Çikolata kistleriyle tüp bebeğe düşüşüm :)

Bu hikayeler anca masallarda olur..
Sizin masal anlayışınıza şaşırdım. Kimseyi demoralize etmeye hakkınız yok. Gayet yaşanan hatta şu an hamile olan eşimin kuzeninden bahsettim. Korunmuyorduk yeni doğurduğum için onu duyunca hemen korunmaya başladım mesela. Hiçbir şey imkansız değil kendi mutsuzluğunuzu başka yerde yaşayın. Konu sahibi ve diğer arkadaş da inşallah güzelce sürecini tamamlayacak.

Yaşıyorum merak etmeyin. Size de bu kinli bakışınız ve hayatınız ile mutluluklar dilerim

İkinizin yaşadıklarının ortaya karışık hali benim yaşadıklarım özelden yazacağım

bende de sol tarafta 3.5 cm var doktorun visanne başlattı küçülmesi için sizin doktorunuz ilaç başlattı mı

Maalesef hikayelerimiz benzer... biz de 2 yıl kadar bebek istemedik ve isteyince hemen olacağından çok emindik :) korunmayı bırakınca şok olduk tabii, 1 ay, 3 ay, 5 ay derken ben doktora gittim ve sol yumurtalıkta 2,5 cm çikolata kisti... doktorum tek taraflı olduğu için tedavinin aciliyeti olmadığını ama 1 yılın sonunda hala bebek sahibi olamazsak kontrole gitmemi istedi. gittim, amh 1,54'e düşmüş.. artık tedaviye başlamamız gerektiği söylendi. sol tüpte hafif daralma olsa da sağ yumurtalık ve tüplerin temiz olması nedeniyle aşılama tedavisi uygun görüldü, sürece başladık. başarı şansı, sağlıklı 2 bireyin gebelik şansına yakınmış, %15 filan... tutarsa çok şanslıyız demektir dedi doktorum. Biz sgk raporuyla süreci yürütüyoruz bu nedenle 2 aşılamadan sonra tüp bebek sürecine başlayabileceğiz... ilk aşılama sürecim bu hafta test yaptırınca son bulacak. sonrasında neler olacak bilmiyorum... bebek sahibi olamamanın yanında çikolata kistinin verdiği başka sıkıntılar da cabası tabi ama bebek sürecine girince diğer sorunlar geri plana atıldı bende hemen

bu derdi ancak yaşayan bilir. burada yazanları okumak, konuşup paylaşabilmek çok kıymetli. Umarım buradaki herkes en kısa zamanda bebeğini sağlıkla kucağına alır <3

A
Amin inşallah benim ameliyat zorunlu küçükler de büyümeye başlamış başımın belaları cuma günü yumurta toplamam olacak bugün 12 ye kadar yumurta saydılar embriyolarımı dondurup ameliyat sürecine geçeceğim artık. Doktorum bana da hemen tüp bebek sürecine almayacak. 6 ay kendiniz doğal yolla deneyin dedi ameliyattan sonra yüzde 30 olumlu dönüş oluyormuş. Olmazsa gelin dedi. Bakalım artık. Umarım siz de ilk aşılamanızda pozitif sonucu görürsünüz gerçekten yaşamayan bilemez. Ben de kendime o kadar güveniyordum ki çocuk olamayacağı olasılığı beni mahvetti. Umarım tez vakitte isteyen herkese hayırlısıyla nasip olur

Canım çok sevindim maşallah 12 yumurta gayet iyi. 5. güne kadar hepsini takip et inşallah hepsi 5’e gider gitmezse tekrar bir yumurta toplama yap naçizane tavsiyem

Amin amin. Ben de öyle kendimden emindim işte, birden tüp bebek sürecinde buldum kendimi :) neyse ki imkansız filan demedi doktorlar, bir şekilde çocuk sahibi olmamız mümkünmüş allahın izniyle. Ben artık buna şükrediyorum. Yavrucuklar da çok bekletmeden gelsin ama

Canım çok sevindim maşallah 12 yumurta gayet iyi. 5. güne kadar hepsini takip et inşallah hepsi 5’e gider gitmezse tekrar bir yumurta toplama yap naçizane tavsiyem
Ay tekrar süreci başa sürmek beni çok yoracak gibi hormonlar mahvetti beni günde iki farklı iğne vuruluyorum toplamı 300 doz bi de kistim çok büyüdü artık ameliyata gün sayıyorum inan. Yumurta toplamada görülenden daha çok toplarız dediler bakalım inşallah yeterli olur

İnşallah kuzucum şundan dedim benden 9 yumurta toplanmıştı ama birini 3. günde dondurduk kalanların hepsi 5. güne gidemediler imha ettik maalesef. O yüzden eğer 5. güne giden azsa bence bir tur daha opu olmak en mantıklısı. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Doğru söylüyorsun bakalım süreç nasıl işleyecek inşallah gerek kalmaz

Güncelleme: opu dan sonra kustum, midemde sadece meyvesuyu olmasına rağmen 3-4 posta şeklinde ne var ne yoksa çıkardım. Karnıma sanki bıçaklar saplanır gibi bir ağrı iki büklümüm hala öğlenden beri geçmedi. Kaç yumurta toplandığı söylenmedi. Pazartesi günü embriyolog arayıp bilgi vereceklermiş. Az kanamalı bol ağrılı iki büklüm şekilde günü tamamlıyorum. Operasyona girdiğim diğer üç kadın güle oynaya çıktılar inşallah tüm bu yaşadıklarım normaldir

En az 6-8 saat aç susuzdun dimi, ben 3 kere oldum gayet kolaydı benim için, inşallah diğer süreçleri sorunsuz geçersin

En az 6-8 saat aç susuzdun dimi, ben 3 kere oldum gayet kolaydı benim için, inşallah diğer süreçleri sorunsuz geçersin
Aynen gece 12 den operasyon saatine kadar hiçbir şey yemedim 9 gibi içeri aldılar 10:20 de işleme aldılar. İşleme başlamadan bunda çok yumurta toplayacağız diğerleri gibi değil dediler. Belki de ondan böyle yoğun bir ağrı yaşadım. Bununla avutuyorum kendimi

Olabilir en azından yaşadıklarına değer

Eveetttt 13 döllenmiş yumurtadan 5.güne ulaşabilen yavrucaklarımın sayısı 6 olmuş
Kalitelerini biliyorum ama hiçbir fikrim yok belki sizin vardır diye yazıyorum
4AA 4BA 3BB 3AB 3AB 2AC
Beklenen adet tarihimden 10 önce regl oldum. Opudan sancısından belliydi ameliyata girebileceğimi söyledi doktorum

Herşey gönlünce olsun canım ameliyatın başarıyla geçsin bir an önce trasferini olup ve bebeğine kavuşmanı dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…