Çıldıracak gibiyim lütfen bakın

Bebek istiyoruz ama bu durumda olmaz zaten aramız iyice kötü olur heralde en sonumda ben çeker giderim evden
Diger yorumları da okudum da
sen calısıyorsan ne yararın dokunacak zaten kadına hele ki ozele kadar karısiyor ulu orta konusuyorsa zaten baştan olmazmış

Eşimle vajınısmus sorunumuz vardı 1 yol uğraştık yeni yendik çocuk istiyoruz derken bu olay olursa onu da erteliyoruz haklı değilmiyim çok mutsuzum
En buyuk problem buysa ertelenebilir, sonucta yillarca kalmayacaklar.
Ama dogru olan evinde kalmasi ve sizin gitmeniz. Esinizi ikna edebilirseniz tabi

En buyuk problem buysa ertelenebilir, sonucta yillarca kalmayacaklar.
Ama dogru olan evinde kalmasi ve sizin gitmeniz. Esinizi ikna edebilirseniz tabi
Eşim asla ikna olmuyor beni suçluyor ve sabaha karşı yatarlar ben de sinirleniyorum işe gidecem asla dinlenemem

Çalışıyorsunuz , hiç dert etmeyin; sadece akşamları göreceksiniz.

Ne söylerse söylesin duymamazliktan gelin.

Sayılı gün çabuk geçer.

Madem gelmeleri kaçınılmaz öyleyse sabredeceksiniz.

Haftada bir iki yardımcı tutun onlar gidene kadar.

Eşinizden de ailesi gidene kadar desteğini eksik etmemesi üzerine söz alın.

Ve size laf atıldığında onun müdahale etmesini , kriz cozmesini isteyin.

Kolaylıklar diliyorum..

Çalışıyorsunuz , hiç dert etmeyin; sadece akşamları göreceksiniz.

Ne söylerse söylesin duymamazliktan gelin.

Sayılı gün çabuk geçer.

Madem gelmeleri kaçınılmaz öyleyse sabredeceksiniz.

Haftada bir iki yardımcı tutun onlar gidene kadar.

Eşinizden de ailesi gidene kadar desteğini eksik etmemesi üzerine söz alın.

Ve size laf atıldığında onun müdahale etmesini , kriz cozmesini isteyin.

Kolaylıklar diliyorum..
Evet haftada iki gün temizlik için birini çağırmayı düşünüyorum eşim ailesinin yanında ben en ufak birşey söylesem hakaretler eder normalde çok iyi olmasına rağmen.annesi beni hep kötüler oda bana hakaret eder hiç yanımda olmaz eşim öyle bende sevmeme rağmen dayanamıyorum bu duruma boşanmayı bile düşünüyorum şuan eşimden

daha önceki mesajlardan anlaşılacağı gibi kaynanamla hiç aramız iyi değil bana yaptıklarından dolayı ama eşime göre annesi melek neye.bugun eşimin babasının mide ameliyatı olacağını öğrendik bastı bir ameliyat ama eşim ısrarla bizde kalmalarını istiyor ve doktor araştırıyor ben ise onlarla değil günlerce 1 saat bile kalmaya tahammülüm Yok annesi evime sürekli karışan ve laf söyleyen biri ne yapmalıyım cook kötüyüm
Başka kardeşi yokmu eşinin?

Var biri bekar irşada kalabilirler daha müsait ama bizim evde kalmak istiyorlar eşim de istiyor ben sankı çiyim ben istemiyorum ama Allahım yardım et de huzurumuzu bozmasınlar diye dua ediyorum
Tatlım önce sakın ol. Sabret yeterki gedikleri gibi giderler merak etme. Kocanlada bu yüzden yüz göz olma. Onlarda rahat edemez gider. Sen saygını yitirme lâf verme ellerine.
Çalışıyorsan gormezsin bile.

Bekar olduğum için mi yani kaynanam olmadığımı için mi bilmiyorum ama biraz abartılı değil mi. İnsan eşi için bile katlanır. Yazmışsınız yaşadığı şehirde ameliyat olma imkanı yok diye eşinizde sonuçta anne babası yanlarında olsun istiyo. Aynı durum sizinde ailenizin başına gelebilirdi. Kv kötü olsa bile kayınpederiniz var eşiniz var onların hatırı yok mu ve zaten sağlık söz konusu burda

Bekar olduğum için mi yani kaynanam olmadığımı için mi bilmiyorum ama biraz abartılı değil mi. İnsan eşi için bile katlanır. Yazmışsınız yaşadığı şehirde ameliyat olma imkanı yok diye eşinizde sonuçta anne babası yanlarında olsun istiyo. Aynı durum sizinde ailenizin başına gelebilirdi. Kv kötü olsa bile kayınpederiniz var eşiniz var onların hatırı yok mu ve zaten sağlık söz konusu burda
Dayanamıyorum o kadını görmeye sesini duyunca kalp krizi geçirecek gibi oluyorum

Dayanamıyorum o kadını görmeye sesini duyunca kalp krizi geçirecek gibi oluyorum
Haddime değil ama ve çok özür diliyorum öncelikle ama eşinizin annesi ve babası ne olursa olsun. Ve ortada sağlık söz konusu. Önceki durumları bilmiyorum tabiki haklısınızdir da ama ne olursa olsun eşinizin ailesi nefrette etseniz ömür boyu değişmeyecek bişey bu. Sakin olmayı deneyin. Eşinizi düşünün. Ailesinin yanında olmasını isteyebilir. Siz istemiyorsanız konuşursunuz ama ısrarcıysa huzuru bozmayin derim. Çünkü ne kadar haklı olsanız da aile ve sağlık isin içine girince eşiniz onları tutacaktır.

Haddime değil ama ve çok özür diliyorum öncelikle ama eşinizin annesi ve babası ne olursa olsun. Ve ortada sağlık söz konusu. Önceki durumları bilmiyorum tabiki haklısınızdir da ama ne olursa olsun eşinizin ailesi nefrette etseniz ömür boyu değişmeyecek bişey bu. Sakin olmayı deneyin. Eşinizi düşünün. Ailesinin yanında olmasını isteyebilir. Siz istemiyorsanız konuşursunuz ama ısrarcıysa huzuru bozmayin derim. Çünkü ne kadar haklı olsanız da aile ve sağlık isin içine girince eşiniz onları tutacaktır.
Midem bulanıyor tuvaleti banyoyu heryeri pis bırakıyorlar mutfak berbat oluyor ben aşırı titiz biriyim en ufak şeye dayanamıyorum çalıyorum o halde gergin evi süpüren temizleyen biriyim en ufak değişiklik düzensizlik beni mahvediyor

Böylesi bir durumda mantıklı olan problem çıkartmadan kabul etmek ve sabretmek. Aksi bir tutum evliliğinize zarar verir. Tahammül edememek nedir çok iyi bilirim ama evliliğinizin zedelenmesini istemiyorsanız idare etmeniz gerekir. Neticede anası babası . Sevmesenizde bir şekilde karşılaşacaksınız onlarla .

Böylesi bir durumda mantıklı olan problem çıkartmadan kabul etmek ve sabretmek. Aksi bir tutum evliliğinize zarar verir. Tahammül edememek nedir çok iyi bilirim ama evliliğinizin zedelenmesini istemiyorsanız idare etmeniz gerekir. Neticede anası babası . Sevmesenizde bir şekilde karşılaşacaksınız onlarla .
Allahım inşallah başka yere giderler de gelmezler ben dayanamam çok zor ya

Back
X