Çıldıracak gibiyim lütfen bakın

Kaynamış konusunda haklısınız ama sağlık söz konusu aynı şekilde sizin babanız olabilirdi belki ordaki hastaneler içine sinmoyordur bende olsam öyle isterdim gözümun önünde olsun ben ilgileniym eşim buna itiraz etseydi çok kirilirdim sonuçta sağlık çok önemli bugün hasta insan sahip çıkmasa yarin bişey oldumu ağlamanın bir anlamı yok anne baba çok değerliler kendinizi eşinizin yerine koyun ben olsam eşim için katlanırım

Çok haklısınız o kadar çok uğraştım kendını basıma denedim ki ağladım birlikte çalışalım dedim destek olmadı sen yapamazsın 10yıl uğraşsan yöne yapamazsın dedi.o zaman hiç birşey söyleyemiyordum.onu yendim şimdi kendimi savunabiliyor um.yenmeden önce herseyi kabul ediyordum bana en ufak şeyde herkese söylerim yapamadığını diyordu
Ya bu adamdan çocuk mu yapacaksınız? Ailesinin yanında her türlü hakareti eden birine, cinsellik yaşayamadığını herkese anlatırım diyen birine? Niye kendinize yazık ediyorsunuz böyle biriyle evli kalarak? Boşanmak en son çare diyorsan da, umursama ne eşini ne ailesini. Ciddiyim eşin yokmuş gibi takıl, zorunlu durumlar hariç konuşma, muhatap olma, kendine odaklan, kendine bak. Yüz verme, anlasın senin ruhen uzaklaştığını evlilikten ve ondan.

Evet bir çocuk istiyorum doktora gidelim tahlillerimiz yaptıralım diyorum herkes öyle mi yapıyor herkesin oluyor sen yapamıyorsun diyor bana bu okunuş bir insan cahil biri de değil
Sakın ha bu zihniyette bir adamdan çocuk yapma düşün ayrıldınız diyelim ömür boyu onun eziyetini çekmeye devam edeceksin hep çocuğu bahane edecek
Yol yakınken kurtar kendini

Eşim burda yatıp kalksınlar istiyorbende. Beni kesinlikle düşünmez yorulurum diye tam tersi bakmak zorundayım gibi istemiyorum gibi düşünüyor şuan
Ev işlerini ve bakım işlerini eşinle bölüşün veya komple ona yıkın. Kv nin konuşmalarına da tamam tamam diyin ama çok da önemsemeyin.

daha önceki mesajlardan anlaşılacağı gibi kaynanamla hiç aramız iyi değil bana yaptıklarından dolayı ama eşime göre annesi melek neye.bugun eşimin babasının mide ameliyatı olacağını öğrendik bastı bir ameliyat ama eşim ısrarla bizde kalmalarını istiyor ve doktor araştırıyor ben ise onlarla değil günlerce 1 saat bile kalmaya tahammülüm Yok annesi evime sürekli karışan ve laf söyleyen biri ne yapmalıyım cook kötüyüm
hepsi aynı hepsi 1 tanede benim basında var ve hem oğlunun yıllarca yaptıkları yetmezmiş gibi oda geldi

Ben anlamiyorum burda herkes gelinden yana hiç erkeğin ailesini düşünen yok hep onlar suçlu sağlık bu ya bende olsam annem babam baska ilde tekken ameliyat olsa bnde yanima isterim şu rahatliginizdan kocami aldım diğerleri dış kapı modundan az vazgeçin arkadaşlar anne baba onlar bu yasa kadar getirmisler tabiki yaslaninca hastaliginda yanında olacak evlat olarak. Bende evliyim böyle konularda asla sıkıntı çıkarmam kv yi sevmem ama yapmam yani oda anne sonuçta kendi annemede yaptirmam.hersey bayanların isteğine göre ilerlemiyor benim ailem benim hayatım değil empati yapın lütfen

Evet haftada iki gün temizlik için birini çağırmayı düşünüyorum eşim ailesinin yanında ben en ufak birşey söylesem hakaretler eder normalde çok iyi olmasına rağmen.annesi beni hep kötüler oda bana hakaret eder hiç yanımda olmaz eşim öyle bende sevmeme rağmen dayanamıyorum bu duruma boşanmayı bile düşünüyorum şuan eşimden

Şuan bu olan durumu kendinizce çözün. Sonra boşanmayi bir daha masaya yatirirsiniz.

Sizin , ruhunuzun en az yara alacağı şekilde atlatmak için uğraşın.

Bırakın kadın " mutfağın yanıyor " desin yine siz duymamazlıktan gelin.

Ben öyle yapıyorum. Ne söylerse söylesin sadece yüzüne bakıyorum. :) O kadar rahat ki kafam tarif edemem .

Icimden konuşuyorum . Sizde öyle yapın. Eşinize tek bir kelime bile ailesiyle ilgili konuşmayın.

Anlayışlı gibi davranın . :) Esinizden sevgiyle destek isteyin . Gaz verin.

Insan isterse her şeyi yapabilir.

Ister kavga eder , karşılık verir eşine anlatıp durur ; eline hiçbir şey geçmez.

Isterse durumu kendine çevirir mutlu olur.

Şuan hastalık durumu var ve siz buna yogunlasin. Ailesini, geçmişte ne yapmislari , eşinizin tavrını hepsini boş verin.

Geçip gidecek , kapınızı kapatacaksiniz. Bunu düşünün hep.

Kızlar merhaba eşimin ailesi kendi illerinde tedavi olmaya karar verdi biz ziyarete gidecez.

Back
X