• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cildiracagim artik

Haklısın çok zor ama bekar değil artık. ne zamandır evlisiniz? Kafasına göre hareket edemez bi hayatı iki kişi paylaşıyosunuz sonuçta.
2 buçuk senedir evliyiz canım allah var evden ise işten eve gelen birisi ama uyku ileti öyle bir gal almaya basladiki evliligimizde sorun haline geldi banada yazık ya

Ben ozur dilerim canım ya gerçekten sinirlerim çok bozuk

Anliyorum.. Bazen ben de yasiyorum boyle seyler.. Esim yorgun oluyor ben enerjik oluyorum. Aramizda 4yas var. Ama yasla ilgiis yok. O da uyumayi cok sever. En baslarda cok sinir olurdum cok uyuyo diye . ama simdi alistim. Bu uyku hali cinsel olarak bizi etkilemiyo. Sadece zaman kaybi olarak dusunuyorm ben.. Dedigim seyler dalga gecme amacli degldi gercktn adamin tiroid bezlerine baktirin test yaptirin. Yada rahat birakmican gircen sen de yanina ;)

Bir insanın evliliginden tat almaması kadar kötü bisey yok yaa sen gel kocani 5 gün bekle hafta sonunu beraber geciririz diye o kalksın saat 1lere 2 lere kadar uyusun yaa kızlar benim kocam benden önce uyuyup benden sonra kalkıyor 2 buçuk yıldır evliyim bu durum huc değişmedi cinsel hayatımızda bu uyku yüzünden yok bazen çok daraliyorum gerçekten bide aramızda 10 yaş fark var ileride daha mi kötü olur dersiniz ? Sürekli uykusu geliyor o kadar uyumasina rağmen gün içerisinde TV izlerken bile uykum geldi diyor baygın baygın bakıyor emin olun benim yerimde olsanız kafayı yersiniz saat 9dan beri uyanmisim onu bekliyorum ya eminim yine 1 -2 gibi uyanacak hayır uykuya doysa içim yanmaz
Siz çalışıyor musunuz. Benim eşimde öyle. Hatta o erken kalkar benide kaldırır. Kahvaltı yaparız. Tv izlerken uyur. Öğlen yeriz uyur. Akşam yeriz uyur. Bazen arada müzik açarız Çıldır Çıldır 10 dk yatar uyur. Ama sinirim bozulsada yorulduğunu anlıyorum. Kolay değil çalışmak ta.önümüzde 4 gün tatil var 1 günü benim geri kalan 3 günü yatsın dinlensin

uyku apnesi olabılırmı acaba?
ya da psıkolojık olarak da olabılır bazen .
veya böle sureklı uykuya adepte ıse
ızın gününde mesela plan yaptınızda su saatte kalkalımsuraya gıdelım fılan dedınızdedemı kalkmıyor:KK57::KK57:
bu zor durum ama bız yendık ama ara sırada olsa yapıyor bazen ama ben olmayınca:KK70: ıstedıgı saate kadar uyuyor.

Anliyorum.. Bazen ben de yasiyorum boyle seyler.. Esim yorgun oluyor ben enerjik oluyorum. Aramizda 4yas var. Ama yasla ilgiis yok. O da uyumayi cok sever. En baslarda cok sinir olurdum cok uyuyo diye . ama simdi alistim. Bu uyku hali cinsel olarak bizi etkilemiyo. Sadece zaman kaybi olarak dusunuyorm ben.. Dedigim seyler dalga gecme amacli degldi gercktn adamin tiroid bezlerine baktirin test yaptirin. Yada rahat birakmican gircen sen de yanina :KK66:
Bi rahatsızlığı yokki güzelim çok sukur sapasağlam uykuyu seviyor keyfi yanı siz kaç günde bir ilişkiye giriyorsunuz kusura bakmassan

uyku apnesi olabılırmı acaba?
ya da psıkolojık olarak da olabılır bazen .
veya böle sureklı uykuya adepte ıse
ızın gününde mesela plan yaptınızda su saatte kalkalımsuraya gıdelım fılan dedınızdedemı kalkmıyor:KK57::KK57:
bu zor durum ama bız yendık ama ara sırada olsa yapıyor bazen ama ben olmayınca:KK70: ıstedıgı saate kadar uyuyor.
Kaç ayliksin canim

Siz çalışıyor musunuz. Benim eşimde öyle. Hatta o erken kalkar benide kaldırır. Kahvaltı yaparız. Tv izlerken uyur. Öğlen yeriz uyur. Akşam yeriz uyur. Bazen arada müzik açarız Çıldır Çıldır 10 dk yatar uyur. Ama sinirim bozulsada yorulduğunu anlıyorum. Kolay değil çalışmak ta.önümüzde 4 gün tatil var 1 günü benim geri kalan 3 günü yatsın dinlensin
Ben calismiyirum canım beni her konuda kısıtlıyor tek basıma markete bile gidemiuorum

