Çikolata kisti hastası olup tüp bebek yaptıranlar

Olmadı canım benim malesef 0,12 cıktı sonuc yükselmez dedi dr da bıraktım ilaçlarımı bidaki tedavime artık nasipse hayırlısı olur
Hadi ya . Üzüldüm valla ama yola devam cnm dediğin gbi zamanı değilmiş demekki hayrlsi ile kendini hazır hissedince tekrr denersin

Olmadı canım benim malesef 0,12 cıktı sonuc yükselmez dedi dr da bıraktım ilaçlarımı bidaki tedavime artık nasipse hayırlısı olur
Geçmiş olsun canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun zamanı gelince Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah

Bende de soltarafta10cm cikolata kisti var. Tup bebek tedavisine baslamadan kist yirtilmasi yasadim bikac gun hastanede yattim.uzun protokol tup bebek tedavisine basladim ankarada su anda gonalf kullaniyrm 3.gunum.

Bende de soltarafta10cm cikolata kisti var. Tup bebek tedavisine baslamadan kist yirtilmasi yasadim bikac gun hastanede yattim.uzun protokol tup bebek tedavisine basladim ankarada su anda gonalf kullaniyrm 3.gunum.
Canım geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Geçmiş olsn cnm Hayrli olsn tedavin bnde bugn başladm ikinci tüp bebek tedavisine inş son olur

mrb arkadaşlar yeniyim bende.. bendede cift taraflı çikolata kisti var 6 cm ve 3 cm rapor için aşılama yaptırdık bugün negatif oldugunu öğrendim bi aşılama daha yaptırmamız gerekiyo rapor cıkartmak için bu boyuttaki kistlerle tüp bebek tutarmı cok korkuyorum dr ların kimi ameliyat diyo kimi tavsiye etmiyo rezervi azaltacagı için ne yapacagımı sasırmış durumdayım

Rapor icin ben de basvurdum.ben hic asilama olmadim ama doktorum cikolata kistli hastalar bu konuda sansli.daha once ameliyat oldugun icin ve hala gebe kalamadigin icin sanada rapor cikar basvur dedi.haftaya carsamba belli olacak.ben de rezervi azaltir diye evliligimin ucuncu yilinda ameliat oldum o zaman 7cmdi.ama bes alti ay gecmeden tekrarladi.simdi 10cm.ameliyat olmadan tup bebek yaptirmadigim icin pismanim ben simdi.

benim çift taraflı ama tuplerim açık oldugu için ve ameliyat olmadıgım için asılama gerekiyomus fakülte hastanesinde yaptırıyorum inşallah verdikleri rapor heryerde gecer kistlerle tutunma olasılığı azalıyo fnl diye okudum siz 10 cm kistlemi tüp bebek yaptıracaksınız yoksa tekrar ameliyatmı

Ameliyat olmayi dusunmuyrm su anda.uzun protokol tup bebek tedavisine basladim 14gun once adetin 21.gunu.kistle ilgili bi sıkıntı olursa da dondurma imkani olursa embriyo olustuktan sonea laparoskopi olup iyilestigim gibi onu koydurma gibi secenek de sunmustu doktorum.Alkah hangisini nasip ederse artik.kistin olumsuz etkiledigini duydum ben de ama ben cok pozitifim su anda zihnen.ablamin 12cmdi kisti.10yil olmadi ikinci cocugu.tup bebege baslayacagi ay normal yolla hamile kaldi.ve o buyuk kistle normal dogum yapti.kisti 7cme dusmustu en son.surekli meryem suresini okumuştum diyordu bi sorun cikmasin diye.Allah dileyince oluyor

aynı şeyi benim dr

aynı şeyi benim dr
benim dr da önerdi banada mantıklı geldi ama özele gitmiyorum diye içimde hep bi kuşku var acaba doğrumu yapıyo doktor diye
bende okuyorum meryem suresini inşallah olumlu sonuçlanır ne mutlu ablanıza rabbim bizede nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…