Yaşla alakası OLDUĞUNU düşünmüyorum benim eşimde benden 9 hal büyük benden sonra uyur sabah benden önce 7:30 da ayaktadır eşinizle kansızlık vs gibi sağlık sorunu da olabilir oda uyku yapıyor diye biliyorum ayrıca bazı insanlar uykuyu çok sever ama sen biraz erken uyandır 10 da falan yeter bı kadar uyku kalk çıkalım dışarı falan de belki oda daha erken uyanmaya alışırBir insanın evliliginden tat almaması kadar kötü bisey yok yaa sen gel kocani 5 gün bekle hafta sonunu beraber geciririz diye o kalksın saat 1lere 2 lere kadar uyusun yaa kızlar benim kocam benden önce uyuyup benden sonra kalkıyor 2 buçuk yıldır evliyim bu durum huc değişmedi cinsel hayatımızda bu uyku yüzünden yok bazen çok daraliyorum gerçekten bide aramızda 10 yaş fark var ileride daha mi kötü olur dersiniz ? Sürekli uykusu geliyor o kadar uyumasina rağmen gün içerisinde TV izlerken bile uykum geldi diyor baygın baygın bakıyor emin olun benim yerimde olsanız kafayı yersiniz saat 9dan beri uyanmisim onu bekliyorum ya eminim yine 1 -2 gibi uyanacak hayır uykuya doysa içim yanmaz
Uyandirdigim zaman kiziyor canım ayrıca çok sukur hiç bir sağlık problemi yok ben çok kansizim onun kanı ona yetecek kadar varYaşla alakası OLDUĞUNU düşünmüyorum benim eşimde benden 9 hal büyük benden sonra uyur sabah benden önce 7:30 da ayaktadır eşinizle kansızlık vs gibi sağlık sorunu da olabilir oda uyku yapıyor diye biliyorum ayrıca bazı insanlar uykuyu çok sever ama sen biraz erken uyandır 10 da falan yeter bı kadar uyku kalk çıkalım dışarı falan de belki oda daha erken uyanmaya alışır
onunki Alışkanlık olmuş uykuyu çok seviyor demekki ama bı şekilde de Gününü uykuyla geçiriyo konuşunca da umursamıyorsa sende biraz trip at kırıldığını belli et belki o şekilde anlar veya biraz sitem etUyandirdigim zaman kiziyor canım ayrıca çok sukur hiç bir sağlık problemi yok ben çok kansizim onun kanı ona yetecek kadar var
engellilerin servis şoförlugunu yapıyorVitamin eksikliği falan olmasın. Yada ağır bir işte mi çalışıyor ?
Ben bi yerlere çıkma derdinde değilim çok uyumasindan sikayetciyim üstelik hamileyim bana vakit ayırması gerekmiyor muNe cok pazar kavgali esler var bugun
Biz esimle birlikte gec kalktigimiz icin sorun yok.:)aksama dogru ciksaniz biyerlere ne olur ki
İnsanların problemiyle dalga geçmeyi adet edinmissiniz anlasilanBaska seyler istesen yapsaniz adamin pestili cikacak demekkiyasla alakali degil bence. Bunye meselesi. Cok uyuyan kisiler hakknda tiroid bezi az calisiyor derler doktorlar. Bi test falan yaptirin derim.
Yaptirdiysaniz da neden oyle oluyor bilmem.. O zaman sen de girecen o yataga rahat vermicen
Vitamini nerdn bulabilirimHer fırsatta kahve keyfi yapalım deyip kahve içir, yanındada enerji veren vitaminlerden yuttur bir tane bakalım uyuyacakmı gene
Haklısın çok zor ama bekar değil artık. ne zamandır evlisiniz? Kafasına göre hareket edemez bi hayatı iki kişi paylaşıyosunuz sonuçta.Ne yapmamı onerirsin uyandirdigimdada kiziyir geçen hafta cumartesi sabah 9da doktor kontrolum vardı gittik geldik kahvaltı yaptık saat 1 oldu sonra uykum geliyor dedi gitti uyudu akşam 6da uyandı sen olsan napardin ?
İnanki söyledim hemde güzel bir dille ama kavga ediyor yinede bak daha az evvel uyandı bu saate kahvaltı yapacaz inanabiliyor musunBen seninle özel vakit gecirmek istiyorum ama
sen surekli uyuyarak gunu ölduruyosun de bu ne ya bende hic sevmem miskin miskin dunyaya uyumaya mi gelmis sanki bi sor.
Vitamini nerdn bulabilirim
Öğlene kadar uyusaydi sadece keşkeBenim eşim de bütün gün uyuma kapasitesine sahip ama çocuklar uyutmuyor. Ben de uykuyu çok Sevdiğim için önceden birlikte uyurduk öğlene kadar artık yatamıyoruz. Çok uyuyunca gün ölüyor ben de üzülüyorum.
İnsanların problemiyle dalga geçmeyi adet edinmissiniz anlasilan
Tamam canım sağol ayrıca kahvede sevmiyor bizimkiEczaneden alabilirsin canım
Ben ozur dilerim canım ya gerçekten sinirlerim çok bozukDalga falan gecmiyorum. Mizahi bir dille yaklastim sadece.. Kirdiysam ozur dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?