- Konu Sahibi Jelybonsdf
-
hayırlı olsun canım inşallah bebişin bu tedavinde sana gelir kalitei yumurtan olsun hangi iğneyi kullanıyorsunBen lucrin kullanımının 7.günü adet oldum.Adetin 3.günü doktora gittim yumurta geliştirici iğnelere başladım.4.günüm bugün.Yarın tekrar kontrola gitcez.
canım bu bal çrek otu hakkında olumsuz birşey duymuştum birşeyi yüksek tutuyordu tam hatırlamıyorum ama bence kullanma yada biraz araştr istersenKızlar ben bu ay bal çörekotuda yemek istiyorum.ne zaman yemeye başlasam??yumurta geliştirici iğnelere başlayıncamı başlayım bal çörekotu karışımına.iğnelerle beraber yapan varmı?
hayırlı olsun canım inşallah bebişin bu tedavinde sana gelir kalitei yumurtan olsun hangi iğneyi kullanıyorsun
Aminnnn canım inşallah.İnşallah senin bebişinde sana gelir.Ben gonal f kullanıyorum 250 ml birde 0.5 ml lucrin kullanıyorum
hayırlı olsun canım inşallah bebişin bu tedavinde sana gelir kalitei yumurtan olsun hangi iğneyi kullanıyorsun
canım bu bal çrek otu hakkında olumsuz birşey duymuştum birşeyi yüksek tutuyordu tam hatırlamıyorum ama bence kullanma yada biraz araştr istersen
Ewet kızlar:)tedaviye başlamış bulunmaktayım.kan tahlillerim yapıldı bugün.10 gün lucrin iğne kullancam.bu iğne yumurtanın erken çatlamasını önleyecek galiba bide kistler varsa onlarıda baskılıyomuş..adet oluncada tekrar doktora gitcem yumurta geliştirici iğnelere başlıycaz.
kızlar bende 3 aylık bi menepoza sokulacam ayın 8de iğnemi vuracam buradki doktorlar bana ön tedavisiz tüp bebek yapacaktılar gitmedim
yeni doktorum menepoza sookuyor beni sordum ona kistim 2,5cmlik direk yapıyorlar diye küçüktü diye tedavi gerekmez dendi bana
oda rahimde görünmeyen küçük küçük kistlerde oluyor dedi başarı şansımız artsın diye menepoza girmemi istedi 3 aylık menepozdan sonra menegon kullanacam
bu arada ilacımın ismi lucrin depot 3.75lik ve ben şimdiden çok korkuyorumm strese girdim daha önümde 3 ay var ama stresi çok büyük
geçen ay aşılama yaptırmaya başladığımda çikolata kistim olduğunu öğrendim.doktor net olarak bilemeyiz açıp bakmak lazım desede 1,5cm lik çikolata kistim var.aşılamam olmadı.daha önce de 1 tüp bebek deneyimim var o da negatif.şimdi 1 ay ara verdik.yaza tekrar tüp bebek yaptırmak dileğimiz tabi olursa.aslında bi belirtim yok adet sonrası kanamam kahverengi olarak devam ediyor yaklaşık 2 gün böyle sürüyor.şimdi ne yapmalıyım.tüp bebek adına çikolata kisti olan biri başarılı olabilir mi?bu yolda bana ne önerirsiniz??
HAyırlı olsun arkadaşım...hangi merkezde nerde yaptırıyorsun?
bu ilacı bende kullanmıştım canım kisti baskılasın diye ama vucüt olumsuz karşıladı ...doktor ilacı bıraktırdı
canım çikolata kistinin etkilediğini söylüyorlar ama tabi her şey kısmet kısmetinde varsa kimse onu engelleyemez...
benim lucrin depot 3.75lik bu menepoza sokuyor canım seninde aynımı başka bi lucrin daha varmış onla adet görülüyorrmuş hatta hamile kalan bile olmuş
demek ki seninkiyle adet görülüyormuş
amin canım hepimizinki hayırlısıyla gelir inşallahhayırlı olsun canım inşallah bebişin bu tedavinde sana gelir kalitei yumurtan olsun hangi iğneyi kullanıyorsun
Aminnnn canım inşallah.İnşallah senin bebişinde sana gelir.Ben gonal f kullanıyorum 250 ml birde 0.5 ml lucrin kullanıyorum
HAyırlı olsun arkadaşım...hangi merkezde nerde yaptırıyorsun?
bu ilacı bende kullanmıştım canım kisti baskılasın diye ama vucüt olumsuz karşıladı ...doktor ilacı bıraktırdı
ne gibi olumsuzluklar oldu canım acaba benim vucut nasıl karşılar
canım çikolata kistinin etkilediğini söylüyorlar ama tabi her şey kısmet kısmetinde varsa kimse onu engelleyemez...
Canım bi sorum olcak lucrini nerde saklıyosun buzdolabindamı??oda sıcaklığı yazıyo üstünde bende dolaba koymadım ama kararsız kaldım
canım benimki tek kullanımlık diye daha almadım oda sıcaklığı diyorsa sende öyle sakla
bu arada damla şeklinde kanamayla ilgili hiç bir bilgim yok canım
canım ilaç yüzünden bir ayda 2 defa adet oldum kanamalar oldu...(((
bir gün geç kalmadan bir şey olacağını düşünmüyorum canım...kisti baskılamasına sevindim kaç cm senin kist?
Kızlar ben kullanıcı adımı değiştrdim.tedavimi kimse bilmiycek akraba fln.tesadüf olmasın diye değiştirdim:)eski yazılarımdan anlayın kim olduğumu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?