benim bir keresinde adetim bitiyor 2 gün temiz oluyordum 3. gün kahverengi akıntı bi başlıyordu bidahaki adete kadar 6 ay kadar öncede ara ara kahverengi akıntılar yaşadım hep ve belim çok ağrıyordu hep oturarak çalıştığım için diye düşünmüştüm en sonunda çikolata kisti çıktı ilk doktorum bi zararı yok demişti 6 ay kadar o doktordan bi sonuç alamadım değiştirdim şimdiki doktorum bununla hamile kalman çok zor dedi ve ağrı ve kahverengi akıntılarım geçen ay çok fazlaydı bu ay biraz daha iyiyimArkadaşlar sizinde adetiniz bittikten sonra kahve rengi akıntı geliyorumu? Bugün adetimin 9. Günü ama hala kahverengi akıntım var.
Nasıl azaldı peki arkadaşım? Banada kistten oluyor dedi Dr ama çok sinir bozucu bir durum yabenim bir keresinde adetim bitiyor 2 gün temiz oluyordum 3. gün kahverengi akıntı bi başlıyordu bidahaki adete kadar 6 ay kadar öncede ara ara kahverengi akıntılar yaşadım hep ve belim çok ağrıyordu hep oturarak çalıştığım için diye düşünmüştüm en sonunda çikolata kisti çıktı ilk doktorum bi zararı yok demişti 6 ay kadar o doktordan bi sonuç alamadım değiştirdim şimdiki doktorum bununla hamile kalman çok zor dedi ve ağrı ve kahverengi akıntılarım geçen ay çok fazlaydı bu ay biraz daha iyiyim
Teşekkürler canım hemen alıp başlıyorum. Laparoskopi defi doktorum ama bunları iciym biraz tup bebek deniycem.
geçen ay bu siteden araştırınca 1 hafta kadar karbonat içtim sonra adet olunca bıraktım adetten sonra karbonata devam etmedim ben şu an 3 hafta oldu temizleneli ve bu ay hiç lekelenme olmadı 1 hafta sonra adetim gelince tekrar doktora gitçem ama şu an lekelenme yok adet olunca tekrar bakçak 3,5 cm çikolata kistim vardı şu an durumu ne oldu bilmiyorumNasıl azaldı peki arkadaşım? Banada kistten oluyor dedi Dr ama çok sinir bozucu bir durum ya
evet canım aynı durumlar bendede vardı birde arkadaşlar 1 senedir kırmızı et yiyince çok kötü oluyordum bi şişkinlik bi karın ağrısı bağısaklarım bozuluyordu 2 gün karnım ağrıyordu kist çıkınca internetten araştırdım kistin birinci düşmanı kırmızı et ve çikolataymış...bu arada çevremdekiler bana karnımın şişliğine et yiyince oluyor dediğim zaman psikolojik diyen bile olmuştu...Benim daha evvel lekenme olmuyordu, kistlerim büyümeye başlayınca kahverengi lekelenme başladı, regly oluyorum be bitiyor, yaklaşık 7 gün lekelenme oluyor bu sırada da yumurtalıklarımda ve belimde inceden inceden ağrı oluyor.Kistlerden dolayı oluyor.
soğan suyu içemedim ben çok kötü geldi bide midemde sorun var dokunuyor bana ben sabah akşam aç karna 1 su bardağına 1 çay kaşığı ingiliz karbonatı karıştırıp 1 hafta içtimarkadaşlar merhaba,
benimde 5 yıldır çikolata kistim var sadece 1 tane ve 3,5 cm dolaylarındaydı
şimdi bir tane 2,5 cm bir tane 1,5 cm olmak üzere iki tane olmuşlar
ayrıca bu ay her iki yum da da basit kistler oluşmuş
anlayamadım neler oluyor bana
aslında geçen ay çatlatma iğnesi yapıldı basit kistler oluşmamalıydı dedi doktor
ben de bugün itibari ile soğan suyu kürüne başlamaya karar verdim
bide burayı okuyunca karbonat takıldı aklıma şuanda elimin altında var mesela daha önce eczaneden almıştım acaba başlasammı?
soğan suyu ile birlikte kullanılırmı bilemedim
doktora bu sabah gittim ..
