ama doğum kontrol hapı da yumurta rezervini azaltıo ve kısırlığa kadar gidio , ya da bıraktın diyelim çok ani büyüme yapıo kist ... o kdar pis bişey ki bu kist offff... bende arkadaşın söylediği vitaminlerden aldım ve kefir de içiyorum ... dua ediyorum mucize olsunda geçsin ümidiyle... of ofEvet aynen bu igneden oldum, kistim kuculurse bida vurulucam uc ay sonra, insAllah kuculur. Bende evli deilim ve okuyorum daha bu seneyi saymazsak bir senem var okulun bitmesine.... Bence evlenene kadar bizil bi sekilde bu hastaligi durdurmamiz lazim, onada en iyi cozum galiba dogum kontrol hapini araliksiz kullanmak, bilmiyorumki. Ben fransada yasiyorum, burdakiler cok degisik seyler yapiyolar. Ben iki ulkeninde tedavilerine bakiyorum cunku. Burda civam percemi cok moda, herkes ondan kullaniyo. Hap seklinde satiliyo, agrilari kesip hastaligin ilerlemesini durduruyo, hatta bazi hastalarin kistleri kaybolmus. Karinlarina her aksam kil surenler var, boyle cokca, oda kistleri yok edebiliyomus. Onun disinda, gluten sut urunleri yasagini iki taraftada okudul
Dogum kontrol hapinin yumurtalik rezervini azalrigini hic bi yerde duymadim ben canim. Sen nerden duydun bunu? Birde her dogum kontrol hapi kullanilmiyo bu hastalikta, sadece projestatif olanlari yaziyolar burda. Bazi doktorlar malesef her turlu dogum kontrol hapini yaziyolar, agrilar bitiyo ama birakinca cocuk icin, hastalik ilerlemis oluyor.. Hic kolay degil kizlar ben biktim gercekten yaa. Iki hafta regl oldum, sonra iki gun bos kaldim bir hafta refg oldum, bi hafta bos kaldim simdi yine regl oldum yaa offama doğum kontrol hapı da yumurta rezervini azaltıo ve kısırlığa kadar gidio , ya da bıraktın diyelim çok ani büyüme yapıo kist ... o kdar pis bişey ki bu kist offff... bende arkadaşın söylediği vitaminlerden aldım ve kefir de içiyorum ... dua ediyorum mucize olsunda geçsin ümidiyle... of of
O zaman iyi yapmışsın ameliyat olmakla. Büyükmüş seninki, SOĞAN suyu kürü denedinmi?mecbur olmak zorundaydım . çok geç bulundu ve 12cm çapındaydı bağırsağıma yapışıktı , patlama riski vardı , patlasaydı iki yumurtalığımı da kkaybedebilrdim. Bildiğin kumar gibi canım bu kist. Ameliyat olursan tekrar edebilio, ameliyat olmazsan patlayıp iç organlarına kadar yayılıp her yerde üreyebilio bu da daha tehlikeli hale getirio ... çok düşündüm çok araştırdım ... tekrar etmesi beni üzdü ama şuan küçük baskılanabilir yeter ki diğer yumurtalığım sağlam kalsın , aşılama ile allahın izne ile çocuğum olur.
Çikolata Kisti arkadaşlar bağışık zayıflığı , genetiklik olabilir ama biz elimizden geldiğince bağışıklığımızı yüksek tutmamız gerekiyor bunun için iyi beslenme ve takviye edici bitkisel kürle yapıp ara ara doktır kontrollerinde bulunmamız gerekiyorBen ameliyattan kacamadim malasef .geçen ay laparoskopi ile kistim alındı. Aslında kistlerim 4 tanesi birbirine yapışmış tek kist gibi. Tüpümde yapışıklıklar varmış ve hidropikmis. Şimdi tekrar etmemesi için elimden geleni yapmak istiyorum. Daha önce soğan kuru denemistim ama benim Adetimi geciktirmisti hiç böyle bir durumla karşılaşan var mı? Suanda sadece omega 3 kullanıyorum . Beslenmeme dikkat ediyorum.asitli içecekleri cikarttim hayatımdan . Zaten yaklaşık 10 yıldır hiç çay içmiyorum. İngiliz karbonatı kullanmaya cesaret edememistim ama sayfaları tek tek okudum bende kullanmaya karar verdim.
