çıldırmak üzereyim akıl verin

hani derler ya ana yüreği dayanmaz.
hayir.
boyle cocugu baska yerde hasta atesliyken evinde rahat bi sekilde uyuyabilen gününü gün eden sözde ana yürekleri de var malesef.

aynen biz gelecektik siz niye getirdiniz dediler bende küçük hasta sizin keyfinizi bekleyemeyecek kadar hasta hemde dedim. eltim ne demek istiyorsun dedi eşimde o ara beni dürtüyo sus diye. ne demek isteyecem herşey ortada dedim çocuğun hasta 3 gün gezdin birazda hasta çocuğunla ilgilen dedim. hemen döndük kapıdan eşimde seslenmeseydin keşke dedi şimdi laf ederler çocuklar iki gün amcasına gitti diye duymadığımız kalmadı derler dedi. valla umrumda değil dedim ne derlerse desinler dedim. arkamızdan kv yi aramışlar atıp tutmuşlar. kv dede onlara kızmış siz suçlusunuz demiş. kadın çalışıyo yine iyi dayandı demiş. buraya gelmektende vazgeçmişler aman ne yaparlarsa yapsınlar. bu arada çocuk 1 gün hastanede müşahadede tutulmuş ama şimdi daha iyiymiş.

Yuh diyorum, böylesi de numunelik.

Siz iyi demişsiniz.
Yerinde konuşmuşsunuz.
Yavrucaklara üzüldüm vallahi.
İnşallah anne-babanın aklı başına gelir.

Oturup biz ne yaptık demek yerine, hala sizi çekiştirme derdine girerlerse zaten kafa yapıları belli demektir.
Böyle insanlara da diyecek şey bulamıyorum gerçekten.

aynen biz gelecektik siz niye getirdiniz dediler bende küçük hasta sizin keyfinizi bekleyemeyecek kadar hasta hemde dedim. eltim ne demek istiyorsun dedi eşimde o ara beni dürtüyo sus diye. ne demek isteyecem herşey ortada dedim çocuğun hasta 3 gün gezdin birazda hasta çocuğunla ilgilen dedim. hemen döndük kapıdan eşimde seslenmeseydin keşke dedi şimdi laf ederler çocuklar iki gün amcasına gitti diye duymadığımız kalmadı derler dedi. valla umrumda değil dedim ne derlerse desinler dedim. arkamızdan kv yi aramışlar atıp tutmuşlar. kv dede onlara kızmış siz suçlusunuz demiş. kadın çalışıyo yine iyi dayandı demiş. buraya gelmektende vazgeçmişler aman ne yaparlarsa yapsınlar. bu arada çocuk 1 gün hastanede müşahadede tutulmuş ama şimdi daha iyiymiş.
MaşAllah yani bide zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmış:kızgın:
Ağzına sağlık içim soğudu valla iyi demişsin.
Kv ye de helal olsun bak haklı haksız güzel ayırmış.
Bu kendi keyfine düşkün anneler deli ediyor beni ya. Bi tane de bizde var:işsiz: :kızgın:

Back
X