Çikolata kisti olup tüp bebek yaptıranlar

Ben lucrin kullanımının 7.günü adet oldum.Adetin 3.günü doktora gittim yumurta geliştirici iğnelere başladım.4.günüm bugün.Yarın tekrar kontrola gitcez.
hayırlı olsun canım inşallah bebişin bu tedavinde sana gelir kalitei yumurtan olsun hangi iğneyi kullanıyorsun
Kızlar ben bu ay bal çörekotuda yemek istiyorum.ne zaman yemeye başlasam??yumurta geliştirici iğnelere başlayıncamı başlayım bal çörekotu karışımına.iğnelerle beraber yapan varmı?
canım bu bal çrek otu hakkında olumsuz birşey duymuştum birşeyi yüksek tutuyordu tam hatırlamıyorum ama bence kullanma yada biraz araştr istersen

yok canım kullanmıycam zaten...iğnelerle beraber belki yan etkisi fln olur vazgeçtim

tüp bebek yaptırırken geçen yaz doktor bana kistin var demedi.olsa söylerdi diye düşünüyorum.mart ayında doktora gittik aşılama için 1 ay doğum kontrol hapı verdi.nisanda gittiğimizde çikolata olabilir açıp bakmadan bişe diyemem dedi.ama öle bile olsa tadaviyi etkilemez dedi ve aşılamam da tutmadı zaten.söylediğine göre 1,5 cm.hiç bi kan ya da renkli ultrason demişler kızlar burda yapılmadı.kafam karışık ne yapıcam bilmiyorum.yaza tüp diyorum ama ümidim yok ki.

HAyırlı olsun arkadaşım...hangi merkezde nerde yaptırıyorsun?

bu ilacı bende kullanmıştım canım kisti baskılasın diye ama vucüt olumsuz karşıladı ...doktor ilacı bıraktırdı

canım çikolata kistinin etkilediğini söylüyorlar ama tabi her şey kısmet kısmetinde varsa kimse onu engelleyemez...

Ankarada genart tüp bebekte yaptırıyorum canım

benim lucrin depot 3.75lik bu menepoza sokuyor canım seninde aynımı başka bi lucrin daha varmış onla adet görülüyorrmuş hatta hamile kalan bile olmuş
demek ki seninkiyle adet görülüyormuş

Canım bi sorum olcak lucrini nerde saklıyosun buzdolabindamı??oda sıcaklığı yazıyo üstünde bende dolaba koymadım ama kararsız kaldım

Kızlar ben şimdi sadece lucrin kullanıyorum.bugün adetimin 4. Günü.kan verdim bugün.sonucumu doktorum aldı kist güzel baskılanmış çok minik dedi engel olmayacak inş dedi.carşamba günü yani adetimin 6. Günü cagırdı.yumurta geliştirici iğnelere başlıycaz.ama araştırdım biraz intte.herkes en geç 5. gün başlamış.geç kaldıkmı diye korkuyorum???doktorumada güveniyom ama...

Kızlar ben doktordan çıktım pazar günü iğnelerime başlıyoz yumurta geliştirici.iğnelerimi aldım gününü bekliycem:)bi an önce olsun bitsin hamile olayım:))pazar günü adetin 10.günü oluyo niye o zamana bekletiyo doktor sormayı unuttumdoktorum yanına girince aklımda ne varsa ucuyo gidiyo

Kızlar ben kullanıcı adımı değiştrdim.tedavimi kimse bilmiycek akraba fln.tesadüf olmasın diye değiştirdim:)eski yazılarımdan anlayın kim olduğumu:)

Kızlar iğnelerime başladım.gonal f,merional ve lucrin.göbeğimde yer kalmayacak 3 iğne birden oluyorum..kızlar canım acıyo iğneler vurulurken.ama herşey canımın canı için:)katlanırım.yeterki beni daha çok bekletmesin:)

canım hayırlı olsun iğnelerin tedavin hayırlı haberler verirsin inşallah şeker ben anladım sensin
ilaçların ne kadar tuttuuu

Endometriozisi olan ve bir türlü gebe kalmayı başaramayan annelere umut olurum diye hamile olduğumu sizinle paylaşmak istedim. İleri aşama endometriozisim vardı yani 14 yıldır birlikte yaşadık. 4 kez tüp bebek denedim. Kısa, Uzun, Ultra uzun protokolleri ve bir de dondurulmuş denedim. Hepsinde sonuç malasef hep hüsrandı. Çok isyan ettiğim, ağladığım günler oldu. En sonunda doktorum ameliyatı önerdi ve 6 ay için şans verdi bana. Ocak ayında ameliyat oldum. Ocaktan sonraki her adet dönemimde ruhum işkence çekti. Bir türlü hamile kalamıyordum. Bu sürede geçen ay yogaya başladım ve anne olmaya neden bu kadar takıntı haline getirdiğimi anlayabilmek için psikologa gitmeye başladım. Kafamdaki planım kalan son 2 ayı böyle geçirmek ve ağustosta yeniden tüp bebek macerasına başlamaktı. Ama bugün hamile olduğumu öğrendim. 4+3 günlük:)) Anladım ki, hem ruh hem beden gergiblikten ve kaygıdan kurtulunca hamile kalınabiliyormuş:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…