Doğal yolla oldu kendimi tamamen tüp bebeğe yönlendirmiştim. Doktor Ocak ayına kadar bekle ameliyattan sonra olma olasılığı çok yüksek demişlerdi de inanmamıştım bize de büyük sürpriz olduCanım benim o kadar sevindim ki. Doğal yolla mı oldu yoksa transfer mi oldun
Çok sevindim ben ameliyat olmadım kistlerim duruyor hala ama ovulasyon testinde hiç pik göremiyorumDoğal yolla oldu kendimi tamamen tüp bebeğe yönlendirmiştim. Doktor Ocak ayına kadar bekle ameliyattan sonra olma olasılığı çok yüksek demişlerdi de inanmamıştım bize de büyük sürpriz olduovulasyon testiyle takip ettim ilk kez
Ben ilk kez yaptığım için kistle testlerim nasıl olurdu yorumunda bulunamıyorum. Doktorlar alınmasını tavsiye etmiyor di mi kistlerinizinÇok sevindim ben ameliyat olmadım kistlerim duruyor hala ama ovulasyon testinde hiç pik göremiyorum
Evet benim amh düşük çünkü 0.88 o yüzden tavsiye etmiyorlarBen ilk kez yaptığım için kistle testlerim nasıl olurdu yorumunda bulunamıyorum. Doktorlar alınmasını tavsiye etmiyor di mi kistlerinizin
Çevremde ve okulumda bir sürü tüp bebek annesi öğretmen arkadaşlarım var işin içine girmeyince anlamıyordum ama yaptıkları çok zor bir şeymiş gerçekten ben psikolojik olarak mahvolmuştum ilk aşamasında bile yaşınız gençti diye hatırlıyorum lütfen vazgeçmeyin denemeye devam edin hayatın bize ne getireceğini bilemeyiz Bursa’da hangi merkeze gitmiştinizEvet benim amh düşük çünkü 0.88 o yüzden tavsiye etmiyorlar
Eurofertil'de yaptırdım ama hiç memnun kalmadım. Kendime zaman verdim yıl sonuna kadar negatif bir durumda muhtemelen Osman Develioğlu'na gideceğim.Çevremde ve okulumda bir sürü tüp bebek annesi öğretmen arkadaşlarım var işin içine girmeyince anlamıyordum ama yaptıkları çok zor bir şeymiş gerçekten ben psikolojik olarak mahvolmuştum ilk aşamasında bile yaşınız gençti diye hatırlıyorum lütfen vazgeçmeyin denemeye devam edin hayatın bize ne getireceğini bilemeyiz Bursa’da hangi merkeze gitmiştiniz
İnşallah hiç ihtiyacınız kalmadan hayırlısıyla gebelik haberinizi alırsınızEurofertil'de yaptırdım ama hiç memnun kalmadım. Kendime zaman verdim yıl sonuna kadar negatif bir durumda muhtemelen Osman Develioğlu'na gideceğim.
Çok teşekkür ederim inşallahİnşallah hiç ihtiyacınız kalmadan hayırlısıyla gebelik haberinizi alırsınız
Siz de hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah Allah gönlünüzdekini versin çabanızı karşılıksız bırakmasın inşallahben de bu ay tüp bebek tedavisine başladım, max düzeyde ilaçlar kullanmama rağmen (amh 1,54) 9 yumurta elde edilebildi, ve 3 tanesi 3.güne gitti. Endometriozisin etkisi mi bilmiyorum bu olanlar. dondurduk 3 embriyoyu, 2 ay sonra transfer yapılacak.curlymia sizin doğal yoldan gebe kalmanıza inanın çok mutlu oldum. inşallah sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi <3 doktora gittiniz mi öğrendikten sonra?
Ah çok heyecanlııı. Buraya kadar sıkıntı çektiniz ama bundan sonrası tıkır tıkır yolunda ilerlesin inşallah :)Siz de hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah Allah gönlünüzdekini versin çabanızı karşılıksız bırakmasın inşallahevet kese için randevu aldım beklemedeyim
Amin inşallah çektiğimiz tüm sıkıntılara değsin :) inanın haberi aldıktan sonra çektiğim hiçbir sıkıntıyı ne hatırladım ne aklıma geldi. İnşallah siz de mutlu haberi hemen alırsınızAh çok heyecanlııı. Buraya kadar sıkıntı çektiniz ama bundan sonrası tıkır tıkır yolunda ilerlesin inşallah :)
Hayırlı olsun çok şükür nasip olmuşAmin inşallah çektiğimiz tüm sıkıntılara değsin :) inanın haberi aldıktan sonra çektiğim hiçbir sıkıntıyı ne hatırladım ne aklıma geldi. İnşallah siz de mutlu haberi hemen alırsınız
Ah çok sevindim sizin adınıza çok şükür nasip olmuş size de çikolata kisti insanı ister istemez umutsuzluğa düşürüyor ne kadar ağladığımı bir ben bilirimHayırlı olsun çok şükür nasip olmuş9 yıllık evliyim 7 yaşında kızım var bir yumurtamda çikolata kistin vardı kızımdan önce laparskopi oldum tüplerim açıldı kistime dokunmadılar ve hemen ameliyatın üstüne hamile kaldım ilk ay kimyasal sonraki ay kızım oldu elhamdülillah iki yıl korunduk sonra korunmayı biraktık ve 5 yıl bekledik olmadı muayne falan olduk ve iki yumurtalığmda da çikolata kisti olduğnu öğrendik illet çoğalmıştı yumurtalığmda amh 8.08 ileri derece pcos.. neyse süreç aynı sizin ki gibi oldu tüp bebek