çikolata kisti olup direkt tüp bebek yapan var mı?

merhaba bnde uzun zamndır c.kıstı var 5,5 cm ısı her ıkı yum dada laparoskopı oldum 3 ay ıcın de 5,5 yenıden cıktı tp bebek yaptırdım ve cok sukur altı aylık hamıleyım. kıstler sorun olusturur dusuk rıskın ck yusek felan dedeıler ve doktorum tup bebege baslamadan sansımın %10 oldugunu syledı ama yınede yılmadım.sonuc mukemmel cok sukur
hamılelıgım suana kadarda ck rahat gectı ınsallah sonrakı uc aımızda guzel olur.
netıcede sana dıyecegm UMUDUNU yıtırme ve doktoruna guzven cnku tedavı sırasında ck farklı seyler duyuyrsn adeta HER KAFADAN BIR SES CIKIYR
ınsallah hersey yolunda gıder ve sende ve dıger arkadaslarımda bu mutlu kervana katılır. harıka bı duygu onun ıcınde hareket ettıgını hıssetmek
bol sans opuldun
canım paylaşımın için çok sağol,bendede var kist 4,5 cm ameliyat olmadan direk tüp bebek denicem,seni okuyunca içim rahatladı dedeğin gibi herkes konuşuyo,ameliyat olmadan deneme falan diye ama sendede olduğu gibi ameliyatın bi garantisi yokki.. inşallah sağlıcakla bebişini kucağına alırsın,darısı bizlerin başına artıkı.mutlu kal...

çok sevindimm canım bendede çikolata kisti sagda 2.5 solda 1 ve 2 cm çik. kisti var.bu ay tüp deniyoruz şuan 300 doz ganolef ve lukrin kullanıyorum.daha dün akşam ilk gan. vurdum.bakalım

arkadaşlar ben de bu amelıyat mı dırek tup bebek mı sorusuyla baya bı bogusuktan sonra bugun nette bı prof un yazısını okudum.amelıyat olup tup bebek yapan bı grupla amelıyat olmadan tup bebek yapan bır grubu teste tabı tutmuslar yurt dısında sonuc aynı cıkmıs.cok ılgınc geldı bana.amelıyat yapmak basarıyı cok fazla etkılememıs.burda yenı yaptıran kafasında soru ısaretı olan arkadaslar varsa ıclerı rahat olsun dıye yazıyorum.herkese sevgıler.

canım ben pozitif sonuç aldım allaha şükür....
darısı herkesin başına...Şeniz
ooy oyy oyy canım çok sevindim,allah sağlıcakla bebişini kucağına almak nasip etsin ..içime serin bi su serptin sabah sabah mutlu oldum...tedavi nasıl geçti zormuydu?eee anlat bakalım neler yaptın transfer sonrası falan ?..

canım ben kendimi iyice hazırlayarak kısa protokolle başladım tedaviye.
doktorumun tavsiyesiydi tüp bebek.onu dinledim.
12 gün sürdü sonra transferim yapıldı.
transferden sonra evde dinlendim hiç iş yapmadım.
dışarı bile çıkmadım.ara sıra beyaz akıntım ve hafif sancı oldu.
allaha şükür sonunda muradıma erdim.rabbim bu mutluluğu her isteyene yaşatsın.
29 unda ilk kontrolüme gidicem inşallah...

canım ben kendimi iyice hazırlayarak kısa protokolle başladım tedaviye.
doktorumun tavsiyesiydi tüp bebek.onu dinledim.
12 gün sürdü sonra transferim yapıldı.
transferden sonra evde dinlendim hiç iş yapmadım.
dışarı bile çıkmadım.ara sıra beyaz akıntım ve hafif sancı oldu.
allaha şükür sonunda muradıma erdim.rabbim bu mutluluğu her isteyene yaşatsın.
29 unda ilk kontrolüme gidicem inşallah...
canım çok sevindim yaa..inşallah bende ocak ayı için kendimi hazırlayabilirim..hayat felsefem genel anlamda poziftir ama iş bebişe gelince acabalar takılıyo işte..neyse bakalım hayırlısı herşey...kendine iyi bak

arkadaşlar bende uzun zamandır yaklaşık 7 yıldır bu kistlerle mücadele ediyorum 2 açık ameliyatım var ameliyatlardan sonra yine hemde hızlı bir şekilde büyüdüler. bu arada normal yolla bir kez hamile kaldım ancak onunda iki aylıkken kalbi durdu ve alındı. ardından ege ünv. tüp bebek denemem oldu 2010 haziranda sonuç negatif şimdi erol tavmerganla yeni deneme için başlangıç yaptım ne olur bilmiyorum hem kendim hemde herkes için sağlıklı ve hayırlı bebişler diliyorum. bu hastalıkla hamile kalbilen çok insan var hemde normal yolla tüp bebek deneyimleri hepimiz için yıpratıcı süreçler. bu arad bebek bekleyen anne adaylarını tebrik ediyorum darısı bizlerin başına...

