sorun dgl canim ama bi an dedim neye oha diyoki:)) ben de kisti olan herkese umit olsun diye yazdim.cunku ben tup bebege kaear verme surecinde 100lerce sayfa okudum bu sitede ama benim kadar butuk kistle tedaviye baslayan bile gormedim.o yuzden de bi sure ertelemistim gerci gebelikte dusuge sebep oldugu soyleniyor ama benim ablam da 12cm kistle normal dogum yapti.onu dusundukce Allah isterse neden olmasin diyrm.Bu arada oha değil oh yazcaktım smdi farkettim k.bkma:) vlla çok şükür ümit oldun bnakistin engel olmadigini gördüm yeterki Rabbim ol desin.
:) benm ilk denememde kistim çok büyüktü her iki taraftaydi olmadı snra amelyt oldm kist tekrarladı bakalm inşallah bu sfer hayrsyla olur . Bide hamileyken kist küçülenlerde varmışsorun dgl canim ama bi an dedim neye oha diyoki:)) ben de kisti olan herkese umit olsun diye yazdim.cunku ben tup bebege kaear verme surecinde 100lerce sayfa okudum bu sitede ama benim kadar butuk kistle tedaviye baslayan bile gormedim.o yuzden de bi sure ertelemistim gerci gebelikte dusuge sebep oldugu soyleniyor ama benim ablam da 12cm kistle normal dogum yapti.onu dusundukce Allah isterse neden olmasin diyrm.
5 cm kistle amelyt olma cnm aşılama olmazsa tüp bebek dene ama amelyt olma rezervi düşürüyor cnm başka merkeze gitMaşallah ya ne güzel darısı başımıza inşallah benimde 5 cm kistim var şuan aşılamaya başladık ama iptal oldu aşılamam fazla yumurta büyüdü Şuan ikinciye basliycaz farklı dozlarla Eğer olmazsa yine ameliyat sonrada tüp bebek düşünelim diyor ama ben ameliyat olmak istemiyorum
Evet canim mesela ablamin 12den 7ye dustu:) benm ilk denememde kistim çok büyüktü her iki taraftaydi olmadı snra amelyt oldm kist tekrarladı bakalm inşallah bu sfer hayrsyla olur . Bide hamileyken kist küçülenlerde varmış
Seninde düşer inşallah sağ salim alırsın kucağına mucizeniEvet canim mesela ablamin 12den 7ye dustu
Yasini bilmiyrm canim ama bence asilamayla zaman kaybedip bosuna vucuduna hormon da alma.kisti tetikledigini duymustum.ben 3yil once ameliyat olup tup bebege baslamadigima pisman oldum sonradan.cunku 5+2olan kistim tekearladi 10cm oldu.o yetmiyormus gibi iki ay once patladi ve acile kaldurildim.hatta olebilirsin filan dediler ama olmadim.simdiki tup bebek doktorumu buldum hastaneden cikip.yani sen de iyi dusun.doktor degilim tabi ama tecrubelerime dayanarak tek tarafliysa ameliyat olma derim.hem bebek kucultebiliyoMaşallah ya ne güzel darısı başımıza inşallah benimde 5 cm kistim var şuan aşılamaya başladık ama iptal oldu aşılamam fazla yumurta büyüdü Şuan ikinciye basliycaz farklı dozlarla Eğer olmazsa yine ameliyat sonrada tüp bebek düşünelim diyor ama ben ameliyat olmak istemiyorum
27 yaşındayım kist var ama hormonlarım normal çıkıyor tuplerde tıkanıklık yok ağrı sızı yok yumurta rezervim çok iyiymiş öyle diyorlar ama gel gelelim hamile kalamıyorum çok denedik sayılmaz ama 3-4 aydir olmadı sonra aşılama için tedaviye başladık tek ümidim bir an önce hamile kalabilmek Hem bebeğime kavuşmak hemde kistimden kurtulmakYasini bilmiyrm canim ama bence asilamayla zaman kaybedip bosuna vucuduna hormon da alma.kisti tetikledigini duymustum.ben 3yil once ameliyat olup tup bebege baslamadigima pisman oldum sonradan.cunku 5+2olan kistim tekearladi 10cm oldu.o yetmiyormus gibi iki ay once patladi ve acile kaldurildim.hatta olebilirsin filan dediler ama olmadim.simdiki tup bebek doktorumu buldum hastaneden cikip.yani sen de iyi dusun.doktor degilim tabi ama tecrubelerime dayanarak tek tarafliysa ameliyat olma derim.hem bebek kucultebiliyo
