Çıldıracağım az kaldı!!!

Sanki fazla fedakar davranmışsınız evliliğinizde o da bunu böyle bir durumda saygısızlıkla göstermiş aslında insan elinden geleni yapmak istiyor sizi anlıyorum ama bence kendinize bunu yapmayın bazen kimse kendimizi üzmemize değmiyor

Erken gider ama biz kızımla geç uyaniriz derdi aslında kahvaltı değilde nereden bı sorun bulayım da sinirimi atayim duauncesinde

Haklısınız ne diyim

Fazla sabırlı ve fedakar olmanın zararları işte. O kahvaltı tabağını suratının ortasına takım elbisesinin ortasına bir kez fırlat da görsün karısına hizmetçi muamelesi yapmayı. Herkesin bazen sinirleri tepesinde oluyor bazen kimseye katlanacak hali olmuyor ama her negatif olan kişi eşini paspas gibi ezerse ooohooo

Okurken ben şiştim vallahi.. Bu erkekler kendilerini ne sanıyor paşa tohumumu bunlar sanki hizmetçisi var ya karşısında sende kalk yardım et ne var yani kadın sana kahvaltı hazırlamak zorunda değil neden toplum erkekleri paşazadeymiş hizmet edilmesi gereken varlıklarmış gibi yetiştiriyor . Off böylelerine denk gelmekten yada sonradan böyle olanlara denk gelmekten korktuğum için sanırım evlenmiycem. Gerçekten bekarlık sultanlık

Çoğu sonradan böyle oluyor sanırım maalesef

Hangi ülkede yasiyorsun? Mesela almanyada türk bakkallari var helal kesim et satan. Yada türk piskologlar terapistler var. Allah yardimcin olsun

Ay okurken içime fenalık geldi, iyi sabırlıymışsınız; hala kahvaltı hazırlamaya devam edebilmişsiniz

Kaprisli insan hiç çekilmiyor da, erkeğin kaprislisi de ne bileyim daha şey...

Sinirlerim bozuldu eşinize

İnanki sabrına hayran kaldım.Adam sanki düşmanıymışsın gibi davranmış.Çıldırtmak için elinden geleni yapmış.Sen bu adama katlandıkça sağlığını kaybedersin.Sana hiç değer vermiyor.

Tek nazlanabildiği kişi siz misiniz hayatında? Bana biraz sevgi açlığı var gibi geldi eşinizde... Annesi ile arası mı bozuk eşinizin? Çocukken annesine kalp kırıklığı yaşamış mı hiç, biliyor musunuz böyle bir travmasını? Ya da başka bir çocukluk travması?

Yoo gayet iyi ailesiyle kardesleriyle aarasi sadece fazla bencil ve her şeyi en iyi ben bilirimci ailesine arkadaşlarına falan karşı da öyle

Yoo gayet iyi ailesiyle kardesleriyle aarasi sadece fazla bencil ve her şeyi en iyi ben bilirimci ailesine arkadaşlarına falan karşı da öyle

Bazen travmalar da eşlere saldırganlık yapabildiğinden merak etmiştim... o zaman sabırlar diliyorum size... çok zor bir karakter...

minicik şeyler nasıl büyütülür mutsuzluk kaynağı olurun örneği tüm bu olanlar.
eşiniz çok saygısız çok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…