Çıldıracağım az kaldı!!!

Çünkü evlilik bunu gerektirirmis "yuvayı dişi kuş yaparmış" kendi ailem dahil herkesin kafama kaktigi sözler elimde olmadan veriyorum sanırım tavizleri
Hayır evlilik karşılıklı fedakarlık gerektirir tabi arada saygı eksilmediği sürece

Bile bile zıtlasmıs senınle
bir süre eşinin oldugu ortamda bulunma yaptıklarına cevap verme
evde olma hatta dısarı cık dolas
yapman gereken seyleri yapma
Şuanda o evde değil zaten bende tavuğu parcaladim ellerini kesip atasim var

Esinizin terbiye yoksunh ve saygisiz olmasi sizin icin normallesmis olmali ki hic bir sey olmamis gibi hala mutfak toplayip bulasik yikayabiliyorsunuz. Ben olsam bavulunu topluyor olurdum o esnada eline vermek uzere
Gönderdim daha önce gitmiyor bende gidemiyorum ailem istemiyor mecbur katlaniyorum

Her evlilikte olur boyle seyler.
Fazla kafaya takma.

Ayrica butun tavuktan hoslanmiyorsan parca al. Kocan hakli

Gönderdim daha önce gitmiyor bende gidemiyorum ailem istemiyor mecbur katlaniyorum
Mecbur katlaniyorum ne demek ya az kendinize saygi duyun. Bu ortamda cocuk yetistirmek ne derece dogru sizce? Anne olmasaniz tamam diyecegim de kusura bakmayin kadinlar evlere temizlige gidiyor yine de cekmiyor boyle adamlari

Tam sopalık!
Nasıl katlanabiliyorsunuz bu terbiyesize?

Sizi resmen kışkırtmaya uğraşıyor siz hala gayet sakin tepkiler verebiliyorsunuz hayret doğrusu. Ben mi çok agresifim acaba?

Psikolojik işkence bu. O börek tabağını karşı duvara fırlatıp çantamı alıp çıkıp giderdim ben olsam kesin..
Problemi varsa çözmeye uğraşsın stres topu olmuşsunuz resmen..

Sorsak seviyorsunuzdur da bu ayıyı (ayılardan özür diliyorum) değil mi?

Eski konularinizi biliyorum. Nasil bu kadar dayandiginiza sasiriyorum.

Cinsel hayatinizda yasadiklariniz falan ne biliyim normal gelmiyo. Aylarca yaklasmamisti yaniniza yanlis hatirlamiyosam. Hatta evde degildi sizden uzaktaydi geldigindede salonda yatmisti. Zaten genelde is yerinde kaliyodu.

Yani ben anlam veremiyorum esinizin boyle olmasina. Ya kendisinin cinsellikle ilgili sorunlari var yada ibtiyaclarini giderebiliyo baska aciklama bulamiyorum ben.

Size karsi tutumu zaten hos degildi hala degil. Siz is yuzunden demissiniz ama is ile actiginiz konudan oncede boyleymis. Yine tavirlariyla ilgili konu acmistiniz. Hic hos seyler anlatmamistiniz. Ben tahammul edemezdim. Hep duzeltmeye calisan siz olmussunuz. Ve gram cabasi yok adamın.

Calisin , ailenize donmeyin , adami kapiya koyup hayatinizi yasayin
Aslında şuan onunla birlikteliğim stratejik diyebilirim Türkiye ye donsem bı işim yok ve kpss kazanmak çok zor yıllar geçmiş mezun olalı hiç bişey hatirlamihatır o yüzden burda kalıp Master yapip öyle dinmek istiyorum Türkiye'ye ancak o zaman kendime bı hayat kurabilirim. Ve bunun 3 yıla ihtiyacım var sabretmek zorundayım yani

Her evlilikte olur boyle seyler.
Fazla kafaya takma.

Ayrica butun tavuktan hoslanmiyorsan parca al. Kocan hakli
Yurt dışında yaşıyorum ve burda helal kesimler sadece butun oluyor maalesef parcalatamuyiruz o kadar seçeneğimiz yok yoksa aptal değilim bende bilirim parça almayı

bi kayın valide bi kocalar dünya iyisi böyle melek gibi birşeyler sen doğruyu kanıtlasan da kabul etmezler.dünyanın kaçıncı harikalari bilmem
Olsa olsa birinci harikaları olurlar dünya onların etrafında donuyo bilmiyo musunuz!!

Yoo hayır sevmiyorum üstte bı arkadaşa yazdım neden birlikteyim hala

Ailem geldi geçenlerde buraya baya konuştuk benden şikayeti ona sabah erken kahvaltı hazirlamamammis babam baya kızdı ona evde olmadığı zamanlar için falan ama eşim dinlemedi bile dinliyomus gibi yaptı babamla başka zamanda yine konuştuk hala bana sende dik baslisin suyuna git sesini yukseltme adama falan diyor hepten ümidi kestim ailemden ama bı arkadaş yazdım üstte Milana22 hanima yazdım bı kaç yıl daha Burda kalmak zorundayim kızım ve benim için daha iyi bı geleceğimiz olsun diye

Yaşadığım yerde öyle bı hizmet var mı bilmiyorum ayrıca anlaticak kadar dilim de yok yeni öğreniyorum bulunduğum yerin dilini başka ülkede yasiyorum
Işin zor o zaman yavaş yavaş kendini değiştirmekle başlayabilirsin mesela bu kadar çok taviz verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…