tedaviler sırasında oluştu ve çok büyüdü doktor ameliyat diyor napacağımı bilemedim

Kizlar kistleriniz icin rahimi temizlemek icin 1 tatli kasigi anasonla 1 dal pelin otunu (kibrit copu kalinliginda ) 1.5 su bardagi suda kaynatin iyice.1 bardak olana kadar.adetle baslayin 1 hafta icin.ben bu ay yasli bi teyzenin bu onerisiyle ve gobegimi toplamasiyla hamile kaldim allahin izniyle.normalde laprskopi ardindan tuo bebek yaptrcaktik.5 temmuzda randevmz vardi benim ameliyat icin bike tum tahlillerim yapilmisti.1 haftacik.bence lutfen deneyin

geçmiş olsun kaç cm di kist benimde tedaviler sırasında oluştu ve çok büyüdü doktor ameliyat diyor napacağımı bilemedim
Canim kistin varmis benim nerdeyse 1 haftadir kasiklarim cok agriyor ustunede yatamiyom senin de oyle oluyor mu hani agri kistten mi oluyir diye merak ettim

ben kistlerle 3. tüp denemesini yapiyorum. bu sefer öncesinde 2buçuk ay baskilayici tedavi uygulandi ama bu seferde yumurtaliklar cok baskilandigi icin az olgun yumurta olustu

Ah canım mucizene kavuşmuşsun çok sevindim ben tüp bebek yaptrmistim tuttu ama 9 haftalıkken kalbi durdu minigimi aldılar benden :-( senin yaptığın kur kistini kuculttumu canım anlatsana bende yapayım aktardan alayım dediklerinide

Canim kistin varmis benim nerdeyse 1 haftadir kasiklarim cok agriyor ustunede yatamiyom senin de oyle oluyor mu hani agri kistten mi oluyir diye merak ettim
bazılarında feci sancılı geçiyormuş benim çok şükür sancım yok ama birhaftadır çok hafif belli belirsiz bi karın ağrım var

ortalama 3cm, 2cm ve 1cm 3 tane kist
küçükmüş sizinkiler doktor bana 8.5 gibi görünüyor ama açılıp bakıldığında 10 a yakındır o normalden daha küçük görünrler ultrasonda dedi ve bu alanında uzman prof o yüzden korkuyorum 2 senedir yaşadığımı bir allah bir ben bilirim allahım beterinden korusun yüzümüzü güldürsün feraha kavuştursun inşallah

evet ama malesef zamanla bunlar büyüyor ve çoğalıyor mesela gecen sene ikiydi simdi 3 oldular bi de küçük de olsa 3 senedir hamile kalmama engel sana ne önerdiler ameliyat mi?

ameliyat olmamı söyledi ama ben tüp bebek yaptırma durumu var deyince yaptır ama kontrollü olsun dedi memorialde semra hanıma gidicem bakalım o derse ona göre bi yol izleyeceğim netten baktığım kadarıyla ameliyata tüp bebekten önce pek sıcak bakmıyorlar benim ocaktan bu yana 5 ken 8.5 olmuş

Selam kızlar bende sizler GB çikolata kisti hastaşıyim eylül ayında tüp bebek yapılacak donmus embriyo transferi yapılacak bugün doktor lucrin verdi 3 aylık iğne geçici menepoz aranızda bu iğneyi kullanan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…