- Konu Sahibi onuseviyorum
çikolata kistinden dolayı ameliyat oldum 7 ay sonra denedim ama naalesef olmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım paylaşımın için çok sağol,bendede var kist 4,5 cm ameliyat olmadan direk tüp bebek denicem,seni okuyunca içim rahatladı dedeğin gibi herkes konuşuyo,ameliyat olmadan deneme falan diye ama sendede olduğu gibi ameliyatın bi garantisi yokki.. inşallah sağlıcakla bebişini kucağına alırsın,darısı bizlerin başına artıkı.mutlu kal...merhaba bnde uzun zamndır c.kıstı var 5,5 cm ısı her ıkı yum dada laparoskopı oldum 3 ay ıcın de 5,5 yenıden cıktı tp bebek yaptırdım ve cok sukur altı aylık hamıleyım. kıstler sorun olusturur dusuk rıskın ck yusek felan dedeıler ve doktorum tup bebege baslamadan sansımın %10 oldugunu syledı ama yınede yılmadım.sonuc mukemmel cok sukur
hamılelıgım suana kadarda ck rahat gectı ınsallah sonrakı uc aımızda guzel olur.
netıcede sana dıyecegm UMUDUNU yıtırme ve doktoruna guzven cnku tedavı sırasında ck farklı seyler duyuyrsn adeta HER KAFADAN BIR SES CIKIYR
ınsallah hersey yolunda gıder ve sende ve dıger arkadaslarımda bu mutlu kervana katılır. harıka bı duygu onun ıcınde hareket ettıgını hıssetmek
bol sans opuldun
canım allaha şükür iyi gidiyor herşey.
transfer tarihi ya cumartesi ya pazartesi.hayırlısı bakalım.
canım tedavin nasıl gidiyor ?tranferin yapılmış olmalı,sonuc ne oldu?umarım herşey yolunda gidiyodur
ooy oyy oyy canım çok sevindim,allah sağlıcakla bebişini kucağına almak nasip etsin ..içime serin bi su serptin sabah sabah mutlu oldum...tedavi nasıl geçti zormuydu?eee anlat bakalım neler yaptın transfer sonrası falan ?..canım ben pozitif sonuç aldım allaha şükür....
darısı herkesin başına...Şeniz
canım çok sevindim yaa..inşallah bende ocak ayı için kendimi hazırlayabilirim..hayat felsefem genel anlamda poziftir ama iş bebişe gelince acabalar takılıyo işte..neyse bakalım hayırlısı herşey...kendine iyi bakcanım ben kendimi iyice hazırlayarak kısa protokolle başladım tedaviye.
doktorumun tavsiyesiydi tüp bebek.onu dinledim.
12 gün sürdü sonra transferim yapıldı.
transferden sonra evde dinlendim hiç iş yapmadım.
dışarı bile çıkmadım.ara sıra beyaz akıntım ve hafif sancı oldu.
allaha şükür sonunda muradıma erdim.rabbim bu mutluluğu her isteyene yaşatsın.
29 unda ilk kontrolüme gidicem inşallah...
benimde sol ovarimde 4 cm çapında çikolata kistim vardı..7 ay iğne tedavisi gördüm ama bırakır bırakmaz tekrar büyüdü.bu 7 ay içerisinde de bir kez aşılama denedik ama tutmadı.daha önceden de kendiliğinden oluşan bir gebeliğim vardı ama gelişmesidi için sonlandırıldı.geçen sene laparoskopi olmak için tüp bebek merkezine gittim,doktorumun tavsiyesi üzerine.ama ordaki prof. baktı ve ameliyat yapmayacağını çünkü ameliyatla yumurtalık rezervimin azalacağını söyledi.bende kabul ettim ve mikroenjeksiyon tedavisine başladık.ikizlerim şimdi 10,5 aylıklar..iyikide ameliyat olmadım çünkü en çok yumurtam kist olan tarafımdan toplandı ve doktorlar bile şaşırdı bu duruma:)...ben ameliyatı çok tavsiye etmiyorum tabii kistler çok büyük değilse ve tüp bebek tedavisi düşünülmüyorsa.
evet doğurdum canım:)..mikroenjeksiyonda yumurta ve sperm döllenip embriyo haline getiriliyor ve rahime enjekte ediliyor.tüp bebekten daha etkili bir yöntem yani.bence ameliyat olma,nerde yaşıyorsun?eğer ankara ya da istanbuldaysan bir tüp bebek merkeziyle görüşmeni tavsiye ederim.
benimde sol ovarimde 4 cm çapında çikolata kistim vardı..7 ay iğne tedavisi gördüm ama bırakır bırakmaz tekrar büyüdü.bu 7 ay içerisinde de bir kez aşılama denedik ama tutmadı.daha önceden de kendiliğinden oluşan bir gebeliğim vardı ama gelişmesidi için sonlandırıldı.geçen sene laparoskopi olmak için tüp bebek merkezine gittim,doktorumun tavsiyesi üzerine.ama ordaki prof. baktı ve ameliyat yapmayacağını çünkü ameliyatla yumurtalık rezervimin azalacağını söyledi.bende kabul ettim ve mikroenjeksiyon tedavisine başladık.ikizlerim şimdi 10,5 aylıklar..iyikide ameliyat olmadım çünkü en çok yumurtam kist olan tarafımdan toplandı ve doktorlar bile şaşırdı bu duruma:)...ben ameliyatı çok tavsiye etmiyorum tabii kistler çok büyük değilse ve tüp bebek tedavisi düşünülmüyorsa.