Çıldıracağım az kaldı!!!

Olsa olsa birinci harikaları olurlar dünya onların etrafında donuyo bilmiyo musunuz!!
kaynanalarin işine gelmiyor doğrular adamlarinda hata yaptıklarını algilamasi bur ayı buluyo.cok nadir zeki erkekler erken farkediyor hatalarini.derdi olmayan adam yok gibi kimi gamsiz kimi pimpirikli çoğu da kapris li bu kaprisli erkekler dunyaya orta cağda aşiret reisinin karısı olarak gelmeleri lazimmis.gelelim benimkine benimkinin derdiyle yasaya yaşaya tövbe etcem evlilik kurumuna.ne kalıbının ne burcunun ne yaşadığı zamanın insanı.

:)) Gulumsettiniz beni teşekkür ederim.
Erkekler evlilikte çekilmiyor zaten ama kaprislisi hepten çekilmiyor yaa gerçekten yaşanılacak insanlar değiller kaprisli erkekler hele bencillik ve kabalikta giriyorsa işin içine tadindan yenmiyo.

Allah size de kolaylık versin ama sanırım siz yaşamanın bı yolunu bulmussunuz

bu adam ailesinden böyle görmüş
çok zor düzelir konuşmak fayda etmez
yumurta kır demiş kır o zaman
umursama bence bu adamı bu kadar yükseğe çıkarma

onun kabul edip etmemesi neyi değiştirir? siz biliyorsunuz. ona göre davransanıza.
Aslında şuan onunla birlikteliğim stratejik diyebilirim Türkiye ye donsem bı işim yok ve kpss kazanmak çok zor yıllar geçmiş mezun olalı hiç bişey hatirlamihatır o yüzden burda kalıp Master yapip öyle dinmek istiyorum Türkiye'ye ancak o zaman kendime bı hayat kurabilirim. Ve bunun 3 yıla ihtiyacım var sabretmek zorundayım yani

bu adam ailesinden böyle görmüş
çok zor düzelir konuşmak fayda etmez
yumurta kır demiş kır o zaman
umursama bence bu adamı bu kadar yükseğe çıkarma
maalesef kaprisli adamlar insanın aklını oyaliyor.sanki iki komşu kavgası gibi laf sokmalari yaptiklari yüz defa düşündürüyor insani annem bana da demişti.bu kadar düşünme bu adami ne buldun bunda boncuk mu diye.düşünüp uğraşıp kaldirma gtunu su adamin boşver naparsa yapsin illa dönüp dolaşıp evine gelecek der dururdu benim bunu uygulamaya koymaya çalışmam 4 seneyi buldu.kızla da vakit gecirdigimden çok aşırı tepki vermiyorum.bunlara ölsen umrum olmaz gibi davranmak lazım

eğer böyle bi durum varsa ve adam sizi boşamaya kalkmayacaksa adamı görmezden gelin. kahvaltı yemek vs için kendinizi paralamayın. nasıl olsa her şekilde sorun çıkarıyor.

O zaman biraz daha sabret ve ordan kurtulmaya bak

Umursamayan çalışıyorum da bazen böyle çok batıyor işte maalesef

yaptığını marifet sanıyor kendini kaf dağında sanıyor
olayın sıca sıcağını söyle sabretme şirinlik yapma
hatası olduğu zaman bilsin kesinlikle yükü üzerine alma

eğer böyle bi durum varsa ve adam sizi boşamaya kalkmayacaksa adamı görmezden gelin. kahvaltı yemek vs için kendinizi paralamayın. nasıl olsa her şekilde sorun çıkarıyor.
Hayatta bosamaz keşke bosasa, çok şükür biraz daha öğrendim umursamamayi zaten bu iyi halim arada cildiriyorum sadece o kadar

balım aynı dert bende de var o yüzden öyle söyledim
deneyimimden söyledim hatta daha beterini yaptı

Hazırlamayın kahvaltı falan , beğenmiyosa kalksın kendi yapsın . Akşam yemeği de yapmayın . Madem ki bu kadar memnuniyetsiz ' ne halin varsa gör ' deyin bence . Bi ağzınızla kuş tutmadığınız kalmış , yaranamamışsınız

Ona yapmasamda evde yemek yapmam lazım küçük bı kızım var oda geldiğinde yiyiyo işte onun için özel bişey yapamıyorum yani hiç artık

Hayatta bosamaz keşke bosasa, çok şükür biraz daha öğrendim umursamamayi zaten bu iyi halim arada cildiriyorum sadece o kadar
Sen boşasan? sen de mi boşayamıyorsun? Diğer konularına bakınca hakkaten çok kötü gözüküyor buradan, sadece maddi ihtiyaçlarınızı karşılıyor diye bu adama ve tüm yaptıklarına tahammül ediyorsunuz gibi.

Bir de evlenir evlenmez mi hamile kaldınız? Adam evlilik hayatı, çocuk falan istemiyor sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…