Çikolata kisti hastası olup tüp bebek yaptıranlar

Aynen ama senin erkende olabilir belli olmaz o benim yarın kesin çatlatma iğnesini vurmamı isteyecek
Artık istemelı zaten 10-15 gün oluyo bu iğneler sen 15.gündeyim diyorsun 36 saat sonra çatlatma iğnesi dicek o zaman sana şu 36 saatede anlam veremiom

Artık istemelı zaten 10-15 gün oluyo bu iğneler sen 15.gündeyim diyorsun 36 saat sonra çatlatma iğnesi dicek o zaman sana şu 36 saatede anlam veremiom
Ya Perşembe yada cuma alınır yumurtalar ilk değil ama çok korkuyorum

Anezteziyle olmucak mi canım ya korkma benimde hiç onlardan korkum yok ya seninde hiç anlamadan biter merak etme sadece onu düşünme sonunu güzel düşün
Evet anestezi geçen defa korku içinde uyumuşum uyanınca çığlıklar içinde uyandım eşim çok korktu hemen gelip sordu ne oluyo diye hemşire ona demiş eşiniz uyurken çok korkmuş uyanınca da böyle oldu diye

Sen bilinçaltına korkuyu işlemişsin yapma öle senin izin çok daha zor öle kıyamam a

Sen bilinçaltına korkuyu işlemişsin yapma öle senin izin çok daha zor öle kıyamam a
aynen öyle oldu alıştım ya bu 3. O masaya yatışım ama her seferinde korkuyorum işte hakımızda hayırlısı olsun inşallah bu arada burda ikimizden başka kimse yok bir arkadaş yazdı bugün başkada sayfa bizim olmuş konu sahibi hiç yok

Aynen öle diğer arkadaşlar durumlarınız nedir geliomu bebisler bi yazın bakalım Vala sanada gönül bagiyla bağlandım hiç tanımıyorum ama seni merak ediyorum yazmis mıdır diyip mail kontrol ediyorum sevdim burayı iyiki katılmıştım rahatlıyorum burda

Oyy valla bende kız bizim diyer yer de var istersen oraya da gelebilirsşn orası çok kalabalık ama

Mrb arkadaslar.nasil gidiyo tedavi sureci.ben de en son hamileyim yazmistim ama bu hafta vajinal ultrasonla bakmasina ragmen bebek gorunmuyor haftaya yine bakalim dedi doktor.sadece kese var.6+3teyim niye oyle oldu anlamadimkotu de dusunmek istemiyrm ama dua edin bana da

Rabbim yardımcın olsun canım inşallah sağlıklı bebiş vardır orda bazen kese görünüp boş çıkabiliyor inşallah seninki öyle değildir bebiş vardır

Arkadaslar bugun 7 +4 te bebegimi gordum cok sukur 12mm ve kalp atislari baslamis.daha once yazmistim bebek gorunmuyor diye cok sukur.hic bi konuda pes etmemek lazim
Evet en son yorum da benimdi :) gözün aydın canım kucağına almayıda nasip olur inşallah

Merhaba arkadaşlar bu aralar siteye giremedim. Bugün ikinci deneme için uzun protokol tedaviye başladım. Hepimize hayırlısı olsun inşallah.
Merhaba arkadaşlar bu aralar siteye giremedim. Bugün ikinci deneme için uzun protokol tedaviye başladım. Hepimize hayırlısı olsun inşallah.

Hayirli olsun arkadasim.benim de uzun protokoldu cok sukur pozitif oldu.nasil gidiyo tedavi sureci

Arkadaslar bugun 7 +4 te bebegimi gordum cok sukur 12mm ve kalp atislari baslamis.daha once yazmistim bebek gorunmuyor diye cok sukur.hic bi konuda pes etmemek lazim
Oha maşallah ya çok şükür senin kistin kac cm di ve nerde yaptirmistin cnm

Kistim 10cm di canim sol tarafta.kontadayim ama ankarada cebeci hastanesinde bulent berker yapti ,islemler gen-art tup bebek merkezinde yapildi.
Bu arada oha değil oh yazcaktım smdi farkettim k.bkma:) vlla çok şükür ümit oldun bna kistin engel olmadigini gördüm yeterki Rabbim ol desin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…