Geçmiş olsun bende aralıkta ameliyat oldum tup bebek deniycez bu ay canını sıkma tup bebek yaparsın 15 günlük bi tedavi gözünü korkutma kaç kistin kaç cmAynen canım sana katılıyorum , çikolata kisti diğer kistler ile karşılaştırılmamalı asla kaybolma yok olma söz konusu değil... Ameliyat olup tekrar nüksetmesi çok yüksek bi ihtimal , patlaması da aynı şekilde... Ameliyat olmayı kisti patlamaynlar ise şanslı... Ben işimi şansa bırakmadım ve ameliyat oldum aradan 5 ay geçti tekrar oluştu ... Bekarım ve 2.ameliyat olma söz konusu bile değil ... Tek şansım bebek ama işte evli değilimm o yüzden çok üzülüyorumiçim daralıo....
Keşke ameliyat olmasaydın yaaa. Bekarsan doğum kontrol hapı kullansaydın keşke. Üzüldüm senin adınaAynen canım sana katılıyorum , çikolata kisti diğer kistler ile karşılaştırılmamalı asla kaybolma yok olma söz konusu değil... Ameliyat olup tekrar nüksetmesi çok yüksek bi ihtimal , patlaması da aynı şekilde... Ameliyat olmayı kisti patlamaynlar ise şanslı... Ben işimi şansa bırakmadım ve ameliyat oldum aradan 5 ay geçti tekrar oluştu ... Bekarım ve 2.ameliyat olma söz konusu bile değil ... Tek şansım bebek ama işte evli değilimm o yüzden çok üzülüyorumiçim daralıo....
Canim senin karbonatla kaybolan kistin kaç cm di ?
Bana yıllarca doktorlar 1 adet 3 cm dediler sonra bir doktora daha gittim dediki 3 tane kistin var birbirlerinin arkalarında 4cm 3cm 2cm .sonra başka bir doktora gittim 4 tane kıstler birbirine yapışık şekilde toplam 5 veya 6cm civarında. Bakış açısı sanırım :))Ameliyat olduğumda 10 cm.di daha sonra birkaç doktor 5 cm dedi iki doktor da 3.5 cm dedi, yani tam olarak ben de bilmiyorum.
Ben tek kist için ameliyat oldum ama açınca çok sayıda küçük endo varmış hepsini almışlar çok normal hepsi gorunmeyebiliyor şekil degistiriyorlar her adetteBana yıllarca doktorlar 1 adet 3 cm dediler sonra bir doktora daha gittim dediki 3 tane kistin var birbirlerinin arkalarında 4cm 3cm 2cm .sonra başka bir doktora gittim 4 tane kıstler birbirine yapışık şekilde toplam 5 veya 6cm civarında. Bakış açısı sanırım :))
Bende ameliyat oldum canım. Benimde tüpüm yapışıklıklar varmışBen tek kist için ameliyat oldum ama açınca çok sayıda küçük endo varmış hepsini almışlar çok normal hepsi gorunmeyebiliyor şekil degistiriyorlar her adette
Hayır bende olmadı hiç adet dönemi dışında kan olması gebeliktede gebe olmasanda tehlike sinyaliymiş doktora görünün bence hormonlarla ilgili olabilirArkadaslar adet dönemim olmamasına rağmen dün akşam wc ye gittiğimde peçeteye bir damla kan geldi çok az belli belirsiz ama daha önceden hiç olmamıştı. Çikolata kisti olanlarda olabiliyor mu bu durum. Öyle çok yoğun ara kanama filan değil sadece bir damla
Hamile Değilim canım ilk kez oldu bende böyle bişey. Yoğun bi kan değildi kan pihtisi şeklindeydi çok küçük bi damla kadar. Ama aklım takildiHayır bende olmadı hiç adet dönemi dışında kan olması gebeliktede gebe olmasanda tehlike sinyaliymiş doktora görünün bence hormonlarla ilgili olabilir
Yumurta çatladığında az biraz kan gelmesi normal. Acaba o dönemdemisin?Hamile Değilim canım ilk kez oldu bende böyle bişey. Yoğun bi kan değildi kan pihtisi şeklindeydi çok küçük bi damla kadar. Ama aklım takildi
Banada oluyor... Hatta daha bu sabahArkadaslar adet dönemim olmamasına rağmen dün akşam wc ye gittiğimde peçeteye bir damla kan geldi çok az belli belirsiz ama daha önceden hiç olmamıştı. Çikolata kisti olanlarda olabiliyor mu bu durum. Öyle çok yoğun ara kanama filan değil sadece bir damla
Valla canım aslında takvime göre bi kaç gün daha var ama geçen ay adetim gecikmesi benim bu ay belki normale göre olacaksam yumurtlama günlerinde olabilirim. Normal şartlarda 3 4 gün var dahaYumurta çatladığında az biraz kan gelmesi normal. Acaba o dönemdemisin?
Adetin yakın mi canım. Benim adete bir ki gün kala lekelenmem olurdu ama adete 20 gün var daha ilk defa oldu. Böyle yogun bi kan değil ufacık bi pıhtı gibi. Sende de öyle mi oluyorBanada oluyor... Hatta daha bu sabah
Yok canim yakin degil, biteli bir hafta oluyorAdetin yakın mi canım. Benim adete bir ki gün kala lekelenmem olurdu ama adete 20 gün var daha ilk defa oldu. Böyle yogun bi kan değil ufacık bi pıhtı gibi. Sende de öyle mi oluyor
Benim de öyle canım. Çikolata kistinde ara kanama olayını duymuştum ben ama bu ara kanama değil lekenme olunca aklıma takıldı. Olabiliyormus demekkiYok canim yakin degil, biteli bir hafta oluyor
Benim de öyle canım. Çikolata kistinde ara kanama olayını duymuştum ben ama bu ara kanama değil lekenme olunca aklıma takıldı. Olabiliyormus demekki[/QUOT
Bence seninki yumurtlamadan oluyor canim yukarda denildigi gibi
Evet çikolata kisti adet Döneminde çok Ağrı yaparben çikolata kisti ameliyatı oldu 2 ay önce 2 aydır adetlerim ağrısız geçiyor ve çok düzenli demekki gerçekten kistler yüzünden ağrım oluyormuş bayılacak gibi oluyordum ben acile gidip iğne oluyodum..
mecbur olmak zorundaydım . çok geç bulundu ve 12cm çapındaydı bağırsağıma yapışıktı , patlama riski vardı , patlasaydı iki yumurtalığımı da kkaybedebilrdim. Bildiğin kumar gibi canım bu kist. Ameliyat olursan tekrar edebilio, ameliyat olmazsan patlayıp iç organlarına kadar yayılıp her yerde üreyebilio bu da daha tehlikeli hale getirio ... çok düşündüm çok araştırdım ... tekrar etmesi beni üzdü ama şuan küçük baskılanabilir yeter ki diğer yumurtalığım sağlam kalsın , aşılama ile allahın izne ile çocuğum olur.Keşke ameliyat olmasaydın yaaa. Bekarsan doğum kontrol hapı kullansaydın keşke. Üzüldüm senin adına
3cm çapında canım işte şimdi bskılayıp büyümesini engelleyecekler... İnşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine canım benim darısı başıma.Geçmiş olsun bende aralıkta ameliyat oldum tup bebek deniycez bu ay canını sıkma tup bebek yaparsın 15 günlük bi tedavi gözünü korkutma kaç kistin kaç cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?