- Konu Sahibi Jelybonsdf
-
KıZlar ben cezalıydım:) yeni bitti.gelişmeleri yazayım size.15 e yakın yumurtam vardı dün ultrasonda baktığımızda.ama tabi hepsi olgun değil.en küçükleri 12-14 ml arasıydı.sona öğleden sona ewe geldik biz.kan vermiştim bide son kontrol için.doktorum sonucu almış aradı beni.bi hormonunda yükselme var biraz hemen son kez gonal f yap 112,5 dedi.gece 1.30 da catlatma iğne yap carşamba 12 de toplayacaz dedi.ben tabi panikten hangi hormon yükselmiş soramadım.hemen gonal f yaptım ama 112,5 çıkmadı iğne 100 yaptım.doktor sorun olmaz dedi.gece 1.30 dada çatlatma iğnemi yaptık.yarın 12de hastanede hazır olacam kızlar heyecanlıyım...sorum olcak size.dünkü küçük yumurtalarım yarına kadar büyümüş olurmu 2 günde değişiklik olurmu boyutlarında???
Endometriozisi olan ve bir türlü gebe kalmayı başaramayan annelere umut olurum diye hamile olduğumu sizinle paylaşmak istedim. İleri aşama endometriozisim vardı yani 14 yıldır birlikte yaşadık. 4 kez tüp bebek denedim. Kısa, Uzun, Ultra uzun protokolleri ve bir de dondurulmuş denedim. Hepsinde sonuç malasef hep hüsrandı. Çok isyan ettiğim, ağladığım günler oldu. En sonunda doktorum ameliyatı önerdi ve 6 ay için şans verdi bana. Ocak ayında ameliyat oldum. Ocaktan sonraki her adet dönemimde ruhum işkence çekti. Bir türlü hamile kalamıyordum. Bu sürede geçen ay yogaya başladım ve anne olmaya neden bu kadar takıntı haline getirdiğimi anlayabilmek için psikologa gitmeye başladım. Kafamdaki planım kalan son 2 ayı böyle geçirmek ve ağustosta yeniden tüp bebek macerasına başlamaktı. Ama bugün hamile olduğumu öğrendim. 4+3 günlük:)) Anladım ki, hem ruh hem beden gergiblikten ve kaygıdan kurtulunca hamile kalınabiliyormuş:))
Kesinlikle olur merak etme..En az 12-13 yumi toplanır sendenn..hayırlı olsun tedavin..E2 yükselmiştirr hayırlısı ile opun güzel geçsin inş..
KıZlar ben cezalıydım:) yeni bitti.gelişmeleri yazayım size.15 e yakın yumurtam vardı dün ultrasonda baktığımızda.ama tabi hepsi olgun değil.en küçükleri 12-14 ml arasıydı.sona öğleden sona ewe geldik biz.kan vermiştim bide son kontrol için.doktorum sonucu almış aradı beni.bi hormonunda yükselme var biraz hemen son kez gonal f yap 112,5 dedi.gece 1.30 da catlatma iğne yap carşamba 12 de toplayacaz dedi.ben tabi panikten hangi hormon yükselmiş soramadım.hemen gonal f yaptım ama 112,5 çıkmadı iğne 100 yaptım.doktor sorun olmaz dedi.gece 1.30 dada çatlatma iğnemi yaptık.yarın 12de hastanede hazır olacam kızlar heyecanlıyım...sorum olcak size.dünkü küçük yumurtalarım yarına kadar büyümüş olurmu 2 günde değişiklik olurmu boyutlarında???
Hayırlarla döllensinler tutunsunlar:)
20 yumurtam toplandı kızlar büyüklü küçüklü...cumartesi yada pazartesi transfer edilcekler.yani 3. Yada 5. Gün.inş 5. Güne kadar dayanır kuzularım sona yola benimle dewam ederler
canım hayırlı olsun inş.tutunur 20 yumurta toplanmışsa ne yapılacak o yumurtalara birde kaç embriyo tansferi yapılacak canım
Kaliteli yumurtalar döllenecek canım galiba 2 tane transfer edilcek
canım yaşın kaçtı ilk tüp bebekte 1 tane veriliyor diye duymuştumm bende 2 taneden yanayım inş.benim doktorda 2 tane transfer eder
merhaba kızlar bugün transferimin 12.günü.Allaha çok şükür hamileyim.Darısı sizlerin başına inşallah
Ayy canım inan bana çook sewindim:))nasıl bi duygu azıcık anlatsana.şoktasındır:)
Kızlar bi sorum olcak cvplarsanız sevinirim.transferden sona bebeğşn tutunması için iğne yada jel kullanılıyomuş.siz ne kullandınız.transferden sona 3 gün en az dinlenmk istiyorum.iğneleri yaptırmak için yol gitmek istemiyorum inş jel verirler bana.bide hamile olanlar transferden sona neler yaptılar yazabilirlermi:))
Bana doktorum transferden sonra iğne verdi.Bugün gebe olduğumu öğrenince jel verdi iğneyi kesti.İğneyi vurdurmak için ne kadar yol gitçeksin ki?Benim transferim cumartesi oldu.cumartesi ve pazar yattım.Pazartesi işe gittim.Sadece ağır iş yapmadım.Onun haricinde günlük yaşantıma devam ettim ben.Günlük yürüyüş yaptım.Bol su içtim ve transferden sonra 4 gün hergün ananas yedim[/QUOTE yok canım sağlık ocağı uzak değil 5-10 dklık mesafe ama nerdiven inip çıkmak zararlı olmazmı?transferin ilk gününden itibarenmi iğnelere başlanıyo canım.2 gün yattım demişsinya iğnelere ne zaman başladın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?