Canım merhaba benimde kistler in var şuan 1 yıl denedik bizde olmadı şimdi tup bebek başladık ve transferim yapıldı malesef bu illet kist gtmiyo ben 2 kez ameliyat oldum ve pişmanım yani bendede hormonlar tupler hiç bi sorun yok ama işte Rabbim böle nasip eder inşallah sende çok iyi bi merkezde bnce aşılama bile düşünmeden tup bebege başla aşılama zaman kaybı normal ilişkiyle arasında %10 luk bi farklılık var sadece maddi olarakda kayıp yanı bunlarda benim fikrim sadece tabiki karar senin27 yaşındayım kist var ama hormonlarım normal çıkıyor tuplerde tıkanıklık yok ağrı sızı yok yumurta rezervim çok iyiymiş öyle diyorlar ama gel gelelim hamile kalamıyorum çok denedik sayılmaz ama 3-4 aydir olmadı sonra aşılama için tedaviye başladık tek ümidim bir an önce hamile kalabilmek Hem bebeğime kavuşmak hemde kistimden kurtulmak
Kafam çok karışık ama bende ameliyat hiç istemiyorum çünkü kesin çözüm o da değil biliyorum İstanbul'da yaşıyorum bahceci tüp bebek merkezini çok duyuyorum Eğer aşılama da sonuç alamazsam orada bir doktorla tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum Siz nerede yaptırdınız tüp bebeği ?Canım merhaba benimde kistler in var şuan 1 yıl denedik bizde olmadı şimdi tup bebek başladık ve transferim yapıldı malesef bu illet kist gtmiyo ben 2 kez ameliyat oldum ve pişmanım yani bendede hormonlar tupler hiç bi sorun yok ama işte Rabbim böle nasip eder inşallah sende çok iyi bi merkezde bnce aşılama bile düşünmeden tup bebege başla aşılama zaman kaybı normal ilişkiyle arasında %10 luk bi farklılık var sadece maddi olarakda kayıp yanı bunlarda benim fikrim sadece tabiki karar senin
Canım ben izmir deyim kent hastanesinde yaptırıyonuz biz memorial duyuyorum bide çok istanbulda iyi araştır Dr çok önemliKafam çok karışık ama bende ameliyat hiç istemiyorum çünkü kesin çözüm o da değil biliyorum İstanbul'da yaşıyorum bahceci tüp bebek merkezini çok duyuyorum Eğer aşılama da sonuç alamazsam orada bir doktorla tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum Siz nerede yaptırdınız tüp bebeği ?
Sağol canım ya Allah yardımcımız olsun hepimizin de tez zamanda sağlıcakla kavuşalım bebislerimizeCanım ben izmir deyim kent hastanesinde yaptırıyonuz biz memorial duyuyorum bide çok istanbulda iyi araştır Dr çok önemli
Canım merhaba benimde kistler in var şuan 1 yıl denedik bizde olmadı şimdi tup bebek başladık ve transferim yapıldı malesef bu illet kist gtmiyo ben 2 kez ameliyat oldum ve pişmanım yani bendede hormonlar tupler hiç bi sorun yok ama işte Rabbim böle nasip eder inşallah sende çok iyi bi merkezde bnce aşılama bile düşünmeden tup bebege başla aşılama zaman kaybı normal ilişkiyle arasında %10 luk bi farklılık var sadece maddi olarakda kayıp yanı bunlarda benim fikrim sadece tabiki karar senin
Canim ben de T Tuba0310 arkadasimin digine katiliyrm.benim de kendine st disinda hersey iyiydi.ama bes yil olmadi.asilamayla zaman kaybetmeden tup brbek denemek bence de en mantiklisi.tabi merkez cok onemli.27 yaşındayım kist var ama hormonlarım normal çıkıyor tuplerde tıkanıklık yok ağrı sızı yok yumurta rezervim çok iyiymiş öyle diyorlar ama gel gelelim hamile kalamıyorum çok denedik sayılmaz ama 3-4 aydir olmadı sonra aşılama için tedaviye başladık tek ümidim bir an önce hamile kalabilmek Hem bebeğime kavuşmak hemde kistimden kurtulmak
Iyiyim canim sagol.ben seni transfer olali bayagi oldu zannediyrdm.hatta merak ettim de soramadim.olumlu olsa yazardi heralde dedim.kacinci gun test gunun.tek embriyomu.ben iyiyim csnim doktora gidiyrm simdi kontrole.bu hafta 9 haftalik olacak bebis ki smetse6. Günümdeyim canım saol sen nasılsın
Ben de ankarada bulent berkere yaptirdimKafam çok karışık ama bende ameliyat hiç istemiyorum çünkü kesin çözüm o da değil biliyorum İstanbul'da yaşıyorum bahceci tüp bebek merkezini çok duyuyorum Eğer aşılama da sonuç alamazsam orada bir doktorla tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum Siz nerede yaptırdınız tüp bebeği ?
Sagol canim.ben de 9.gun yaptim cok silik cikti.bazi kisilerde gec gorunebiliyomus.telas yapma hemen:)Ohh masallah sağlıkla al kucağına benim 16 mart canım az kaldı pazartesi kendim test yapicam ama bakalim hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?