- 27 Kasım 2015
- 87
- 47
- 88
- 37
tek taraflı gebelik şansim azalıyor maalesef ama umut işteTamam canım tıkalı sıvı birikimi yok. Sıvı olsa hidroplasenk var diye yazardı.
Rabbim ol derse olur canım öyle düşünme, benim de sol tüp tıkalı ve sıvı birikimi var içinde.tek taraflı gebelik şansim azalıyor maalesef ama umut işte
inşallah hepimizin olur, ben daha yeni üye oldum ama daha önce okuyordum burdaki yorumları aynı şeyleri yaşadığım insanlarla konuşmak güzel anlıyoruz birbirimizi en azındanRabbim ol derse olur canım öyle düşünme, benim de sol tüp tıkalı ve sıvı birikimi var içinde.
inşallah hepimizin olur, ben daha yeni üye oldum ama daha önce okuyordum burdaki yorumları aynı şeyleri yaşadığım insanlarla konuşmak güzel anlıyoruz birbirimizi en azından[/QUOTE
Ben de bi hastalık vesilesiyle üye oldum. Mevlâ teâlâ bu mübarek Cuma günü hûrmetine hepimize şifa versin ve hayırlı evlât sahibi olmayı nasip etsin. Âmiiiiiiinnnnn
Geçmiş olsun arkadaşım. Inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın. Bendende ilk gittiğim Dr MR ve rahim filmi istedi, yaptırmadım. Başka bir Dr a gittim. O henüz gerek yok onlara dedi. Eşimin spermlerinde sorun var. Bana iki ay sonra gel dedi. Şimdi eşimin sıkıntısıyla ilgileniyoruz. Bir Dr ameliyat dedi. Başka bir Dr a daha gittik. Yeniden spermiyogram Yaptılar. Yarın Dr a gidicez. Inşallah ameliyatsız çözüm bılunurdoktorum sağ olsun çok ilgileniyor ve beni motive ediyo . doktor da çok önemli bu süreçte bunu da çok iyi anladım
İnşaAllah kardeşimGeçmiş olsun arkadaşım. Inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın. Bendende ilk gittiğim Dr MR ve rahim filmi istedi, yaptırmadım. Başka bir Dr a gittim. O henüz gerek yok onlara dedi. Eşimin spermlerinde sorun var. Bana iki ay sonra gel dedi. Şimdi eşimin sıkıntısıyla ilgileniyoruz. Bir Dr ameliyat dedi. Başka bir Dr a daha gittik. Yeniden spermiyogram Yaptılar. Yarın Dr a gidicez. Inşallah ameliyatsız çözüm bılunur
benim eşimde de vardı hareketsizlik ve kruger e göre yüzde iki idi . saraçoğlundan aldığımız kürleri kullandı şimdi yüzde 9 normal yani. hareket sayısı da çok arttı %45 e çıktıGeçmiş olsun arkadaşım. Inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın. Bendende ilk gittiğim Dr MR ve rahim filmi istedi, yaptırmadım. Başka bir Dr a gittim. O henüz gerek yok onlara dedi. Eşimin spermlerinde sorun var. Bana iki ay sonra gel dedi. Şimdi eşimin sıkıntısıyla ilgileniyoruz. Bir Dr ameliyat dedi. Başka bir Dr a daha gittik. Yeniden spermiyogram Yaptılar. Yarın Dr a gidicez. Inşallah ameliyatsız çözüm bılunur
bence de önemli rahim filmi doktorum ne olduğunu bilmeden boşa çabalamış oluruz görmem lazım demişti sonra takibe başladıkİnşaAllah kardeşim
Ama rahim filmini de çekilmeni öneririm çünkü ne olduğunu bilirsin hem inşaAllah sen se bir sorun yoktur böylelikle için rahat eder.
İnşallahİnşaAllah kardeşim
Ama rahim filmini de çekilmeni öneririm çünkü ne olduğunu bilirsin hem inşaAllah sen se bir sorun yoktur böylelikle için rahat eder.
arkadaşlar bebeğimin kalp atışlarını şükür bugün duydum.dr a çok geç gittim çünkü hiç gidesim yoktu.ilk hamilelikte iki bir dr gitmekten bunalmıştım.benim sol yumurtalığımda 3.5 cm çikolata kisti vardı.doğumdan 40 gün sonra ölçtüğümde.hamile kalmadan önceki ayda değişmemişti boyutu.bugün dr baktı.hala 3 cm kistim duruyordu.sizlerinde bildiği gibi çok inatçı bu kistler.bebeğim bir mucize.ama karbonat soğan kürü ,balık yağı ve beta glukan ve bu sayfa bebeğimize vesile oldu.lütfen sizlerde deneyin.ve sonuçları paylaşın.kist ile hamile kaldım.:)))))
aşılamadan önce yumurta takibi yapıldı mi canımbende geçen ay kistten ötürü çok lekelenme olmuştu 1 hafta kadar karbonat içtim bu ay lekelenmem yok adet olunca dr tekrar bakçak ve aşılama yapalım dedi
Yumurta rezerven çok kötü dedi Dr ilaçla yumurta üretçek 34 yaşındayım bir sene sonra yarıya düşçek dahada kötü rezerve olacakmış yani o yüzden hemen aşılama dediaşılamadan önce yumurta takibi yapıldı mi canım
amh değerine baktılar mi ? yumurta rezervi nı gösteren en doğru değer oymuş .Yumurta rezerven çok kötü dedi Dr ilaçla yumurta üretçek 34 yaşındayım bir sene sonra yarıya düşçek dahada kötü rezerve olacakmış yani o yüzden hemen aşılama dedi
bakmadılar sadece genel muayenede söyledi doktoramh değerine baktılar mi ? yumurta rezervi nı gösteren en doğru değer oymuş .
bende aşılamaya geçmek istiyorum inşallah maliyeti oluyo mu ama hiç bilmiyorumbakmadılar sadece genel muayenede söyledi doktor
tabi maliyetli ama bugün ne kadar olduğu hakkında bana hesap çıkarcaklar bakalım hayırlısıbende aşılamaya geçmek istiyorum inşallah maliyeti oluyo mu ama hiç bilmiyorum
Arkadaşlar, karbonat mutfakta kullanılan karbonat değil..aman dikkat, eczanelerde satılan İngiliz karbonatı, bu karbonat yerine ph damlası da alınabilir, ingiliz karbonatı toz halinde satılıyor, üzerinde kaç litre suya ilave edeceğiniz yazıyor, eczaneye nasıl kullanacağızı sorun yinede..yanlış kullanıp böbreklerinize zarar vermeyin dostlar.Âmiiiiiiinnnnn. Hepimizde güzel gelişmeler olur inşallah.
Eczaneden alıyorum ben de arkadaşım, sabah akşam 1 çay kaşığı karbonatı 1 bardak suya koyup içiyorum gün içinde de bol su tüketiyoru.Arkadaşlar, karbonat mutfakta kullanılan karbonat değil..aman dikkat, eczanelerde satılan İngiliz karbonatı, bu karbonat yerine ph damlası da alınabilir, ingiliz karbonatı toz halinde satılıyor, üzerinde kaç litre suya ilave edeceğiniz yazıyor, eczaneye nasıl kullanacağızı sorun yinede..yanlış kullanıp böbreklerinize zarar vermeyin dostlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?