Eczaneden alıyorum ben de arkadaşım, sabah akşam 1 çay kaşığı karbonatı 1 bardak suya koyup içiyorum gün içinde de bol su tüketiyoru.
İnşaAllah hepimize şifa vesilesi olsun.bana damla verdi eczane aynı şey dedi, ben de başladım, bakalım iyi sonuçlar alırız inşallah.
Şimdi farkettim, senin kistin yok olmuş arkadaşım..çok sevindim, ne mutlu sana ..İnşaAllah hepimize şifa vesilesi olsun.
Şimdi farkettim, senin kistin yok olmuş arkadaşım..çok sevindim, ne mutlu sana ..
diğer kullandığın kürleri detaylarını rica etsem belirtirmisin, glukan demişsin , d3 , onlar nedir..hangi günler kullandın.Soğan kürü de yaptın mı?Hangi günlerde kullandın.
Şimdi farkettim, senin kistin yok olmuş arkadaşım..çok sevindim, ne mutlu sana ..
diğer kullandığın kürleri detaylarını rica etsem belirtirmisin, glukan demişsin , d3 , onlar nedir..hangi günler kullandın.Soğan kürü de yaptın mı?Hangi günlerde kullandın.
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Ancak aklıma takıldı. Genel muayenede o kadar şeyi nasıl görmüş... Hem rezerviniz düşük hem de seneye yarıya düşecek. Doktorlar bir muayenede bu kadar şeyi gorebilselerdi herhalde forum sayfaları sinek avlardı. Ben de rezerv için amh testi yapılması gerek diye biliyorum.bakmadılar sadece genel muayenede söyledi doktor
2 doktor değiştirdim önceki beni dahada delirtmişti yeni doktora geçince pat pat yüzüme genel muayenede normal yolla çok zor çocuk sahibi olabilirmişim gibi konuştu rezerven çok kötü hsg filmi çok zor olmuş çok zor kanallar açılmışMerhaba, öncelikle geçmiş olsun. Ancak aklıma takıldı. Genel muayenede o kadar şeyi nasıl görmüş... Hem rezerviniz düşük hem de seneye yarıya düşecek. Doktorlar bir muayenede bu kadar şeyi gorebilselerdi herhalde forum sayfaları sinek avlardı. Ben de rezerv için amh testi yapılması gerek diye biliyorum.
İşinize karışmak gibi olmasın, belki çok doktor gezip çok araştırdınız bilemiyorum. Ancak iyice emin olursanız daha iyi olur diye düşünüyorum.
bu arada teşekkür ederim iyi dileklerin içinMerhaba, öncelikle geçmiş olsun. Ancak aklıma takıldı. Genel muayenede o kadar şeyi nasıl görmüş... Hem rezerviniz düşük hem de seneye yarıya düşecek. Doktorlar bir muayenede bu kadar şeyi gorebilselerdi herhalde forum sayfaları sinek avlardı. Ben de rezerv için amh testi yapılması gerek diye biliyorum.
İşinize karışmak gibi olmasın, belki çok doktor gezip çok araştırdınız bilemiyorum. Ancak iyice emin olursanız daha iyi olur diye düşünüyorum.
Ne mutlu sana arkadaşım, sen içini rahat tutu, stress yapma, eminim tez amanda güzel haberler alacaksın, sabrın sonu selamet, burada arkdaşlar 3 kez denedik olmadı 4kez denedik oldu diye yorum yazıyorlar ya, kimbilir o önceki denemelerde neler yaşadılar, biz inşallah daha kolay atlatacağız bu günler.Hepsi geçmişte bir anı olarak kalacak, ben inanaıyorum.Ben ameliyat oldum sonrasında tekrar etti kist, bunlar vesilesiyle Mevlâ teâlâ şifa ihsan etti çok fakat çocuk olmasına engel başka sorunlarım var.
İnşallah iyi sonuçlar alırsın. Tekrar geçmiş olsun.2 doktor değiştirdim önceki beni dahada delirtmişti yeni doktora geçince pat pat yüzüme genel muayenede normal yolla çok zor çocuk sahibi olabilirmişim gibi konuştu rezerven çok kötü hsg filmi çok zor olmuş çok zor kanallar açılmış
falan diye hiç yumurta takibi yapalım demedi direk aşılama diyor belki ben doktora eşim şehir dışı yurt dışına falan çıkıyor dedim hani sürekli burda değil dediğim için bu yolu önermiştir bilmiyorum hani fazla zamanım yok diye tabi 1 kaç ay sonra tekrar başka bir doktora daha muayene olcam bakalım dedikleri birbirini tutçakmı
İnşaAllah kardeşim.Ne mutlu sana arkadaşım, sen içini rahat tutu, stress yapma, eminim tez amanda güzel haberler alacaksın, sabrın sonu selamet, burada arkdaşlar 3 kez denedik olmadı 4kez denedik oldu diye yorum yazıyorlar ya, kimbilir o önceki denemelerde neler yaşadılar, biz inşallah daha kolay atlatacağız bu günler.Hepsi geçmişte bir anı olarak kalacak, ben inanaıyorum.
Sabah ve akşam aç karnına bir bardak suya 1 çay kaşığı karistirip içiyorsun gün içinde de bol bol su tüket. Yanında beta glukan balık yağı ve d3 kullanıyoruz ek olarak canimYa kızlar nasıl umutlandık anlatamam gerçekten ise yarıyor mu karbonat bana şunun nasıl yapıldığını markasini nerden alacagimi ve yanında takviye olarak ne içmem gerektiğini yazabilir misiniz 4bucuk santim buyuklugunde cikolata kistim var benimde ve hamile kalamiyorum
Sabah ve akşam aç karnına bir bardak suya 1 çay kaşığı karistirip içiyorsun gün içinde de bol bol su tüket. Yanında beta glukan balık yağı ve d3 kullanıyoruz ek olarak canim
evet doğumda küçüldükleri söyleniyor ama benim gitmedi.hamile kaldığımda 4 cm yakındı.doğumdan 40 gün sonra kontrole gittim 3.5 cm yakındı.karbonatla da gitmedi sadece 3 cm indi.ama hamile kaldım.Canim bu kistler dogumda gidiyormus 1 dogumunda neden gitmedi
Canım bunları kac gun kullanmamız gerekiyor birde adet li yada değil farkeder mi lütfen bunları ogrensem gidip alacağım ve bugün başlamak istiyorumBen Galenik marka ingiliz karbonatı içiyorum, yanında betaglukan ve omega3 içiyorum. Hepsi eczaneden alınma. Bunları kullanmamızın sebebi bu hastalık bağışıklık sistemi zayıflığı hastalığı diye yapılan araştırmalar var bu takviyelerde bağışıklık sistemini güçlendirici şeyler. Kullanmadan önce internetten hepsi ile ilgili bilgi edinebilirsin ve eczacina da sorabilirsin. Ayrıca yeni arkadaşlarım bu başlıktaki tüm yorumları okuyun üşenmeyin bu sizin yararınıza olacaktır. Mevlâ herkese şifa versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?