Adam da sıkıntı va r yani olması imkansız gibi bisey
Havalardan olabilir. Bende öyleydim 2 gündür. Durduk yerr sinirleniyorum. Kapalı yağmurlu havalarda hep depresif oluyorum. Ama bunu bildiğim için artık sinirlenince kendimi bu havalar yüzünden regli dönemin germe ortalığı diyorum. Sonra ya bir meşgale buluyorum yada gidip güzelbir duş alıyorum. Güneşi özledim cıvıl cıvıl doğsun eve :(

Ben calismiyirum canım beni her konuda kısıtlıyor tek basıma markete bile gidemiuorum
Çalışmadığın için onun nekadar dinlenmeye ihtiyacı olduğunu anlamıyor sun. Oda senin evde sürekli oturmanın nekadar can sıkıcı olduğunu anlamıyor. Bunu onunla konuşmalısın. Ya hafta sonlarını dolu dizgin geçirelim bende enerji patlaması oluyor evde oturmaktan yada bir kursa vs gitmeme izin ver diyin bence

Havalardan olabilir. Bende öyleydim 2 gündür. Durduk yerr sinirleniyorum. Kapalı yağmurlu havalarda hep depresif oluyorum. Ama bunu bildiğim için artık sinirlenince kendimi bu havalar yüzünden regli dönemin germe ortalığı diyorum. Sonra ya bir meşgale buluyorum yada gidip güzelbir duş alıyorum. Güneşi özledim cıvıl cıvıl doğsun eve :KK43:
Bugün ağlama krizine girdim

Ben de çok uyurum uykuma karisilmasina da hiç tahammül edemem.
En güzel sosyal etkinlik, yemek vb. Farketmez uykuyu tercih ederim
O yüzden ne desem bilemedim.

Tam olarak nedenini yazarsan belki yardımcı olabiliriz. Böyle yazınca sizmi kuruntu yapıyorsunuz eşiniz mi bişey yapıyor anlaşılmıyor ki.
Ya o vardi yeli çalışıyor mesela şu anda uyuyor benim cnm sıkılıyor ama adet dönemindeyim zaten sinirliyim nedensiz bir yere ağladım

Ya o vardi yeli çalışıyor mesela şu anda uyuyor benim cnm sıkılıyor ama adet dönemindeyim zaten sinirliyim nedensiz bir yere ağladım
Anladım aslında eşinizin yaptığı bişey yok. Siz durumdan sıkılmılsınız ama uyuması gerek şuan. Bende az önce sıkıldım mesela. Bir kahve koydum kendime. Yanına biraz çikolata nete giriyorum. Evdeyapabileceğim tasarım bişeyler varmı diye netten araştırıyorum. Puf olur abajür olur gibi tabi kk yi unutmayalım

Anladım aslında eşinizin yaptığı bişey yok. Siz durumdan sıkılmılsınız ama uyuması gerek şuan. Bende az önce sıkıldım mesela. Bir kahve koydum kendime. Yanına biraz çikolata nete giriyorum. Evdeyapabileceğim tasarım bişeyler varmı diye netten araştırıyorum. Puf olur abajür olur gibi tabi kk yi unutmayalım
Bilmiyorum cnm hicbirsey yapmak istemiyor

Bir insanın evliliginden tat almaması kadar kötü bisey yok yaa sen gel kocani 5 gün bekle hafta sonunu beraber geciririz diye o kalksın saat 1lere 2 lere kadar uyusun yaa kızlar benim kocam benden önce uyuyup benden sonra kalkıyor 2 buçuk yıldır evliyim bu durum huc değişmedi cinsel hayatımızda bu uyku yüzünden yok bazen çok daraliyorum gerçekten bide aramızda 10 yaş fark var ileride daha mi kötü olur dersiniz ? Sürekli uykusu geliyor o kadar uyumasina rağmen gün içerisinde TV izlerken bile uykum geldi diyor baygın baygın bakıyor emin olun benim yerimde olsanız kafayı yersiniz saat 9dan beri uyanmisim onu bekliyorum ya eminim yine 1 -2 gibi uyanacak hayır uykuya doysa içim yanmaz
Kac yasinda esiniz?belki bi saglik problemi vardir kan testleri falan yaptirin,bide bekarken de boylemiydi acaba?

Uyku apnesi olabilir mi? bu konuda hastahaneler uyku labaraturunda testler yapıyor

Back
X