Çikolata kisti hastası olup tüp bebek yaptıranlar

ben kistlerle 3. tüp denemesini yapiyorum. bu sefer öncesinde 2buçuk ay baskilayici tedavi uygulandi ama bu seferde yumurtaliklar cok baskilandigi icin az olgun yumurta olustu
Canım bende 1 bucuk aydır gecici menapozdayım agustosa kdr böle gidecek agustos ortası histereskopi olcam ve snra iğnelere baslıcaz yumurta gelişimi için..bnm korkumda buydu az yumurta olursa bukdr bastırdılar yumurtaları diye korkuyorum..bnmde 3. Olacak..ilk 2 de 3 tane en kaliteli embriyom vardı..senin kaçtı kaç oldu? Acaba bal tarcın çörek otu kürümü yapsam su son 2 ay

Banada ağustos ayında hastaneye 1 gün yatış dedi histereskopi yapacakmış ondan sonra donmus embriyo transferi olcak

kiyamam yaa cok zor bi durum bence de semra hanıma bi git bakalim belki ameliyat yerine benimki gibi baskilayici tedavi uygular kisti biraz küçültür ondan sonra tüp bebek yapar belki embriyolari doldurduktan sonra kisti alir

lucrin degil ama ona benzer decapeptyl ve dogum kontrol hapi ile yapildi bana bu tedavi. transferimi oldum beklemedeyim

benim önceki tedaviler kisa protokoldu ilk tedavide 11 yumdan 9u döllendi 5i 5.güne gitti ikisi 1.kalite idi, ikinci tedavide 9 yumdan 8i döllendi 5i 5.güne gitti ikisi 1. kalite idi yine.

bu sefer baskilayici tedaviden sonra 14 yum toplandi ama 5i olgun cikti. üstelik bu sefer daha yüksek doz igne kullandik esimin morfoloji degerlerinde de düşüş olmuş ondan mi bilmem 5 yumurtadan da sadece 2si döllendi. 3.gün transferi yapildi bu sefer.

doktora bu kaygini söyle cok iyi bir takip yapsin. benim e2 düşük ilerliyordu ben ordan anladim olgun yumurtanın az cikacagini ama doktor sorun yok ultrasonda 10dan fazla yum sayiyorum sen bana birak dedi ve sonuc bu oldu

çörek otu ye bence de faydasi olur

Bende de soltarafta10cm cikolata kisti var. Tup bebek tedavisine baslamadan kist yirtilmasi yasadim bikac gun hastanede yattim.uzun protokol tup bebek tedavisine basladim ankarada su anda gonalf kullaniyrm 3.gunum.
mwerhaba arkadaşım sanırım hamilesiniz sonraki mesajlarınızda gördüm hayırlı olsun allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin çok sevindim sizina dınıza bizlerede umut oldunuz:) bende çikolata kisti hastasıyım nerede tedavi gördünüz

Bendede cikolata kisti vardi..tup bebekten once bir ilacla baya kuculttu hatta yok oldu..sonra tup bebege basladik..

Adetliyken baslamadin mi zaten? Ben 3.gunu basladim
yok cnm baskilayici tedaviye baslamistik öncesinde desolet kullaniyordum o biter bitmez bu hapa baslatmisti doktor adet olmucaksin demisti ama oldum... bi de baskayici bi igne yapilmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…