Çikolata kisti için karbonat

Geçmiş olsun bende aralıkta ameliyat oldum tup bebek deniycez bu ay canını sıkma tup bebek yaparsın 15 günlük bi tedavi gözünü korkutma kaç kistin kaç cm

Keşke ameliyat olmasaydın yaaa. Bekarsan doğum kontrol hapı kullansaydın keşke. Üzüldüm senin adına

Ameliyat olduğumda 10 cm.di daha sonra birkaç doktor 5 cm dedi iki doktor da 3.5 cm dedi, yani tam olarak ben de bilmiyorum.
Bana yıllarca doktorlar 1 adet 3 cm dediler sonra bir doktora daha gittim dediki 3 tane kistin var birbirlerinin arkalarında 4cm 3cm 2cm .sonra başka bir doktora gittim 4 tane kıstler birbirine yapışık şekilde toplam 5 veya 6cm civarında. Bakış açısı sanırım :))

Ben tek kist için ameliyat oldum ama açınca çok sayıda küçük endo varmış hepsini almışlar çok normal hepsi gorunmeyebiliyor şekil degistiriyorlar her adette

Ben tek kist için ameliyat oldum ama açınca çok sayıda küçük endo varmış hepsini almışlar çok normal hepsi gorunmeyebiliyor şekil degistiriyorlar her adette
Bende ameliyat oldum canım. Benimde tüpüm yapışıklıklar varmış

Arkadaslar adet dönemim olmamasına rağmen dün akşam wc ye gittiğimde peçeteye bir damla kan geldi çok az belli belirsiz ama daha önceden hiç olmamıştı. Çikolata kisti olanlarda olabiliyor mu bu durum. Öyle çok yoğun ara kanama filan değil sadece bir damla

Hayır bende olmadı hiç adet dönemi dışında kan olması gebeliktede gebe olmasanda tehlike sinyaliymiş doktora görünün bence hormonlarla ilgili olabilir

Hayır bende olmadı hiç adet dönemi dışında kan olması gebeliktede gebe olmasanda tehlike sinyaliymiş doktora görünün bence hormonlarla ilgili olabilir
Hamile Değilim canım ilk kez oldu bende böyle bişey. Yoğun bi kan değildi kan pihtisi şeklindeydi çok küçük bi damla kadar. Ama aklım takildi

Banada oluyor... Hatta daha bu sabah

Yumurta çatladığında az biraz kan gelmesi normal. Acaba o dönemdemisin?
Valla canım aslında takvime göre bi kaç gün daha var ama geçen ay adetim gecikmesi benim bu ay belki normale göre olacaksam yumurtlama günlerinde olabilirim. Normal şartlarda 3 4 gün var daha

ben çikolata kisti ameliyatı oldu 2 ay önce 2 aydır adetlerim ağrısız geçiyor ve çok düzenli demekki gerçekten kistler yüzünden ağrım oluyormuş bayılacak gibi oluyordum ben acile gidip iğne oluyodum..

Evet çikolata kisti adet Döneminde çok Ağrı yapar

Keşke ameliyat olmasaydın yaaa. Bekarsan doğum kontrol hapı kullansaydın keşke. Üzüldüm senin adına
mecbur olmak zorundaydım . çok geç bulundu ve 12cm çapındaydı bağırsağıma yapışıktı , patlama riski vardı , patlasaydı iki yumurtalığımı da kkaybedebilrdim. Bildiğin kumar gibi canım bu kist. Ameliyat olursan tekrar edebilio, ameliyat olmazsan patlayıp iç organlarına kadar yayılıp her yerde üreyebilio bu da daha tehlikeli hale getirio ... çok düşündüm çok araştırdım ... tekrar etmesi beni üzdü ama şuan küçük baskılanabilir yeter ki diğer yumurtalığım sağlam kalsın , aşılama ile allahın izne ile çocuğum olur.

Geçmiş olsun bende aralıkta ameliyat oldum tup bebek deniycez bu ay canını sıkma tup bebek yaparsın 15 günlük bi tedavi gözünü korkutma kaç kistin kaç cm
3cm çapında canım işte şimdi bskılayıp büyümesini engelleyecekler... İnşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine canım benim darısı başıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…