Konuşuyorum uykuma karışma diyor ben daha hayatımın baharindayim sırf uykusunun böyle oldugunu bilseydim evlenmeyebilirdim gerçekten günün yarısı uykuyla geçiyorBu durumu kendisiyle konuştunuz mu
Emin ol umursamayinca daha çok seviniyor10 yaş fark çok tabiki ama genç olupta günü uyuyarak öldüren kişilerde yok değil. Kişinin tabiatıyla alakalı sanırım. Biz eşimle tatilde bile psikopat gibi 7 de uyanıyoruz. Beklemeyin sizde onu kahvaltınızı yapıp kendi planınızı yapın. Umursanmayınca akıllanır belki.
Gerçekten bi sorunu yok ailecek uykuyu seviyorlar zatenParis2121 esinle konuş ve kan testi yaptırın.fazla uyumasinin nedeni keyfi olmayabilir
Aynen oyle davranıyor canım psikolojim o kadar bozulduki inanirmisin az evvel dedim bayilma numarasi yapayım uyansin ya düşün psikolojimiHak veriyorum size. Eşim ve benim uykuyu seven bir yapımız var oyuzden sorun yaşamamıştık ama tersi durum olsa yaşardık. Sonra çocukta olunca zaten erken kalkmak durumunda kalıyoruz bazen sırayla uyutuyoruz birbirimizi :) sizin isteklerinize de saygı göstermeli zaman ayırmalı. Yorucu bir işi mi var? Yada uyandıktan sonra da ev içinde aynı şekilde yataktan koltuğa şeklinde mi takılıyor
Hayirdir canım sizin neyiniz varKızlar benimde cnm skkn ...bizde çok tartışıyoruz ya
İşiniz zor ama bunu konuşarak çözebilirsiniz hatta ufak dozda bir tartışma ortamı ama kavga değil. Yani kendinizi nasıl hissettiğinizi anlatın size muhakkak değer veriyordur biraz hayatınızı hareketlendirmeliA
Aynen oyle davranıyor canım psikolojim o kadar bozulduki inanirmisin az evvel dedim bayilma numarasi yapayım uyansin ya düşün psikolojimi
Konuşuyorum 1 ,2 gün düzeltiyor kendini yine aynı canım her yolu ddnedimİşiniz zor ama bunu konuşarak çözebilirsiniz hatta ufak dozda bir tartışma ortamı ama kavga değil. Yani kendinizi nasıl hissettiğinizi anlatın size muhakkak değer veriyordur biraz hayatınızı hareketlendirmeli
Benimki bazen uykudan uyanır geceleri benide uyandirirÇok mu yoruluyor?
Ben de hep uyukluyorum Tv karşısında, eşimden önce yatıyorum.
Adam sevişmek istiyor beni dürtüklüyor
Hamile misin pekiNe bilim ben de çok tartışıyorum sinirleniyorum alıngan olmusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?