Canım bende 1 bucuk aydır gecici menapozdayım agustosa kdr böle gidecek agustos ortası histereskopi olcam ve snra iğnelere baslıcaz yumurta gelişimi için..bnm korkumda buydu az yumurta olursa bukdr bastırdılar yumurtaları diye korkuyorum..bnmde 3. Olacak..ilk 2 de 3 tane en kaliteli embriyom vardı..senin kaçtı kaç oldu? Acaba bal tarcın çörek otu kürümü yapsam su son 2 ayben kistlerle 3. tüp denemesini yapiyorum. bu sefer öncesinde 2buçuk ay baskilayici tedavi uygulandi ama bu seferde yumurtaliklar cok baskilandigi icin az olgun yumurta olustu
Canım bende 1 bucuk aydır gecici menapozdayım agustosa kdr böle gidecek agustos ortası histereskopi olcam ve snra iğnelere baslıcaz yumurta gelişimi için..bnm korkumda buydu az yumurta olursa bukdr bastırdılar yumurtaları diye korkuyorum..bnmde 3. Olacak..ilk 2 de 3 tane en kaliteli embriyom vardı..senin kaçtı kaç oldu? Acaba bal tarcın çörek otu kürümü yapsam su son 2 ay
kiyamam yaa cok zor bi durumameliyat olmamı söyledi ama ben tüp bebek yaptırma durumu var deyince yaptır ama kontrollü olsun dedi memorialde semra hanıma gidicem bakalım o derse ona göre bi yol izleyeceğim netten baktığım kadarıyla ameliyata tüp bebekten önce pek sıcak bakmıyorlar benim ocaktan bu yana 5 ken 8.5 olmuş
lucrin degil ama ona benzer decapeptyl ve dogum kontrol hapi ile yapildi bana bu tedavi. transferimi oldum beklemedeyimSelam kızlar bende sizler GB çikolata kisti hastaşıyim eylül ayında tüp bebek yapılacak donmus embriyo transferi yapılacak bugün doktor lucrin verdi 3 aylık iğne geçici menepoz aranızda bu iğneyi kullanan varmı
benim önceki tedaviler kisa protokoldu ilk tedavide 11 yumdan 9u döllendi 5i 5.güne gitti ikisi 1.kalite idi, ikinci tedavide 9 yumdan 8i döllendi 5i 5.güne gitti ikisi 1. kalite idi yine.Canım bende 1 bucuk aydır gecici menapozdayım agustosa kdr böle gidecek agustos ortası histereskopi olcam ve snra iğnelere baslıcaz yumurta gelişimi için..bnm korkumda buydu az yumurta olursa bukdr bastırdılar yumurtaları diye korkuyorum..bnmde 3. Olacak..ilk 2 de 3 tane en kaliteli embriyom vardı..senin kaçtı kaç oldu? Acaba bal tarcın çörek otu kürümü yapsam su son 2 ay
çörek otu ye bence de faydasi olurCanım bende 1 bucuk aydır gecici menapozdayım agustosa kdr böle gidecek agustos ortası histereskopi olcam ve snra iğnelere baslıcaz yumurta gelişimi için..bnm korkumda buydu az yumurta olursa bukdr bastırdılar yumurtaları diye korkuyorum..bnmde 3. Olacak..ilk 2 de 3 tane en kaliteli embriyom vardı..senin kaçtı kaç oldu? Acaba bal tarcın çörek otu kürümü yapsam su son 2 ay
İlaçlarla baskılanıyoruz karısımlada yumurta olgunlaşcak acaba birbirne ters etki yaparmı diye korktum yiyemiyorunçörek otu ye bence de faydasi olur
Evet canım 3. Deneme sıfırdan olacak.Canım sen sıfırdan tüp bebek mi yaptiracaksin
bende bilemedim ama az miktarda yemenin zarari olmaz heraldeİlaçlarla baskılanıyoruz karısımlada yumurta olgunlaşcak acaba birbirne ters etki yaparmı diye korktum yiyemiyorun
mwerhaba arkadaşım sanırım hamilesiniz sonraki mesajlarınızda gördüm hayırlı olsun allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin çok sevindim sizina dınıza bizlerede umut oldunuz:) bende çikolata kisti hastasıyım nerede tedavi gördünüzBende de soltarafta10cm cikolata kisti var. Tup bebek tedavisine baslamadan kist yirtilmasi yasadim bikac gun hastanede yattim.uzun protokol tup bebek tedavisine basladim ankarada su anda gonalf kullaniyrm 3.gunum.
Hangi ilaç o cnm ismi ne bana doktorlar çikolata kistini eriten ilaç yok dedilerBendede cikolata kisti vardi..tup bebekten once bir ilacla baya kuculttu hatta yok oldu..sonra tup bebege basladik..
Qlairista diye bir ilacti.. baya kucultmustu.. bir sor istersen canimHangi ilaç o cnm ismi ne bana doktorlar çikolata kistini eriten ilaç yok dediler
onu banada kullandirdi doktor ama daha ilk 5 günde adet olmamam gerekirken adet oldum doktor dozu sana az gelmis dedi...Qlairista diye bir ilacti.. baya kucultmustu.. bir sor istersen canim
Canımm test günün ne zamandı var mı belirti falan :)onu banada kullandirdi doktor ama daha ilk 5 günde adet olmamam gerekirken adet oldum doktor dozu sana az gelmis dedi...
Adetliyken baslamadin mi zaten? Ben 3.gunu basladimonu banada kullandirdi doktor ama daha ilk 5 günde adet olmamam gerekirken adet oldum doktor dozu sana az gelmis dedi...
yok cnm baskilayici tedaviye baslamistik öncesinde desolet kullaniyordum o biter bitmez bu hapa baslatmisti doktor adet olmucaksin demisti ama oldum... bi de baskayici bi igne yapilmistiAdetliyken baslamadin mi zaten? Ben 3.gunu basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?