haftaya salı tekrar gidicem ..bakalım kistler ne durumda diye merak edirum 1 hafta da etki ederse yazarım buraya
peki çikolata kistine ne kadar faydası oldusoğan suyu içemedim ben çok kötü geldi bide midemde sorun var dokunuyor bana ben sabah akşam aç karna 1 su bardağına 1 çay kaşığı ingiliz karbonatı karıştırıp 1 hafta içtim
ne kadar faydası olduğunu 1 hafta sonra doktora gitçem o zaman yazarım karbonatın faydası varmı bilemem ama kahverengi akıntım olmadı bu ay meselapeki çikolata kistine ne kadar faydası oldu
ben haftaya yazıcam buraya bugün başlıyorum ikisinede
zaten ingiliz karbonatı bir ara niyetlenmiştim diye var şuanda
Canım bu ay benimde öylesanıyormuşum oldu 8.gün kahve akıntı devam etmişti. Soğan suyu içtim 10 gün ben ona bağladım ama bilemiyorum, benim ameliyat sonrası bütün adet düzenim değiştiği için ney neyden oluyor hiç bilmiyorum artık. Ayrıca ilk kez bu ay adette kan pıhtısı gelmedi bunun sebebini de karbonatın faydası olarak düşünüyorum. Sen de panik yapma İnşaAllah kistin erimiştir de son kalıntıları geliyordur. :)Arkadaşlar sizinde adetiniz bittikten sonra kahve rengi akıntı geliyorumu? Bugün adetimin 9. Günü ama hala kahverengi akıntım var.
Soğansuyu ile kullanılabiliyor arkadaşım. Kullan bence 1 su bardağı suyun içine 1 çay kaşığı silme olarak dök. Sabah akşam aç karnına içarkadaşlar merhaba,
benimde 5 yıldır çikolata kistim var sadece 1 tane ve 3,5 cm dolaylarındaydı
şimdi bir tane 2,5 cm bir tane 1,5 cm olmak üzere iki tane olmuşlar
ayrıca bu ay her iki yum da da basit kistler oluşmuş
anlayamadım neler oluyor bana
aslında geçen ay çatlatma iğnesi yapıldı basit kistler oluşmamalıydı dedi doktor
ben de bugün itibari ile soğan suyu kürüne başlamaya karar verdim
bide burayı okuyunca karbonat takıldı aklıma şuanda elimin altında var mesela daha önce eczaneden almıştım acaba başlasammı?
soğan suyu ile birlikte kullanılırmı bilemedim
doktora bu sabah gittim ..
haftaya salı tekrar gidicem ..bakalım kistler ne durumda diye merak edirum 1 hafta da etki ederse yazarım buraya
sabahtan beri gelmiyordu tam bitti diyordum ki yine kan gelmiş bu seferde. 9. Gün yaaaa. Bu nedir böyle anlamadım gitti. Bende bu ay Soğansuyu yaptım ama benim yapmadan öncede böyle oluyordu. Hep hormonlarıma bağlıyordum ama bakıldı onlara hepsi iyi. Sadece ca 125 yüksekCanım bu ay benimde öylesanıyormuşum oldu 8.gün kahve akıntı devam etmişti. Soğan suyu içtim 10 gün ben ona bağladım ama bilemiyorum, benim ameliyat sonrası bütün adet düzenim değiştiği için ney neyden oluyor hiç bilmiyorum artık. Ayrıca ilk kez bu ay adette kan pıhtısı gelmedi bunun sebebini de karbonatın faydası olarak düşünüyorum. Sen de panik yapma İnşaAllah kistin erimiştir de son kalıntıları geliyordur. :)
Birkaç arkadaşın kistinde küçülme oldu arkadaşım. Fakat arkadaşlar bence bu karbonatı 10 gün kadar sabah akşam aç karna 1 çay kaşığı içmek lazım. 10 gün sonra günde 1 e düşmeli diye düşünüyorum. Çünkü çok içersek bir zarar-ı olmazmıpeki çikolata kistine ne kadar faydası oldu
ben haftaya yazıcam buraya bugün başlıyorum ikisinede
zaten ingiliz karbonatı bir ara niyetlenmiştim diye var şuanda
Mesela nasıl bir zarar?Birkaç arkadaşın kistinde küçülme oldu arkadaşım. Fakat arkadaşlar bence bu karbonatı 10 gün kadar sabah akşam aç karna 1 çay kaşığı içmek lazım. 10 gün sonra günde 1 e düşmeli diye düşünüyorum. Çünkü çok içersek bir zarar-ı olmazmı
Böbreklerde falan bir zarar yaratırmı acaba? İçinde sodyumda var yaMese
Mesela nasıl bir zarar?
Böbreklerde falan bir zarar yaratırmı acaba? İçinde sodyumda var ya
Farketmez canim ne zaman uyguladigin immunex 10mg beta glukan devit3 ve balık yağı eczacı ne onerirse benim sağ da 5 cm solda 3 cm çikolata kistim var ama 1.5 aydır dr a gitmiyorum bu ay da tatilde denk geliyo adetim dye adet geciktirici içtim bırakalı 4 gun oldu hala adet olmadim ki dr a gidiym ogreniymPeki bunun markası ne eczaneden mi alacağım kac gun içmem lazım canim birde benim adetime 9gun var adette veya sonrasında mi içiliyor farkediyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?