Herkesin evi yeri varsa niye ameliyatli adam sizde kalsinki esiniz abartmis.gider hastaneye gider babasinin evine yardmci olur yeterli.niye eve getiriyodaha önceki mesajlardan anlaşılacağı gibi kaynanamla hiç aramız iyi değil bana yaptıklarından dolayı ama eşime göre annesi melek neye.bugun eşimin babasının mide ameliyatı olacağını öğrendik bastı bir ameliyat ama eşim ısrarla bizde kalmalarını istiyor ve doktor araştırıyor ben ise onlarla değil günlerce 1 saat bile kalmaya tahammülüm Yok annesi evime sürekli karışan ve laf söyleyen biri ne yapmalıyım cook kötüyüm
Herseye karışır yatakoda ma bile girer mutfağımı berbat eder bir de pis biri bende aşırı titizim tuvalete girerler yıkamazlarKarışma veya laf soyleme dısında baska huyu var mı? Daha onceki sorunlarinizi bilmiyorum ama evine karisacaksa sadece biraz katlanılabilir sonucta sağlık söz konusu
Onlar başka ilde orda olmuyor ameliyat burda olsun diyor eşimHerkesin evi yeri varsa niye ameliyatli adam sizde kalsinki esiniz abartmis.gider hastaneye gider babasinin evine yardmci olur yeterli.niye eve getiriyo
Niye canm?benm kv kp baska ilde hastada olsalar ameliyatta olsalar kendi sehirlerinde olurlar ziyaret ederiz en fazla.dogrusu bu yani etraftada gordugum buOnlar başka ilde orda olmuyor ameliyat burda olsun diyor eşim
Onlar da bizde kalmak isterler öyle insanlar başkalarını düşünmezler eşimde beni haksız görüyorEsin belki endiseleniyordur, goz onunde olsun istiyordur belki ama, kabahat ameliyatli haliyle baskasinin evinde kalmayi kabul edende bence. Ne isin var, git evinde dinlen rahat rahat
Ee sen çalışıyorsan eşin ne diye onları getiriyor sonuçta yine evde yalnız olacaklarBenim eşim söyle olurlarsa bizim yanımızda kalsınlar başka yerde olmasın bizde kalsınlar istiyor bende istemiyorum bu seferde sen istemiyorsun oluyor ve ben çalışan biriyim dayanamıyorum bu duruma
Valla ne yaşadıgınızı siz biliyosunuz kv konuları sıkıntı ..esinizi ikna edebiliyorsanız bisekilde edin siz gidin arada bebek konusuda olunca zor olurHerseye karış ör yaralıdaysa bile girer mutfağımı berbat eder bir de pis biri bende aşırı titizim tuvalete girerler yıkamazlar
Eşim burda yatıp kalksınlar istiyorbende. Beni kesinlikle düşünmez yorulurum diye tam tersi bakmak zorundayım gibi istemiyorum gibi düşünüyor şuanEe sen çalışıyorsan eşin ne diye onları getiriyor sonuçta yine evde yalnız olacaklar
Otursunlar oturdukları yerde
Bebek istiyoruz ama bu durumda olmaz zaten aramız iyice kötü olur heralde en sonumda ben çeker giderim evdenValla ne yaşadıgınızı siz biliyosunuz kv konuları sıkıntı ..esinizi ikna edebiliyorsanız bisekilde edin siz gidin arada bebek konusuda olunca zor olur
Onlar da bizde kalmak isterler öyle insanlar başkalarını düşünmezler eşimde beni haksız görüyor
Tabi evde hazır bir köle var anne babasına baktıracak ne güzel ohhEşim burda yatıp kalksınlar istiyorbende. Beni kesinlikle düşünmez yorulurum diye tam tersi bakmak zorundayım gibi istemiyorum gibi düşünüyor şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?