Çikolata kisti için karbonat

doktorum sağ olsun çok ilgileniyor ve beni motive ediyo . doktor da çok önemli bu süreçte bunu da çok iyi anladım

Rabbim ol derse olur canım öyle düşünme, benim de sol tüp tıkalı ve sıvı birikimi var içinde.
inşallah hepimizin olur, ben daha yeni üye oldum ama daha önce okuyordum burdaki yorumları aynı şeyleri yaşadığım insanlarla konuşmak güzel anlıyoruz birbirimizi en azından

doktorum sağ olsun çok ilgileniyor ve beni motive ediyo . doktor da çok önemli bu süreçte bunu da çok iyi anladım
Geçmiş olsun arkadaşım. Inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın. Bendende ilk gittiğim Dr MR ve rahim filmi istedi, yaptırmadım. Başka bir Dr a gittim. O henüz gerek yok onlara dedi. Eşimin spermlerinde sorun var. Bana iki ay sonra gel dedi. Şimdi eşimin sıkıntısıyla ilgileniyoruz. Bir Dr ameliyat dedi. Başka bir Dr a daha gittik. Yeniden spermiyogram Yaptılar. Yarın Dr a gidicez. Inşallah ameliyatsız çözüm bılunur

İnşaAllah kardeşim
Ama rahim filmini de çekilmeni öneririm çünkü ne olduğunu bilirsin hem inşaAllah sen se bir sorun yoktur böylelikle için rahat eder.

benim eşimde de vardı hareketsizlik ve kruger e göre yüzde iki idi . saraçoğlundan aldığımız kürleri kullandı şimdi yüzde 9 normal yani. hareket sayısı da çok arttı %45 e çıktı

a
İnşaAllah kardeşim
Ama rahim filmini de çekilmeni öneririm çünkü ne olduğunu bilirsin hem inşaAllah sen se bir sorun yoktur böylelikle için rahat eder.
bence de önemli rahim filmi doktorum ne olduğunu bilmeden boşa çabalamış oluruz görmem lazım demişti sonra takibe başladık

bende geçen ay kistten ötürü çok lekelenme olmuştu 1 hafta kadar karbonat içtim bu ay lekelenmem yok adet olunca dr tekrar bakçak ve aşılama yapalım dedi

Canim bu kistler dogumda gidiyormus 1 dogumunda neden gitmedi

Yumurta rezerven çok kötü dedi Dr ilaçla yumurta üretçek 34 yaşındayım bir sene sonra yarıya düşçek dahada kötü rezerve olacakmış yani o yüzden hemen aşılama dedi
amh değerine baktılar mi ? yumurta rezervi nı gösteren en doğru değer oymuş .

Âmiiiiiiinnnnn. Hepimizde güzel gelişmeler olur inşallah.
Arkadaşlar, karbonat mutfakta kullanılan karbonat değil..aman dikkat, eczanelerde satılan İngiliz karbonatı, bu karbonat yerine ph damlası da alınabilir, ingiliz karbonatı toz halinde satılıyor, üzerinde kaç litre suya ilave edeceğiniz yazıyor, eczaneye nasıl kullanacağızı sorun yinede..yanlış kullanıp böbreklerinize zarar vermeyin dostlar.

Eczaneden alıyorum ben de arkadaşım, sabah akşam 1 çay kaşığı karbonatı 1 bardak suya koyup içiyorum gün içinde de bol su tüketiyoru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…