merkezi önce opu sonra ameliyat dedi tamam dedik opuda 36 yumurta toplandı maalesef pcos olunca yumurta çok ve sağlıksız oluyor bende sizin gibi ağrıdan kusmalardan karın şişknliğinden tansiyon düşmelerinden ölecek gibiydim pcoslar böyle kötü geçiriyor.. Ve 36 yumurtanın sayısı ilk gün 6 ya düştü 2 orta/4 çok iyi kalite ve 5. Güne orta kalitelilerim gelemedi ama binlerce şükür 4 adet 4AA yumurtam oldu doktor bu durumdan çok memnundu. Amelyt hazırlığı yapacak iken doktor hoop seni ameliyat etmeyeceğim dedi ben ameliyat olmak istiyordum halbuki evet 4 bebeğim donuktu ama ameliyattan sonra kalabilme umudum vardı doğal yollardan olur belki diye düşünüyordum.. doktor beni dinlemedi ve yumurtalarının kalitesi çok güzel lütfen 1 transfer gerçekleştirelm hatta espiriyle ‘belki yangından mal kaçırır gibi hamile kalırsın belli mi olur’ dedi gülüşmüştük bayağı. Ve transferim gerçekleşti çok şükür bin şükür pozitf sonucu aldım dün kese görmeye gittim haftaya kalp atışı için gideceğim dualarınıza talibim Rabbim hamile olanlara sorunsuz bir şekilde sağlıkla kucağa almayı nasip eylesin inşaAllah, Hamile kalmak isteyenleri ise en kısa zamanda müjdelendirsin nasipn etsin inşaAllah.
Çok teşekkür ediyorum sizde ameliyat olup hem o illetten kurtulmuşsunz hem doğal yolla nasip olmuş çok şükür, tüp bebek transfer sonrası psikolijisi de çok zordu hala da zor, kist hala bile tedirgin ediyor acaba bebeğe herhangi bir zararı olur mu diye hep tedirginim korkuyorum inşllah sağlıkla gelsin bebeklerimizAh çok sevindim sizin adınıza çok şükür nasip olmuş size de çikolata kisti insanı ister istemez umutsuzluğa düşürüyor ne kadar ağladığımı bir ben bilirimbi de ben okul öncesi öğretmeniyim sürekli çocuklarla birlikteyi ister istemez içimde hep bir özlem duygusu oluyordu. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Merhabaöncelikle çok geçmiş olsun. çok benzer bir hikaye de benden gelsin. 29 yaşındayım, 1 buçuk yıldır evliyiz ve hiç korunmadık ama evlenene kadar hep doğum kontrol hapı kullanıyordum çünkü hep regl düzensizliği yaşadım. 3 4 sene önce falan teşhis kondu çünkü her günüm acillerde geçiyordu. farklı şehirlerde farklı doktorlara göründüm, onkolojisinden tüp bebeğe. çocuktan ziyade önceliğimiz benim ağrılarım oldu. en son aynı yöntemle önce embriyoları dondurduk 10 yumurta toplandı 4 tanesi donduruldu. ameliyat için Ağustos'ta doktorla görüşeceğim. bunlara ek tüp bebek doktoru bende adenomyozis olduğunu söyledi yani rahimde arka duvarda kist varmış. bu yüzden hsg bile çektiremedim, verilen sıvıyla patlama ihtimali olursa o an ameliyat gerekebilir diye. yaşın genç rezervin iyi ameliyat sonrasında doğal bile olur belki dedi doktor ama bilemiyoruz... karmaşık duygularla randevumu bekliyorum, rezervimin düşmesinden çok korksam da ameliyat olmak zorundayım sanırım 7/24 ağrılarla yaşamaktan çok yoruldum. hepimizin hakkında en güzeli olsun. birbirimizi habersiz bırakmayalım lütfen
Merhabalar arkadaşla özelden konuşmuştuk o da benim gibi ameliyat olmuştu aynı zamanlardaMerhaba
Ayni durum bende de var, endometriozis teshisi kondu ve ameliyat rezerv dusurdugu icin cesaret edemedim.
Son durumunuz nedir merak ettim
Ameliyat oldunuz mu, yoksa dogal yolla mi gebelik dusunuyorsunuz
Ameliyat oldum, doğal yolla tavsiye etmedi doktorum bana rahmin iyileşmesini bekliyorduk transfer için ama daha geçen hafta 3 ay dolmadan tekrar sol yumurtalıkta 6 cm kist olduğunu öğrendim, bu hafta tekrar görüneceğim asıl doktoruma. Ama en azından ağrım yok şu an visanne kullandığım için muhtemelen. Rezerv için yeni tahlili de en doğru sonuç için ameliyattan 6 ay sonrası uygun demişti doktorum ilk başta çok fazla düşük çıkıp moral bozar diye son durumunu bilmiyorum.Merhaba
Ayni durum bende de var, endometriozis teshisi kondu ve ameliyat rezerv dusurdugu icin cesaret edemedim.
Son durumunuz nedir merak ettim
Ameliyat oldunuz mu, yoksa dogal yolla mi gebelik dusunuyorsunuz
Yaaa çok sevindimmm Rabbim sağlıkla güzellikle kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsinkızlar sonunda ilk gebelik testimi yapmak nasip oldu anı kalması adına buraya da atıcam yerimde duramıyorum
Çok teşekkür ederim rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah bu duyguyuYaaa çok sevindimmm Rabbim sağlıkla güzellikle kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?