- 3 Eylül 2014
- 2.687
- 1.995
- 158
- 34
Yaşla alakası OLDUĞUNU düşünmüyorum benim eşimde benden 9 hal büyük benden sonra uyur sabah benden önce 7:30 da ayaktadır eşinizle kansızlık vs gibi sağlık sorunu da olabilir oda uyku yapıyor diye biliyorum ayrıca bazı insanlar uykuyu çok sever ama sen biraz erken uyandır 10 da falan yeter bı kadar uyku kalk çıkalım dışarı falan de belki oda daha erken uyanmaya alışırBir insanın evliliginden tat almaması kadar kötü bisey yok yaa sen gel kocani 5 gün bekle hafta sonunu beraber geciririz diye o kalksın saat 1lere 2 lere kadar uyusun yaa kızlar benim kocam benden önce uyuyup benden sonra kalkıyor 2 buçuk yıldır evliyim bu durum huc değişmedi cinsel hayatımızda bu uyku yüzünden yok bazen çok daraliyorum gerçekten bide aramızda 10 yaş fark var ileride daha mi kötü olur dersiniz ? Sürekli uykusu geliyor o kadar uyumasina rağmen gün içerisinde TV izlerken bile uykum geldi diyor baygın baygın bakıyor emin olun benim yerimde olsanız kafayı yersiniz saat 9dan beri uyanmisim onu bekliyorum ya eminim yine 1 -2 gibi uyanacak hayır uykuya doysa içim yanmaz