Eşimde de sorun var malasef bizde morfoloji ve ileri hızlı sayısında . 2 ay daha deneyip tup bebek deniycez Allah kısmet ederse.
İnşallah canım faydası olur... Karbonat, omega 3 ve vitamin alıyorum, kefir probiotik bakımından zengin olduğu için evde yapıp içmeye başladım. İnşallah faydası olur.Kızlar bugün itibariyle bende başladım karbonat içmeye. Inşallah faydasını görürüm. Sabah kahvaltıdan 2 saat sonra büyük bir bardak suya bir çay kaşığı içtim. Günde 1 içmeyi düşünüyorum
Geçmiş olsun. Benim de o boyutlarda var. Ben de ameliyat olmadım, bekarım. Bakalım ameliyatsız bir çözüm bulabilecek miyiz...Slm herkese. Benimde sol overde 7 cm cikolata kistim var.dr laparoskopi olmami onerdi. Bir kizim var.ben tekrar bebek sahibi olmak istiyorum laparoskopi olmadan önce gebe kalabiliyormuyum onu denemek istiyorum. Bununla beraber İngiliz karbonatı ocean balık hapi aldim.betaglukani da alicam.bu karbonatin zarari varmi acaba ?sabah aksam bir su bardagina bir caykasigi icilcek sanirim yorumlarda okudum.ameliyat olmaktan vazgectim simdilik iyi mi yaptim kötü mu bilmiyirum.
vısanne kullandımHaklısınız ben de bu konu da temkinliyim aslında yazıdğı şeyler de alternatif tıp ürünleri amerikada eczacı bir tanıdığm var araştırmadan tüketmem ama malesef modern tıp ve türkiye endometrium konusunda oldukça geri de her hastalığım da şifasını veriyor Allah inşallah buluruz
arkadaşlar bana da gittiğim çoğu doktor ameliyat dedi. geçici menapoz dedi tüp bebek dedi. her seferinde yıkıldım iki tane kıstım vardı sağda ve solda ve sağ tüpum de kapalı. umudum yoktu cevremde doktorlar da ameliyet tek çözüm dediler. ben bir tek Allaha güvendim bu hastalığı veren Rabbim şifasını da verir dedim . burdan hep sizinle konuşup paylaştım. Rabbim ol demiş benim haberim yokmuş dün gördüm ilk kez kalp atışlarını şu an bile kendimi tutamıyorum ağlıyorum bunu yazarken. Dua edelim Rabbim her duayı kabul eder
internetten gittgidiyor dan almıştım 80 adet kadar 7 tl ydi.Arkadaşlar bugün Dr a gittim tahlil yapıldı oh seviyem 6 çıktı. Bir ayı aşkın süredir karbonat içiyorum ama seviyem 6. Neden yükselmiyor ki. Moralim bozuldu. Bu idrarda ph ölçer kağıtları nereden temin edebilirim ve fiyatı hakkında bilgisi olan var mı. O kadar zaman karbonat içmeme rağmen 6 olmasına çok uzuldum
bir hafta önce alındı bebeğim. kalbi durmuş. burda sizinle paylaşmıştım hamile olduğumu fakat kaybettim
Allah sabir versin canim.bir hafta önce alındı bebeğim. kalbi durmuş. burda sizinle paylaşmıştım hamile olduğumu fakat kaybettim
10. haftamda öğrendimRabbim sabrını versin ve tez zamanda yeniden nasip etsin İnşaAllah kardeşim. Kaç haftalıktı kaybettiğinde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?