- 18 Ağustos 2016
- 5.291
- 22.171
- 348
Çok zor gerçekten. Ben yutkunamadım cenaze boyu. Allahım herkese sabır versin. Umarım bir an önce insanlık kurtulurben gördüm
kardeşim gibi yakınım olan arkadaşımın babasını koronadan kaybettik
cenazesinde 6 kişi vardı sadece, o kadar seveni olmasına rağmen
ve ben kardeşime sarılıp acısını bile paylaşamadım, ne o bana yaklaşabildi ne ben ona
aminn inşallahÇok zor gerçekten. Ben yutkunamadım cenaze boyu. Allahım herkese sabır versin. Umarım bir an önce insanlık kurtulur
Ay bu yorumumu beğenmeyen çıkmış. Maskeyi açıp gezelim yani öyle mi? Kimler yüzünden bu virüs yayıldı belli oluyorMaskeyi açıp yemek yemek kesinlikle terbiyesizlik. Açlıktan öldüysen git arabanda ye. Onlarca insanın olduğu yerde kesinlikle maske açılmamalı
Virüsü koy kenara kapitalizme karşıyımBugün tesadüfen avm ye mi gittiniz
Virüsü koy kenara kapitalizme karşıyım
Mevzu derin
heh aynen yani farkli bir ulkede mi oluyor bu olaylar? ben simdi turkiyedeyim, gecen gun arkadaslarimla gorustum turkiyedeki okulumuzun kampusunde. acik alanda sandalyeleri actik oturduk. bir seyler iciyordum, ictim bitti maske acik kalmis. hemen guvenlik geldi “iceceginiz bittyse maskeyi kapatir misiniz” dedi. cok asiri utandim kapattim hemen. ki 2 dakikalik bir olay yani. koskoca okulun kampusunde bile dikkat ediliyor, avmde mi dikkat edilmeyecek? hes koduyla falan girilen yer ustelik avmler. ben artik bu konularin sirf polemik icin acildigini dusunuyorum cunku cok abartili seyler konusuluyor.Boyle konulari acanlar da hep “5 dakikaligina bir isini halletmeye gelenler” oluyor,ne hikmetse.
Ayrica ben is icabi surekli gidiyorum oralara,hic maskesiz oturani gormedim. Maskesiz de olsa gorevliler aninda gelip uyariyor,oturup yemek yiyenleri de kaldiriyorlar. Abartmissiniz.
Teşekkür ederim sağolun dün akşam 40ını okuduk kendi aramızdabaşınız sağ olsun
ben en son yatıyor diyebiliyordum
Teşekkür ederim sağolun dün akşam 40ını okuduk kendi aramızda
Kafasi bozulan saydirmalik konu aciyor. Belli maddeler var sec birini sen de ac meselaheh aynen yani farkli bir ulkede mi oluyor bu olaylar? ben simdi turkiyedeyim, gecen gun arkadaslarimla gorustum turkiyedeki okulumuzun kampusunde. acik alanda sandalyeleri actik oturduk. bir seyler iciyordum, ictim bitti maske acik kalmis. hemen guvenlik geldi “iceceginiz bittyse maskeyi kapatir misiniz” dedi. cok asiri utandim kapattim hemen. ki 2 dakikalik bir olay yani. koskoca okulun kampusunde bile dikkat ediliyor, avmde mi dikkat edilmeyecek? hes koduyla falan girilen yer ustelik avmler. ben artik bu konularin sirf polemik icin acildigini dusunuyorum cunku cok abartili seyler konusuluyor.
Hahaha kimin ne kitap okuduğunu nereden bileceksiniz. Kendinizce bu şekilde insanları aşağılamaya çalışmak nedir? Burnu büyüklük ve tepeden bakma... Tebrikler siz çok güzel okumuşsunuz o kitapları.O zaman anlamayanları kitap topiğime davet edeyim. Biraz okuyarak insanların ne demek istediğini anlayabilir kıvama gelebilirler.
Neyse siz devam edin
Beğenmedim yaparak tepkiniiz koydunuz. Daha da hırslanacaksanız bütün yorumlarıma beğenmedim atmaya devam edebilirsiniz.Hahaha kimin ne kitap okuduğunu nereden bileceksiniz. Kendinizce bu şekilde insanları aşağılamaya çalışmak nedir? Burnu büyüklük ve tepeden bakma... Tebrikler siz çok güzel okumuşsunuz o kitapları.
Önemli değil canım amin çok sağol zaten yoğun bakıma girdiğinden beri hiçbir gün iyi haber almadıkben kaçırmışım ya kusuruma bakma
zaman da çok hızlı geçiyor
en son entube ama doktorlar umutsuz demiştin
elden gelen bir şey yok
kalanlara sağlıklı ömürler dilerim
Alla alla her konunun altına korona var ikazında bulunarak bizi canımızdan bezdirmiş olan bdv üyeleri şimdi de insanların dışarda olmasına tepki veren birine tepki veriyor. Buradakileri anlamak cidden güç.
Ya siz baya komiksiniz. Siz benimkini beğenmeyince belki ben yanlış düşünüyorumdur diyip sizin yazdıklarınıza baktım. Çok anlamsız şeyler yazmışsınız. Bir de üstüne köşeye sıkışınca tanımadığınız bir insan hakkında kitap okuyun anlarsınız demeniz... Kaf dağına selamlar. Hırslandığımdan değil yani. Beğenmediğin şeye yorum yapamazsın diye bir kural mı vardı? Siz neden yaptınız o zaman? Gerizekalı diyor diye kızıp millete cahil muamelesi yapmak çok akıllıca. Tebrikler.Beğenmedim yaparak tepkiniiz koydunuz. Daha da hırslanacaksanız bütün yorumlarıma beğenmedim atmaya devam edebilirsiniz.
İyi forumlar size
Kusura bakmayın ama üslubunuz yerlerde insanlara hakaret edemezsiniz. Madem awm ye gidenler gerizekalı sizde mecburiyetten gitmişsiniz onlarda sizin için mi böyle düşünsün? Awm de sadece virüs bulaşmıyor. İnsanlar çalışıyor ya hani toplu taşıma araçları kullanıyor. Benim ailemde atlattı. Ama dışarı 8 9 ay hiç çıkmamıştık. Ne misafir kabul ediyoruz ne gideriz. Dışarı hiç çıkmadık ama babam çalıştığı için bulaşmış ondanda anneme bulaştı. Bir aya yakın hastanede ağır yattı. Olay awm market değil. İnsanlar bunalmış psikolojileri alt üst olmuş. Markete gitmek bile iyi geliyor insanlar için her şeyi geçtim awmler açık kimseye gidemezsiniz gidenlere gerizekalı diyemezsiniz. Hes koduyla insanlar giriyor maske indirsen uyarırlar. İnsanların kahve alması bile batmış yahu
Anca bu kadar güzel anlatılabilirdi.Onlar da abartmış siz de.
Onlar rahatlığı.
Siz kaygıyı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?