arkadaşlar benimde solda 3 cm lik 2 tane birbirine yapışık çikolata kistim var.banada dr ameliyat dedi ve 2 dr daha gittim onlarada tüp bebek önerdi şimdi ne yapacağıma karar veremedim bu arada 2 tane kendiliğinden kaldığım gebeliklerim oldu ve düşükle sonuçlandı şimdi kafam çok karışık banada yardımcı olursanız sevinirim.

benimde sol ovarimde 4 cm çapında çikolata kistim vardı..7 ay iğne tedavisi gördüm ama bırakır bırakmaz tekrar büyüdü.bu 7 ay içerisinde de bir kez aşılama denedik ama tutmadı.daha önceden de kendiliğinden oluşan bir gebeliğim vardı ama gelişmesidi için sonlandırıldı.geçen sene laparoskopi olmak için tüp bebek merkezine gittim,doktorumun tavsiyesi üzerine.ama ordaki prof. baktı ve ameliyat yapmayacağını çünkü ameliyatla yumurtalık rezervimin azalacağını söyledi.bende kabul ettim ve mikroenjeksiyon tedavisine başladık.ikizlerim şimdi 10,5 aylıklar..iyikide ameliyat olmadım çünkü en çok yumurtam kist olan tarafımdan toplandı ve doktorlar bile şaşırdı bu duruma:)...ben ameliyatı çok tavsiye etmiyorum tabii kistler çok büyük değilse ve tüp bebek tedavisi düşünülmüyorsa.

benimde sol ovarimde 4 cm çapında çikolata kistim vardı..7 ay iğne tedavisi gördüm ama bırakır bırakmaz tekrar büyüdü.bu 7 ay içerisinde de bir kez aşılama denedik ama tutmadı.daha önceden de kendiliğinden oluşan bir gebeliğim vardı ama gelişmesidi için sonlandırıldı.geçen sene laparoskopi olmak için tüp bebek merkezine gittim,doktorumun tavsiyesi üzerine.ama ordaki prof. baktı ve ameliyat yapmayacağını çünkü ameliyatla yumurtalık rezervimin azalacağını söyledi.bende kabul ettim ve mikroenjeksiyon tedavisine başladık.ikizlerim şimdi 10,5 aylıklar..iyikide ameliyat olmadım çünkü en çok yumurtam kist olan tarafımdan toplandı ve doktorlar bile şaşırdı bu duruma:)...ben ameliyatı çok tavsiye etmiyorum tabii kistler çok büyük değilse ve tüp bebek tedavisi düşünülmüyorsa.

canım doğurdun yani ay maşallah tatlım canım mikroenjeksiyon nasıl bi şey tüp bebek değilmi bu beni bilgilendirirsen sevinirim canım bende ameliyat olmayı düşünmüyo gibiyim yani bana yardımcı olursan lütfen tatlım şimdiden teşekkürler.

evet doğurdum canım:)..mikroenjeksiyonda yumurta ve sperm döllenip embriyo haline getiriliyor ve rahime enjekte ediliyor.tüp bebekten daha etkili bir yöntem yani.bence ameliyat olma,nerde yaşıyorsun?eğer ankara ya da istanbuldaysan bir tüp bebek merkeziyle görüşmeni tavsiye ederim.

evet doğurdum canım:)..mikroenjeksiyonda yumurta ve sperm döllenip embriyo haline getiriliyor ve rahime enjekte ediliyor.tüp bebekten daha etkili bir yöntem yani.bence ameliyat olma,nerde yaşıyorsun?eğer ankara ya da istanbuldaysan bir tüp bebek merkeziyle görüşmeni tavsiye ederim.

canım ankaradayım tüp bebek merkezine gitmedim tüp bebekten ayrı bişey yani microenjeksiyon işlem aynı gibi ama tüp bebekten ne farkı var tatlım onu anlayamadım

ankaradaymışsın,bu açıdan çok şanslısın.bana sorarsan eğer iğneydi,haptı hiç uğraşma.aşılamada çok tavsiye etmiyorum çünkü tutma ihtimali %5..yaşın kaç bilmiyorum ama daha fazla gecikmeden ve kistin büyümeden tüp bebek merkeziyle iletişime geçmeni tavsiye ederim.ben anatoliada olmuştum tedavimi.

tüp bebekle mikroenjeksiyonun farkı şu..tüp bebekte yumurta ve sperm yan yana bırakılıp spermin yumurtayı döllemesi bekleniyor.mikroda ise sperm ve yumurta döllenip rahme konuluyor.umarım anlatabildim.

slm fırdos benim de sagda 3cm ,2cm ve 1cm olmak uzere 3 adet kist var.doktor laporoskopi önerdı.35 yasındayım.senın yas kac?

Back
X