- Konu Sahibi Jelybonsdf
-
Kızlar pozitif çıktıçok mutluyum şükürler olsun destekleriniz için çok tesekkür ederim Allahım sizlerede yasatsın bu duyguyu inşallah
Kızlar pozitif çıktıçok mutluyum şükürler olsun destekleriniz için çok tesekkür ederim Allahım sizlerede yasatsın bu duyguyu inşallah
Tesekkür ederim canım darısı başına inşallah saclar yerinde duruyor çok şükürhayırlı olsun canımmm rabbim sağsalim kucağına almayıda nasip etsin inş.çok sevindim senin için saçlar ne alemde
Amin. Çok teşekkür ederim canın Rabbim isteyen herkesin senin de. Kucağına bebişlerini versin inşallahAminnn inşallah.Hayırlı olsun.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Tesekkür ederim canım darısı başına inşallah saclar yerinde duruyor çok şükürgözümü kırpmadım yalnız butun gece dua ettim hiç uyuyamadım çok şükür Rabbim sesimi duydu
Ben hiç aşılama yapmadım direk tüp bebek doktorun nasıl uygun görürse öle yap canım kist olunca aşılama pek mantıklı gelmiyo
Çok şükür iyiyim canım haftaya kese görmeye gidecez nasip olursa kisti biraz küçült benceyeni gittiğim doktor aşılama dedide ilk önceki doktorum hep tüp bebek diyordu beni neler bekliyor bilmiyorum çok korkuyorum 2,5cm kistim ön tedavi gerektirirmi bugün regl oldum kafam karışıkkk
bu arada canım nasılsınnn iyi gidiyormu herşey bebek nasıl gittinmi doktora
Çok şükür iyiyim canım haftaya kese görmeye gidecez nasip olursa kisti biraz küçült bence
ALLAHIM Bebişine kavuştusun seni hemen inşallah
Merhaba arkadaşlar.Bana tüp bebekte uzun protokol uygulancak.Lucrin iğnelere başladım.Bugün 3. günüm .Adet olunca doktora gitçem.Lucrin adeti kaç gün geciktirir?
Benim hiç bilgim yok canım..hayırla sonuçlansın inş.bende 30 nisanda kan tahlillerim yapılcak sona iğnelere başlıycaz.ne tahlilleri istiyolr canım anlatırmısın bana biraz
Amin canım inşallah.Kan tahlili yapıp e2, lh değerlerine bakıyorlar.Bu değerler yumurtalık rezervleri hakkında bilgi veriyor.Yumurtalık rezervine göre doktor uzun protokol mu yoksa kısa protokol mü uygulayacağına karar veriyor.Doktorum beni muayene etti,rahim filmi çekti ve sperm testi istedi.
Ayy benim rahim filmim var tekrar istermiki.gecen yaz cektirmiştim
Bilmiyorum ki canım.6 ayı geçmiş belki ister.Çünkü benim doktorum tüp bebeğe başlıycaz dediğinde rahim filmin ne zaman çekmiştik diye sordu.Benimki 2 ay önce çekilmişti.İnşallah sanada tekrar çektirmez
Merhaba arkadaşlar.Bana tüp bebekte uzun protokol uygulancak.Lucrin iğnelere başladım.Bugün 3. günüm .Adet olunca doktora gitçem.Lucrin adeti kaç gün geciktirir?
canım sen lucrini ayda kaç kez kullanıyorsun bana da dr.verdide tek günlük sanıyordum öyle değilmi
Hayır canım ben lucrine adetin 21.günü başladım.Hergün vurdum iğneyi.7.iğneden sonra yani dün akşam adet oldum.Yarın sabah doktora gidicem .doktor muayene edicek ve diğer iğneyi yazıcak.Ama bütün tedavi boyunca lucrine devam demişti doktorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?