- 23 Mart 2015
- 5.792
- 7.114
- 398
Çok geçmiş olsun canım. Allah sabır versin inşallah en kisa zamanda sağlıklı sıhhatli bir şekilde yine hamile kalırsın. Kist mi sebep oldu acaba. Bana bazı Dr lar zararı yok diyor bazıları düşüge sebep olabilir diyor. Canım çok zor tahmin edebiliyorum ama en azından tuplerinde bi sorun olmadığını hamile kalabildigini biliyorsun. Vakti zamanı gelince hayirlisiyla bebeklerimizi kucağımiza almayi nasip etsin rabbim10. haftamda öğrendim
Ne işe yarıyormuş arkadaşım o ?Koenzim q10 kullanan var mı .
Bağışıklık sistemini güçlendirici canım . Aslında bıçak işlevi var .Ne işe yarıyormuş arkadaşım o ?
Merhaba arkadaşım. Bebeğini güle güle büyüt. Büyük bir bardak içme suyuna 1 çay kaşığı karbonatı karıştırıp içiyorsun. Eczaneden İngiliz karbonatı diyip al. Ama emziren anne içenilir mi onu bilmiyorum. Bu arada tedavi ile mi hamile kaldın?Arkadaşlar merhaba ben yeni doğum yaptım çikolata kistim vardı gebeykende geçmedi sonra sezeryanda doktor boyutu küçük ve ödem oluşmutu diye almAdı ama lohusalığım geçtiği halde hiç temizlenmedim şimdi 70günlük doğum yaptım ama hala kanama var kistten dedi bu karbonatı denemek istiyorum nasıl kullanacaö bir de emdirdiğim için sıkıntı olur mu
Canim allah bağışlasin bebeğini. Kıstin kaç cm di senin hamile kalmadan önce ve hamilelikte küçülme oldu mu. Ingiliz karbonatinin yanında omega3 ve imunex de kullanmanız tavsiye ederimArkadaşlar merhaba ben yeni doğum yaptım çikolata kistim vardı gebeykende geçmedi sonra sezeryanda doktor boyutu küçük ve ödem oluşmutu diye almAdı ama lohusalığım geçtiği halde hiç temizlenmedim şimdi 70günlük doğum yaptım ama hala kanama var kistten dedi bu karbonatı denemek istiyorum nasıl kullanacaö bir de emdirdiğim için sıkıntı olur mu
Ben bekarken 11cmlik kist aldırdım çikolata kisti lapraskopi oldum. Evlenmeden tekrarladı aynı yerde malesef sonra evlendim tabi bu bir yıllık süreçte visanne kullandım. Günde iki tane aldığım zamanlarım oldu evlenince de devam ettim iki ay sonra da bıraktım ilk bıraktığımda kanamam çok yoğum geldi kanamam kesilmedi acillik olmuştum o derece sonra kanama kesici ilaç verdiler bir sonraki ay normal adet oldum ve yumurtalama gününü hesaplayarak hamile kaldımMerhaba arkadaşım. Bebeğini güle güle büyüt. Büyük bir bardak içme suyuna 1 çay kaşığı karbonatı karıştırıp içiyorsun. Eczaneden İngiliz karbonatı diyip al. Ama emziren anne içenilir mi onu bilmiyorum. Bu arada tedavi ile mi hamile kaldın?
Kistim tekrarlandığından 4cmdi hamile kaldığımda sonra da hamile kaldım 2cm e kadar düştü sezeryanla spinal olmuştum doktor kistin etrafında ödem var 2cm alırsam yumurtalığında gider kalsın zararı olmaz pasif konumda demişti bende o sırada tamam dedim aldırtmadım ikinci defa 70gnlük falan doğum yaptım bu sürede kist 3.5cm oldu tekrardanCanim allah bağışlasin bebeğini. Kıstin kaç cm di senin hamile kalmadan önce ve hamilelikte küçülme oldu mu. Ingiliz karbonatinin yanında omega3 ve imunex de kullanmanız tavsiye ederim
Canim gecmiş olsun. Benimde çok ama çok ağrım olurdu özellikle adet başlangıcı ve bitiminde . Ben ameliyat oldum şimdi daha rahatım ama ameliyat son çare düşünebilirsin. Malasef yumurta rezervine zarar veriyor ben mecbur kaldım oldum.Kizlar, siz agrilarinizla nasil bas ediyorsunuz? Burda herkes kist kaybolsun diye ugrasiyo ama ben artik bu agrilar gitse bile cok sevinicem gercekten. Benim kistim her zaman agriyor sadece adet doneminde degil ve agri kesici icmekten migdeme yada baska bir organima zarar vermekten korkuyorum. Yardim edin nolur dayanamiyorum artik, geceleri agridan uyamiyorum...
Sagol canim, Allah sifa versin hepimize. Benim her zaman ya sadece adet doneminde degilCanim gecmiş olsun. Benimde çok ama çok ağrım olurdu özellikle adet başlangıcı ve bitiminde . Ben ameliyat oldum şimdi daha rahatım ama ameliyat son çare düşünebilirsin. Malasef yumurta rezervine zarar veriyor ben mecbur kaldım oldum.
Kaç cm kistin canım .Sagol canim, Allah sifa versin hepimize. Benim her zaman ya sadece adet doneminde degil
5 cm canim. Seninki kactiKaç cm kistin canım .
Benimde 5-6 cm gibi biseymis. Birden büyüdü benimki nedense. Yıllarca 3.5 cm di. Sonra büyümeye başladı bende nodul vardı o da çok acı veriyordu. Sağ tüpümde yapışıklıklar vardı.5 cm canim. Seninki kacti
Benimki daha bu sene cikti canimm, eylul ayinda agrilar basladi. Onceden hic biseyim yoktu, ocak ayindada ogrendim kist oldugunuBenimde 5-6 cm gibi biseymis. Birden büyüdü benimki nedense. Yıllarca 3.5 cm di. Sonra büyümeye başladı bende nodul vardı o da çok acı veriyordu. Sağ tüpümde yapışıklıklar vardı.
Evli misin peki canimBenimki daha bu sene cikti canimm, eylul ayinda agrilar basladi. Onceden hic biseyim yoktu, ocak ayindada ogrendim kist oldugunu
Yok degilim, evli olsam hemen cocuk dusunurdum. Sen evlimisin canimm?Evli misin peki canim
Evet canim 3 yıllık evliyim . Stres arttı bende çocuk olmayınca herseyin hayirlisi diyorsun ama yinede çok üzülüyorum. Tüp bebeğe basliycam ama merkeze karar veremiyorum şimdi de.Yok degilim, evli olsam hemen cocuk dusunurdum. Sen evlimisin canimm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?