Bilmiyorum adetim geciktiHamile misin peki
Kiziyor uyandırma basım agriyor diyorinsan uyudukca uyuyası geliyo uyuşuyo. erken uyandırmayı düşündünüz mü ne tepki veriyor
İns hamilesindir canım bende hamileyim :)Bilmiyorum adetim gecikti
Aman yok kızım ya ..hiç sanmıyorum ama demin ağlama krizine girdim nedensiz saatlerce ağladımİns hamilesindir canım bende hamileyim :)
Yok canım hastalık değil bunlar ailecek oyleler sorsam uykum hafif en ufak şeyden uyaniyorum uykuya dalana kadar zaman geciyor ondan geç kalkiyorum diyorAcaba uykuyu çok sevdiğinden mi yoksa bi rahatsızlıgin belirtisi mi? Hani halsizlik yorgunluk uykuya doymama gibi şeyler bi cok hastalığın etkisi olabiliyoya..
Kızım derken ? Ağlama krizlerine girince hormonlar değişiyor demektir bi baktir benceAman yok kızım ya ..hiç sanmıyorum ama demin ağlama krizine girdim nedensiz saatlerce ağladım
Ne yapmamı onerirsin uyandirdigimdada kiziyir geçen hafta cumartesi sabah 9da doktor kontrolum vardı gittik geldik kahvaltı yaptık saat 1 oldu sonra uykum geliyor dedi gitti uyudu akşam 6da uyandı sen olsan napardin ?Valla yaşını başını almış adam kalksa kalksa en geç 11'de falan kalkması lazım. 1'e 2'ye kadar uyuması anormal bence. Kötü alışmış. Ben olsam erken kalkmaya alışması için elimden geleni yapardım.
Sanmam cnmKızım derken ? Ağlama krizlerine girince hormonlar değişiyor demektir bi baktir bence
Ben uyumayı sevmiyorum pek canım 7 saatlik uyku yetiyor normal bi insan için onuda uyandirsam kizacakSende uyu
Bak biz hala uyuyoruz
Birazdan öpücük hareketleriyle ve oynasarak kaldircam :)
Kalkmassa kedilerimi sokcam devreye
İşi gereği akşama kadar araba suruyor yürümesine imkân yok üstelik hafta sonunda uyuyarak kendini ödüllendirirYa bende de vardı anca uyumak isterdim uyusuk mıy mıy biriydim enerjisizdim artık etrafımdakiler kıl oluyodu bana :) yeter be dedim spora başladım tam spor değil de gideceğim yerlere yürüdüm arada bi egzersiz felan saat kurdum erken kalkim diye erken kalkmaya başladım bide hızlı olmaya calıstım yaptıgım islerde şükür geçti sayılır bazen kendimi ödüllendirim uyuyarak diyorum ama alışmışım erken kalkıyorm :) zaten çok uyumak uyuşturuyo insanı ondan uyku gelip duruyo
Biz çalıştığımız için hafta içi hafta sonu uyuyoruz vallaBen uyumayı sevmiyorum pek canım 7 saatlik uyku yetiyor normal bi insan için onuda uyandirsam kizacak
Söylüyorum canım kavga ettim olmadı duzgun söyledim olmadi her yolu ddnedim inan uyku evliligimizin sonunu getirecek yanı az kaldiBiz çalıştığımız için hafta içi hafta sonu uyuyoruz valla
De canım sende eşine sikiliyorum ben sen uyuyorken falan de güzelce belki anlar
Hiç basıma gelmedi yani ben uyanınca hiç kizmiyo benimki
Söylüyorum canım kavga ettim olmadı güzel söyledim olmadi bu uykusu evliligimizin sonunu getirecekBiz çalıştığımız için hafta içi hafta sonu uyuyoruz valla
De canım sende eşine sikiliyorum ben sen uyuyorken falan de güzelce belki anlar
Hiç basıma gelmedi yani ben uyanınca hiç kizmiyo benimki
Bence bi sure çekip gidin annenizin babamızın yanına en iyi yöntem buSöylüyorum canım kavga ettim olmadı güzel söyledim olmadi bu uykusu evliligimizin sonunu getirecek
Alakası yok cnmBence bi sure çekip gidin annenizin babamızın yanına en iyi yöntem bu
Tek basıma markete inmeme bile izin vermiyor kiskancligindanbence daha cok yasla alakali birsey bnimde benden 8 yas büyük erkek arkadasim vardi bende hemen hemen ayni sorunu yasiyordum. cok uyuyor diye bulusamiyorduk telefonlastigimizda bile uyuya kaliyordu sürekli.
Takma bukadar fazla git sende kendi basina gez arkadaslarinla bulus. O zaman anlar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?