- Konu Sahibi Jelybonsdf
-
bugun aradık 4 tane var dedı. yarın daha net olurmuş ama ınş ALLAH hayırlısıyla yarın transfer için çagırd. son tahlılkde progesteron yüksek demişti yaabelkı koymayabılırım demıştı hayırlısıyla ınş ALLAH bı sıkıntı olmaz . Rabbım hepımıze hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza almayı nasıp etsın..
Test günü ne kadar folibol coraspirin bide yuvarlak kaptan çıkan bir ilaç var. Protestan iğnesi ni iki katı oldu.bi progestan uukumu yapiyokiya transfer dem midir iğnedeN Mi çoook uykulu u
Kandiliniz mubarek olsun kizlar..buyuk ALLAH im hayirli saglikli evlat yada evlatlar versin hepimize INŞALLAH Transfer gunu ve ertesi gün leri nasıl gecirdiniz yatiyomusunuz..ben saat basi gibi kalkip dolasiyom evde... tavsiyeniz varmi ya kizlar.tedirginim cok ya ne yesem ne icsem nekadar yatop ne kadar kalksam..
Kandiliniz mubarek olsun kizlar..buyuk ALLAH im hayirli saglikli evlat yada evlatlar versin hepimize INŞALLAH Transfer gunu ve ertesi gün leri nasıl gecirdiniz yatiyomusunuz..ben saat basi gibi kalkip dolasiyom evde... tavsiyeniz varmi ya kizlar.tedirginim cok ya ne yesem ne icsem nekadar yatop ne kadar kalksam..
Şekerim Bende yedi cmlik cik.kist ameliyat oldum. buyuk ALLAH im bana da nasip etsin...duanizda unutmayın lütfen..Genelde uzaniyom.
İlk deneme. Ya uyurken yada uyanirken istemsiz olarak tam kasık bölgesini ani bir kasilmayla şiddetli kasiliyor ..tamda kasiklarya ..aklim hep orda ya.. özellikle gece sabaha karsi uyanirken aniden şiddetli bir kaslma giriyor. .
Huzursuz bir gece duygusal bir gun arada gözlerim doldu ve gunun sonuna yaklastim.yarin besinci gun kismetse .aşağıda neler oluyor acaba. Oluyormu olmadimi..olmicak mi.esime nedicem napacam nereye gitcem.gurbetdeyim annemlerr cok uzak. .şükür ler olsun buyuk ALLAHIM Adegilmi oyle bor kist ameliyatindan sonra. .yumutyamin olusmasi bile bir nimet çoook şükür.
Şekerim dört temmuz. Ama ben dayanamam iki temmuzda yani haftaya yaptiririm galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?